Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

23 Απριλίου 2008

Πολεμιστές...

Χρειάζονται Υπομονετικοί Άνθρωποι, ικανοί να αντέξουν τις πιο σκληρές πειθαρχίες.
-Φίλοι της Πνευματικής Καλλιέργειας και Αληθινοί δόκιμοι της Αγνής Επιστήμης θέλουμε οι Πολεμιστές μας να έχουν καλλιτεχνικά συναισθήματα, να αγαπάνε την Επιστήμη, την Φιλοσοφία, και τον Μυστικισμό. Να δονούνται ηδονικά με τις κορινθιακές κολώνες της Ελλάδας, της ερωμένης της ομορφιάς. Να αισθανθούν στην καρδιά τους τον Μυστικισμό ενός Φραγκίσκου της Ασίζης και να ποθούν πραγματικά την Σοφία της Αιγύπτου.
-Θέλουμε Πολεμιστές στους οποίους να λάμπει πραγματικά η Ομορφιά του Πνεύματος και η Δύναμη της Αγάπης. Πολεμιστές που να είναι επιστήμονες όπως και ποιητές. Που να μπορούν να ερευνάνε το άτομο και να μπορούν να κάθονται να διαλογιστούν στο κελαϊδιστό ρυάκι που κυλάει μέσα στη βραχώδη κοίτη του.
-Πολεμιστές που να είναι ικανοί να διαλογιστούν δίπλα στα ερείπια της Αθήνας και της Αρχαίας Ρώμης.
-Πολεμιστές που να ξέρουν να θαυμάζουν την σμίλη του Πραξιτέλη.
-Πολεμιστές που να ξέρουν να αγαπάνε αληθινά ολόκληρη την Ανθρωπότητα.
-Πολεμιστές που να δονούνται με την λύρα του Ορφέα και να τραγουδάνε με τον Όμηρο στην ηδονική γη των Ελλήνων. Αυτό είναι το είδος Πολεμιστών που ποθούμε.
-Πολεμιστές που να μπορούν να θαυμάζουν το σπινθήρισμα των άστρων.
-Πολεμιστές που να είναι ερωτευμένοι με τις Αγνές Νύχτες.
-Πολεμιστές που να έχουν μία λατρευτή αρραβωνιαστικιά και αυτή να ονομάζεται Ουρανία. Αυτό είναι το είδος Πολεμιστών που επιθυμούμε.
-Πολεμιστές που να μπορούν να ντυθούν με το Χιτώνα της Αγιότητας.
-Πολεμιστές που να θέλουν να βάλουν το χαλί στα πόδια του Δάσκαλου, για να λάβουν το Αίμα και τα παραγγέλματα του.
-Πολεμιστές που να ποθούν την βαθιά χριστικοποίηση και να αισθανθούν αληθινά την ομορφιά της Αγάπης στην καρδιά τους. Τέτοιοι Πολεμιστές είναι εκείνοι που χρειαζόμαστε.
Έξω από μας ο Θυμός, η Απληστία, η Λαγνεία, η Ζήλεια, η Υπερηφάνεια, η Τεμπελιά, η Λαιμαργία.
Έξω από μας το ζιζάνιο του ψιθύρου και της συκοφαντίας.
-Θέλουμε Πολεμιστές που με το λεπτό και σιγανό βήμα των Μεγάλων Ελλήνων να πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα κηρύσσοντας τον Λόγο.
-Αυτό είναι το είδος Πολεμιστών που θέλουμε.
-Με κανένα τρόπο δεν θέλουμε να κάνουμε εμπόριο τη Γνώση.
Ένα μόνο πράγμα θέλουμε: ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου