Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

30 Μαρτίου 2009

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ .....;ΛΑΓΟΠΟΔΑΡΟ ΣΤΟΝ ΓΑΠ

Η "ΣΙΩΠΗ" ΤΩΝ ΜΜΕ ......"ΛΑΓΟΠΟΔΑΡΟ" ΣΤΟΝ ΓΑΠ
Διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο αναθεματίζουν την "σιωπή" των ΜΜΕ στην Ελλάδα για την μη αναφορά τους στο Συνέδριο που διοργανώνουν η κυβέρνηση της Χιλής και η Βρετανική δεξαμενή σκέψης "Policy Network"με θέμα «Προοδευτική Διακυβέρνηση - Απάντηση στην Παγκόσμια Κρίση: για ένα μέλλον σε προοδευτική κατεύθυνση», στο οποίο συμμετείχε ο εν δυνάμει πρωθυπουργός της χώρας μας Γιώργος Παπανδρέου.
Εξετάζοντας ψύχραιμα το θέμα , διαπιστώνω ότι μάλλον ευεργετικά προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λειτούργησε η ΣΙΩΠΗ των ΜΜΕ .
Ως γεγονός βέβαια δόθηκε η δημοσιογραφική κάλυψη του από τα ΜΜΕ της χώρας . Ως κριτική προς τους συνέδρους και στο αντικείμενο της συνεδρίασης ..... ευτυχώς δεν ειπώθηκε τίποτα.
Τι να έλεγαν δηλαδή???.... ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρευρέθηκε σε ένα συνέδριο μεταξύ λυκοσύνεδρων?? ,......οι οποίοι είναι οι βασικότεροι υπαίτιοι της εξαθλίωσης του κόσμου μας και παραγωγοί της βίας και του πολέμου??? ..ότι όλοι αυτοί είναι οι κύριοι ρυπαντές του περιβάλλοντος????.... ότι νομοθετούν για την υπεράσπιση των ολιγαρχικών συμφερόντων???? ... βάζοντας τους λαούς που τους εμπιστεύθηκαν να ζουν στην εξαθλίωση και στην αβεβαιότητα??....
Οι εγκληματίες των λαών του κόσμου και οι βασικοί ένοχοι της παγκόσμιας κρίσης συνευρέθησαν για να "σχεδιάσουν" την περαιτέρω "υποκρισία" τους.
Διάβασα την δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εδώ ..... οι προθέσεις του ΑΓΙΕΣ!!!!....
οι σχεδιασμοί και οι επισημάνσεις του..... "ΠΡΟΒΑΤΑ" ανάμεσα στους ΛΥΚΟΥΣ ...που σίγουρα από το ένα αυτί τους μπήκαν και από το άλλο τους βγήκαν.
ΕΥΤΥΧΩΣ ...... που ΤΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΗΣΑΝ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΥΝΕΔΡΟ........ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
ΠΗΓΗ:http://pentaedron-kafes.blogspot.com/2009/03/blog-post_5726.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου