Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

27 Ιουλίου 2008

Ανθρώπινη βλακεία

Από το http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/7527729.stm

Πολλοί μαύροι της Αφρικής που πάσχουν από σπάνια γονιδιακή διαταραχή και είναι Αλμπίνοι, δηλαδή τους λείπει μελανίνη και είναι κάτασπροι ζουν με τον φόβο του θανάτου. Κάθε τόσο άγνωστοι τους επιτίθενται, τους σκοτώνουν και παίρνουν κομμάτια του σώματός τους.

Υπεύθυνοι για το φαινόμενο είναι οι μάγοι-γιατροί που θέλουν όργανα αλμπίνων για να φτιάξουν φάρμακα!

Στα χωριά οι αλμπίνοι θάβονται κάτω από τσιμέντο για να μην τους ξεθάψουν το βράδυ!

Ακόμη και αστυνόμοι είναι μπλεγμένοι στο περίεργο αυτό εμπόριο και για αυτόν τον λόγο υπάρχει δυσκολία να βρεθούν οι ένοχοι.
Απίστευτη ηλιθιότητα που δείχνει πόσο έχουν ζωοποποιηθεί πλέον οι άνθρωποι.

Εσείς θα το κάνατε αυτό;


Αντιγραφή από την survivor που το αντέγραψε από τον Dj kostadinos. Δυστυχώς δεν έχω πηγή για το βίντεο.
Μια ιστορία για να ταρακουνήσει τον εσωτερικό σας κόσμο και να κάνει την ψυχή σας να βγει για λίγο από την φυλακή του εγωισμού και της ανθρώπινης αδυναμίας.

Υιός και Πατέρας!
Η ιστορία με λίγα λόγια πάει κάπως έτσι:
Ένα ζευγάρι αποκτά ένα παιδί που έχει σοβαρή ανατομική αναπηρία. Οι γιατροί τους λένε ότι το παιδί δεν θα έχει νοητική ανάπτυξη και δεν τους δίνουν ελπίδες για το μέλλον του.
Ο μπαμπάς του σε πείσμα όλων των αντίθετων απόψεων αποκτά έναν κώδικα επικοινωνίας μαζί του και το παιδί αναπτύσσεται νοητικά κανονικά και πηγαίνει στο σχολείο. Ο μικρός κάποια στιγμή ζητά από τον μπαμπά του να αθληθεί. Ο μπαμπάς δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό και αρχίζει να προπονείται κουβαλώντας τον μικρό του γιό στα χέρια για να έχει κι αυτός την χαρά του αθλητισμού!!!
Το εκπληκτικό; Ο μπαμπάς πλέον έχει τρέξει δεκάδες μαραθώνιους και ironman πάντοτε με τη συντροφιά του γιού του!!
Το video δείχνει τη συμμετοχή τους σε ένα ironman. Ο Dick Hoyt κολυμπάει έχοντας δεμένο πάνω του τον γιό του σε βάρκα (!), μετά ποδηλατεί 180 χιλιόμετρα (!) με τον γιο του σε ειδική θέση πάνω στο ποδήλατο και τέλος τρέχει και έναν μαραθώνιο σπρώχνοντας το αναπηρικό καρότσι του γιου του!! Μια συγκινητική και απίστευτα δυνατή ιστορία.

Δείτε τε το και ..... ότι και να πούμε ..... τα λόγια μας είναι φτωχά .....
απλά ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΕΚΤΙΜΗΣΗ.


Τι κάνουν στο εξωτερικό

Nick MoutzourisΣτο http://hoplitikon.com/index.htm (έδρα Αυστραλία) μπορείτε να δείτε διάφορα από εκείνους που φαίνονται στην προηγούμενη καταχώρηση. Αλλά μου φαίνονται εθνικιστές. 
Λέτε να μην ψηφίζουν Τσίπρα ή Παπαρήγα ή έστω το νέο Πασόκ;
IMG_0023Το πιθανότερο είναι ότι μάλλον ψηφίζουν τον φασίστα τον Καρατζαφέρη, που θέλει λέει, άκουσον άκουσον, να καταγράφονται οι μετανάστες και να τους δίνουν άδεια παραμονής.
Αυτά τα φασιστικά για τους μετανάστες δεν τα μπορώ καθόλου.
IMG_0024

Αρχαίοι και σύγχρονοι Έλληνες


Στο Youtube υπάρχει μία πληθώρα από ξένα βίντεο, όπου γίνονται αναπαραστάσεις μάχης με Έλληνες οπλίτες. Όσο και αν μερικά από αυτά είναι χαζά, εν τούτοις φαίνεται πόσο θαυμάζουν οι ξένοι τον Ελληνικό πολιτισμό. Τώρα βέβαια εμείς που έχουμε φτάσει να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες είναι μία "άλλη ιστορία". 
Δείτε στο ελληνικό βιντεάκι τους "αρχαίους οπλίτες". Υποθέτω ότι αν βλέπαμε πραγματικούς αρχαίους οπλίτες να προελαύνουν θα μας έκοβε κρύος ιδρώτας. 
Λόγω όμως της γνήσιας ηλιθιότητας που μας δέρνει, σκοτωνόμασταν μεταξύ μας κάνοντας πολέμους στην Μεγάλη Ελλάδα και αφήσαμε τους Ρωμαίους να "πάρουν κεφάλι". 
Καταντήσαμε λοιπόν να θεωρούμαστε από μερικούς "προοδευτικούς" απόγονοι κύναιδων και γυναικωτών.
Και μιας και ήρθε η κουβέντα για προοδευτικούς, είδατε τον Τσίπρα πως επεδείκνυε το "παιχνίδι" του στο πάρτυ των επισήμων;
Είχε σαν συνοδό του μια μαύρη ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ όπως θα ήταν φυσικό...
Στημένη η δουλειά για να φανεί ότι το παιδί είναι "υπεράνω". Αλλά όμως, φως φανάρι, δεν πήρε μαζί του καμμιά κοντόχοντρη ασχημομούρα Φιλιπινέζα από αυτές που τρέχουν για το μεροκάματο. Ούτε καμμιά από τις μαύρες που κάνουν πεζοδρόμιο πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας, στην "πολυπολιτισμική" κοινωνία που προωθεί ο αγνός αυτός πατριώτης.
Αντίθετα πήρε αγκαζέ μία μαύρη, ψηλή, όμορφη και εντυπωσιακή, "με το χρήμα να τρέχει από τα μπατζάκια της". Έ τί τώρα, σεμνό παιδί είναι, άνθρωπος του λαού!
Μην μου πείτε το αντίθετο...