Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

24 Νοεμβρίου 2009

Όχι άλλο κουτόχορτο

Μόλις βγήκα (ο υπολογιστής μου δηλαδή) από μια δύσκολη ίωση. Μπαίνω να κάνω μια καταχώρηση και μετά θα κοιτάξω να βρω που είναι χωμένο το πρόβλημα που έχει τρελάνει όχι μόνο το Softwear αλλά και το Hardwear του υπολογιστή. Έτσι θα κάνω μια καταχώρηση για την γρίπη και τις εποχιακές ιώσεις.
Παρεπιπτόντως δεν πιστεύω να πάτε να κάνετε εμβόλιο ούτε εσείς ούτε και τα παιδιά σας. Το ΣΥΣΤΗΜΑ έχει μετατρέψει μια πρακτικώς αθώα γρίπη σε πανδημία. Δεν δικαιολογείται να υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο 150 ή 200 νεκροί και τα ΜΜΕ να δημιουργούν τέτοιον πανικό και τόση φασαρία.
Αλήθεια αφού το περίφημο εμβόλιο είναι τόσο σημαντικό γιατί δεν το χορηγούν ΔΩΡΕΑΝ; Γιατί δεν αφήνουν ελεύθερα τα εμπορικά δικαιώματα οι εταιρίες που το κατασκεύασαν και οι οποίες θέλουν να μας «σώσουν», ώστε να μπορεί να παραχθεί παντού σε χαμηλή τιμή;
Υπάρχουν δεκάδες ασθένειες οι οποίες ταλαιπωρούν τον κόσμο και κανείς δεν μιλάει για αυτές. Παράδειγμα το Έιτζ. Παρόλο που είναι σχετικά επικίνδυνο και οι ασθενείς πεθαίνουν, τα φάρμακα συνεχίζουν να είναι πανάκριβα. Έτσι από την μία τα κέρδη των κατασκευαστών παραμένουν υψηλά και από την άλλη η ασθένεια «καθαρίζει» ανθρώπους ανεπιθύμητους για το οικονομικό σύστημα των μεγαλο-εταιριών. Αυτό λέγεται «Ρύθμιση πληθυσμιακής αύξησης» και θα πρέπει κάποτε να κάνω μια καταχώρηση για αυτό.
Πάντως έχετε υπόψιν σας ότι αν το παιδί σας πάθει εγκεφαλίτιδα και παραλύσει ή βγει αυτιστικό δεν θα σας ενδιαφέρει ότι θα πρόκειται για το «αναμενόμενο στα εμβόλια 0,001% ποσοστό παρενέργειας».
Για κάποιον άτυχο που θα το πάθει το ποσοστό παρενέργειας είναι 100%.
Μην μασάτε πια το κουτόχόρτο του Συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου