Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

18 Δεκεμβρίου 2008

Μεσημεριανές εκπομπές και κουτόχορτο

Τώρα τα μεσημεριανάδικα έχουν άλλο δακρύβρεκτο θέμα. 
Ξέχασαν τον πιτσιρίκο που σκοτώθηκε πριν λίγες μέρες. Δεν κάνουν πια αφιερώματα για την χαροκαμένη μάνα. Χάθηκαν όλες οι αναφορές και τα παράθυρα. 
Τώρα ένα νέο φλέγον θέμα ήρθε να σώσει τα ανεγκέφαλα όντα που ψάχνουν απεγνωσμένα θέμα για κουτσομπολιό: ο φόνος ενός επιχειρηματία της νύχτας. Και να τα πλάνα με την χαροκαμένη σύντροφο του επιχειρηματία, να τα πλάνα της τεθλιμμένης πεθεράς του με τις γούνες και τα μπιζού, να κάπου κάπου οι ξώβιζες και ξώμπουτες φωτογραφίες της «καλλιτέχνιδος» (να μην ξεχνιόμαστε κιόλας). Και φυσικά όλα αυτά διανθισμένα με την ίδια λυπητερή μουσική που πριν λίγες μέρες βάζανε στα πλάνα για τον νεαρό.
Τώρα μπορείτε να στεναχωρηθείτε για κάτι πιο «γκλάμορους». Βάλτε και καμία καταχώρηση με φωτογραφίες της τραγουδίστριας και του «αδικοχαμένου» επιχειρηματία. 
Και επ’ ευκαιρία φωνάξτε και «μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι». 
Αυτά τα καθίκια οι αστυνομικοί γιατί δεν φύλαγαν το καημένο το παιδί που μας διασκέδαζε τα βράδια με τέτοια ποιοτική μουσική; 
Γιατί τους πληρώνουμε; 
Όλοι στο Πολυτεχνείο για άλλον έναν γύρο επανάστασης σαν τον προηγούμενο.
Και αν πεθάνουν και κάνα δυό βλαμμένα δεκαπεντάχρονα ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου