Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

13 Μαΐου 2009

Αφιερωμένο σε όλους όσους (εντός Ελλάδος) θεωρούν την Ελλάδα φασιστικό κράτος

Αφιερωμένο σε όλους όσους (εντός Ελλάδος) θεωρούν την Ελλάδα φασιστικό κράτος:
Στον Τσίπρα και λοιπούς.
Στην Αριστερά γενικώς.
Στους «κουκουλοφόρους» που καίνε εκ του ασφαλούς «επαναστατώντας» ενάντια στο κακό κράτος μας.
Στο Πασόκ που κοιμάται και ονειρεύεται.
Στην ΝΔ που χωνεύει τα κλεμμένα.
Στους ανεγκέφαλους υποστηρικτές που θα πάνε να ψηφίσουν μονοκούκι.
Στο http://macedoniaonline.eu/content/view/6689/45/ των Σκοπιανών υπάρχει ένα -χαρακτηριστικό του πολιτισμού τους- άρθρο. Εκεί ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορούν τον Καραμανλή ότι είναι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ, αφού κάποιος τούρκος ΠΗΔΗΞΕ την γιαγιά του.
Επομένως κατηγορεί και ΟΛΟΥΣ του Έλληνες σαν τέτοιους.
Και εμείς τι κάνουμε; Καθόμαστε και μας βρίζουν στημένοι σκυφτοί γιατί έτσι θέλει ο Ομπάμα (ξέρετε… εκείνος ο ειρηνοποιός και η νέα ελπίδα του κόσμου).
Και εσάς βέβαια μπορεί να μην σας πειράζει γιατί οι περισσότεροι είσαστε διανοητικά μπάσταρδα μιας ευρω-αμερικανο-παγκοσμιο-μπουρδολογικής κουλτούρας και είσαστε ευχαριστημένοι με τα μοδάτα κινητά τηλέφωνα, τα γκάτζετς και τα φτηνά αυτοκίνητα που σας δίνουν πριν τις εκλογές.
Εγώ όμως δεν αντέχω και επαναστατώ.
Δεν αντέχω να ζω σε μία χώρα που η μόνη πολιτική της είναι να κατεβάζει τα βρακιά της και να λέει ΠΕΡΑΣΤΕ, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται από πολλούς πολίτες της σαν εθνικιστική.
Ανάθεμα την τύχη μου.