Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

6 Φεβρουαρίου 2009

Ποιοί θέλουν απόσχιση της Κρήτης;

Αναδημοσίευση από την σελίδα του Β.Bimbo ή όπως με πληροφόρησαν από τον busy bee (κάπως μπερδεύτηκα )

Εμφάνιση του συμβόλου της κρητικής πολιτείας σε σημαίες!!


Τη διενέργεια επείγουσας έρευνας, με την συνδρομή της κρατικής ασφάλειας αλλά και της ΕΥΠ, διέταξε ο εισαγγελέας Ηρακλείου Νίκος Μαρκάκης με αφορμή την ανησυχητική εμφάνιση του συμβόλου της κρητικής πολιτείας σε σημαίες, μπλουζάκια, πινακίδες κυκλοφορίας, σε προϊόντα ακόμα και σε διαφημίσεις. Η κατάσταση αυτή που έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες μετά τα επεισόδια με τους αγρότες της Κρήτης στο λιμάνι του Πειραιά, ανησύχησε και τη νομάρχη Ηρακλείου, όπου επικοινώνησε με τον εισαγγελέα και ζήτησε την παρέμβαση του ώστε να δοθεί ένα τέλος στο κλίμα που σκοπίμως καλλιεργούν κάποιοι για την εκδήλωση ενεργειών για την αυτονομία της Κρήτης.
Ο εισαγγελέας επικοινώνησε αμέσως με το διοικητή της Ασφάλειας Ηρακλείου Γιώργο Σκανδαλάκη ενώ στο γραφείο του κλήθηκε ο προϊστάμενος της κρατικής υπηρεσίας προκειμένου να γίνουν συντονισμένες έρευνες σε σχέση με την ταυτότητα των ανθρώπων που κατασκευάζουν, προμηθεύουν και πωλούν υλικό με το σύμβολο της κρητικής πολιτείας. Επίσης φαίνεται να κλήθηκε καταστηματάρχης του Ηρακλείου που πωλεί τέτοιες σημαίες αλλά και επιχειρηματίας που διαφημίζει το κατάστημα του με την σημαία της κρητικής πολιτείας. Να σημειωθεί ότι τα δύο με τρία τελευταία χρόνια ολοένα και πληθαίνουν αντίστοιχα περιστατικά. Μάλιστα εκατοντάδες Κρητικοί «βομβαρδίζονται» με ανώνυμα mail τέτοιου περιεχομένου τους οποίους προτρέπουν να συσπειρωθούν για «το μεγάλο όραμα της ανεξαρτησίας», ενώ στο διαδίκτυο ολοένα και «ξεφυτρώνουν» φόρουμ με θέμα την ανεξαρτησία της Κρήτης με ημερομηνία ορόσημο το 2012. Για το συγκεκριμένο ζήτημα που πολλοί σπεύδουν να υποβαθμίσουν, στο παρελθόν είχαν ασχοληθεί πολύ σοβαρά οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα των Αρχών είχε φθάσει μέχρι το εξωτερικό και υπήρχαν στοιχεία ότι το όλο ζήτημα υποκινείται κυρίως από επιχειρηματικούς κύκλους με επίκεντρο τη Γερμανία.
Πηγή:εφημ.Πατρίς.
Η αλήθεια είναι ότι το θέμα συνεχώς υποβαθμίζεται και κάποιοι προσπαθούν να το "πνίξουν"!
Πολλά τα ερωτηματικά, όμως κανένας δεν τα καταθέτει, "επί τάπητος"!!!
Καφτή πατάτα...που καίει.....

Αμερικάνοι, υπερασπιστές των λαών

Ένα PDF μου ήρθε με το ταχυδρομείο. "Έκοψα" τις εικόνες και το δημοσιεύω. Πρόκειται για κάποια έγγραφα από την εποχή του Μακάριου για την Κύπρο. Φυσικά αναφέρεται μέσα και ο μεγάλος φιλέλληνας Χένρυ Κίσινγκερ. Ελπίζω να φαίνονται αρκετά οι λεπτομέρειες. με την μετεγκατάσταση των αναρτήσεων.
Στην διεύθυνση http://www.eoka-simae.com/ μπορείτε επίσης να βρείτε αρχειακό υλικό για την Κύπρο και τα γεγονότα της εποχής.













Νομιμότητες και άλλες σαχλαμάρες

Βγῆκε ἡ εἴδηση στό internet ὅτι τό Face book πουλάει σέ ἐπιχειρήσεις τά στοιχεῖα τῶν πελατῶν τοῦ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ. Νά γιατί συνεχῶς κατακλύζονται τά email μας ἀπό διαφημίσεις ἄσχετων. Η Microsoft καί ἡ Google καί ἡ (κλπ, κλπ) βρῆκαν νέα πηγή ἐσόδων.
Τά περί νομιμότητος καί προσωπικῶν δεδομένων ξεχάστε τά. 
Σημασία ἔχει ἡ αὔξηση τῶν κερδῶν τῶν μετόχων.

Επικίνδυνες κατασκευές

Τσακώνονται οἱ ἐπιστήμονες γιά τόν μεγάλο σεισμό τῆς Κίνας. Οἱ Ἀμερικανοί λένε ὅτι προκλήθηκε ἀπό τό φράγμα τῆς περιοχῆς. Οἱ Κινέζοι λένε ὅτι δέν ὑπάρχει ἀπόδειξη καί ὅτι τό φράγμα θά μποροῦσε νά προκαλέσει μία μικρή ἀποσταθεροποίηση στό ὑπέδαφος καί νά «ξυπνήσει» ἕναν σεισμό πού ἔτσι κι ἀλλιῶς θά γινόταν.
Ἐσεῖς τί συμπέρασμα βγάζετε ἀπό τήν εἴδηση;
Συμπέρασμα δικό μου; Οἱ ἀνθρώπινες κατασκευές ἐπηρεάζουν πολύ περισσότερο ἀπό ὅτι νομίζει ὁ πολύς κόσμος (καί φυσικά ἀπό ὅσο τοῦ λένε) τήν γῆ. 
Καί αὐτό εἶναι πολύ ἐπικίνδυνο.