Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

5 Μαρτίου 2009

Απίστευτη βαρβαρότητα

Το βίντεο είναι απίστευτα σκληρό αφού δείχνει κινέζους να γδέρνουν ΖΩΝΤΑΝΑ τα ζώα!!! Αν δεν αντέχει το στομάχι σας μην το δείτε και κυρίως μην αφήσετε να το δουν μικρά παιδιά.
Γενικά είμαστε το πιο σκληρό ζωικό είδος επάνω στην γη. Όχι μόνο είμαστε (σχεδόν) το μοναδικό ζώο που κάνει πολέμους, αλλά είμαστε και το μοναδικό ζώο που βασανίζει τα άλλα ζώα.
Είναι λογικό ότι, όταν κάποιος προσπαθεί να επιβιώσει, μέχρι ένα σημείο θα δείχνει αδιαφορία για το περιβάλλον και για τα ζώα. Όμως από ένα σημείο και μετά η βαρβαρότητα που μπορούμε να δείξουμε είναι απίστευτη.
Σε αυτό το βίντεο τα ζώα γδέρνονται ΖΩΝΤΑΝΑ. Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει τόσο  ώστε δεν ενδιαφέρονται καν να τα σκοτώσουν για να μην υποφέρουν.
Η http://www.peta.org/ μάζευε υπογραφές για να σταματήσει αυτή η άθλια πρακτική, Το βίντεο είναι της http://www.peta.org/ και δεν ξέρω τι έχει γίνει.