Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

22 Φεβρουαρίου 2009

Διαμαρτυρία για την Μακεδονία

Μεταφέρω από τον http://pentaedron-videoblog.blogspot.com/
Να στείλουμε όλοι e-mail διαμαρτυρίας στην εταιρία του διαδικτυακού παιχνιδιού που ονομάζει Μακεδονία το κρατίδιο των ΓυφτοΣκοπιανών
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ, ΜΕ ΘΕΜΑ: Προπαγάνδα Σκοπιανών μέσα από Games του διαδικτύου υπό την ανοχή Ελλήνων διαχειριστών, ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ E-MAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ !!!
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:
Έστειλα στη γερμανική εταιρία ιδιοκτήτρια της εν λόγω ιστοσελίδας στο
http://gameforge.de/component/option,com_contact/task,view/contact_id,1/Itemid,15/lang,en
(μπορείτε εναλλακτικά & στο info@gameforge.de) με τίτλο http://board.bitefight.org/index.php?page=Thread&threadID=37006 την ακόλουθη επιστολή:
We regret to inform you that there is no country with the name "Macedonia" as you mention in the title of the thread in your site.The exact UN acknowledged name is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM). We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

Άντε παιδιά. Δεν κοστίζει τίποτε να το κάνετε