Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

23 Μαρτίου 2009

Όλα έχουν και τα όριά τους

Παραθέτω ένα τμήμα άρθρου που βρήκα στην λεγόμενη wikipedia που με έκανε να οργιστώ όχι μόνο να νευριάσω για την προπαγάνδα που συνεχίζει και γίνεται από την μεριά της Βουλγαρίας.
Ιστορία
Η σημερινή Βουλγαρία, στα εδάφη της οποίας εκτεινόταν κατά την αρχαιότητα η περιοχή που ονομαζόταν από τους Έλληνες Μοισία, φαίνεται ότι ήταν κατοικημένη από την παλαιολιθική εποχή, ενώ είναι βεβαιωμένη η ύπαρξη ανθρώπων από τη νεολιθική εποχή. Στην εποχή του Χαλκού, φυλές προερχόμενες από το βορρά αναμείχθηκαν με τους εγχώριους πληθυσμούς και φαίνεται ότι από την ανάμειξη αυτή προήλθαν οι Θράκες και οι Ιλλυριοί. Κατά την εποχή του Ορείχαλκου, στη Βουλγαρία κατοικούσαν οι Μοισοί, ενώ προς το Δούναβη κατοικούσαν Γέτες και βορειότερα Δάκες. Στην αρχή της εποχής του σιδήρου πραγματοποιήθηκε η κάθοδος των Δωριέων και τον 8ο αιώνα π.Χ. εισέβαλαν από το βορρά οι Κιμμέριοι. Από τον 3ο αι.μ.Χ. ήταν αδιάκοπη η κίνηση λαών στη Βουλγαρία: Γαλάτες, Βησιγότθοι, Αλβανοί, Άβαροι περνούσαν αδιάκοπα από τη χώρα. Μαζί με αυτούς διείσδυσαν και οι Σλάβοι. Στους Σλάβους αυτούς ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Τιβέριος Β' παραχώρησε εδάφη στα νότια του Δούναβη. Η πρώτη επιδρομή των ανατολικών Ούννων και των Βουλγάρων κατά του βυζαντινού κράτους έγινε το 493, όταν αυτοκράτορας στην Κωνσταντινούπολη ήταν ο Αναστάσιος Α'. Ιδρυτής του Βουλγαρικού κράτους ήταν ο Ασπαρούχ. Οι Βούλγαροι υποδουλώθηκαν στους Τούρκους το 1396. Η Βουλγαρία απέκτησε επίσημα την ανεξαρτησία της στις 5 Οκτωβρίου 1908. Την 1η Ιανουαρίου 2007 η Βουλγαρία έγινε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τον Ιανουάριο του 2009 στη Σόφια έγιναν οι χειρότερες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις από το 1997, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, της φτώχειας και της διαφθοράς στη χώρα.[3] Στη διαδήλωση της 14ης Ιανουαρίου έγιναν τουλάχιστον 150 συλλήψεις και σημειώθηκαν τραυματισμοί στις συμπλοκές ανάμεσα σε διαδηλωτές και στην αστυνομία.
Αυτός λοιπόν ο πλαστός χάρτης είναι αναρτημένος εκεί για δήθεν μεγάλη Βουλγαρία του Αιγαίου. Κάποιοι επιθυμούν να δημιουργήσουν πληγές στην Ελλάδα και αυτοί οι κάποιοι δεν είναι οι απλοί Βούλγαροι,θέλω να πιστεύω.Πιο κάτω επισυνάπτω το e-mail που έστειλα στους διαχειριστές του εν λόγω χώρου.
Ψάχνοντας στις σελίδες σας έπεσα στο άρθρο για την Βουλγαρία και τα ανιστόρητα γεγονότα από την μια αλλά και ο απαράδεκτος και πλαστός χάρτης που δημοσιεύεται δεν μου αφήνει καμιά άλλη μορφή αντίδρασης πέρα από το να απευθυνθώ σε σας απαιτώντας όχι παρακαλώντας να το αποσύρετε.Ειλικρινά έχουμε βαρεθεί και έχω βαρεθεί τον κάθε ανόητο που διαθέτει δυο δραχμές και πλάτες να επιτίθεται στην χώρα μου με σκοπό κάποτε την κόψη σε κομμάτια. Δεν δέχομαι ούτε τα περί εγκυκλοπαίδειας των αναγνωστών κλπ δικαιολογίες γιατί αν έγραφα ότι την wikipedia την διευθύνει μια ομάδα παιδεραστών και εγκληματιών θα το δημοσιεύατε; Προφανώς όχι αλλά για την Ελλάδα ας πάει και το παλιάμπελο.
Μάθετε λοιπόν ότι μετά τους πολέμους του 1912-13 τα βαλκανικά κράτη απέκτησαν τα τωρινά εδάφη τους γιατί μέχρι τότε η περιοχή των Βαλκανίων ήταν μέρος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως το ελληνικό κράτος του 1830. Επίσης στους πολέμους αυτούς οι Βούλγαροι συντάχθηκαν στην αρχή και συμμάχησαν με τους Έλληνες και τους Σέρβους με σκοπό την εκδίωξη των Τούρκων και στην συνέχεια όταν προσπάθησαν προδοτικά να καταλάβουν τα απελευθερωμένα ελληνικά εδάφη κατανικήθηκαν σε συνεχείς μάχες ώσπου επέστρεψαν στα τωρινά τους εδάφη. Πράγματι ο χάρτης αυτός πήγε να γίνει πραγματικότητα δύο φορές.Όταν ορδές κομιτατζήδων με την ανοχή των Τούρκων και μετά των Γερμανών, στον Β' παγκόσμιο αφού κατέσφαξαν ελληνικούς πληθυσμούς προσπάθησαν να γίνουν κράτος εν κράτη μια και ποτέ μόνοι τους δεν κατάφεραν να κατακτήσουν ούτε μια ελληνική πέτρα. Την περίοδο μάλιστα της κατοχής της Ελλάδος από τους Γερμανούς όταν παραβιάζοντας και πάλι τις μεταξύ μας συνθήκες παραχώρησαν γη και ύδωρ στους χιτλερικούς κατάφεραν και πήραν σαν αντάλλαγμα τον έλεγχο της περιοχής αλλά όχι την κατοχή της ανατολικής Μακεδονίας. Τότε όμως δεν υπήρχε βουλγαρικό κράτος αφού επίσημα ανήκαν στην Γερμανία.Την περίοδο λοιπόν αυτή καταλήστεψαν την χώρα μου με την ανοχή των κατακτητών ως τσιράκια τους και βέβαια μόλις οι Γερμανοί αποχώρησαν έφυγαν και αυτοί κακήν κακώς χωρίς ποτέ να λογοδοτήσουν ελέω ρωσοαμερικανικών συμφερόντων για τα τεράστια εγκλήματα τους στην πατρίδα μου και την κλοπή του πλούτου της σαν κοινοί απατεώνες.
Αυτή είναι η πραγματικότητα που γνωρίζετε καλά αλλά αποσιωπάτε μόνο και μόνο για να στηρίξετε σχέδια τύπου Σκοπίων.
Απαιτώ λοιπόν Σήμερα κι' όλας να αποσύρετε αυτό το άρθρο αντικαθιστώντας το με άλλο με πραγματικά και όχι με αυτά που κατασκευάζονται στα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών.

Πηγή:http://pentaedron-kafes.blogspot.com/2009/03/blog-post_9519.html