Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

5 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτές οι δυο γυναίκες θα πεθάνουν!

…δικαιοσύνη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Αν δεν αλλαξοπιστήσουν, θα θανατωθούν! They will be put to death because they changed their religion!
Σεπτεμβρίου 2nd, 2009
GR: (Scroll down for the English text)
Αυτές οι δυο γυναίκες θα πεθάνουν!
Μεργιέμ Ρόσταμπουρ και Μερζιέχ Εσμεϊλαμπάντ, καταδικασμένες σε θάνατο επειδή έγιναν χριστιανές
Στο Ιράν, η 27χρονη Μεργιέμ (Μαρία) Ρόσταμπουρ και η 30χρονη Μαρζιέχ Εσμεϊλαμπάντ θα πεθάνουν με το αιτιολογικό της αλλαγής θρησκεύματος.
1 Σεπτεμβρίου 2009
Στο Ιράν, η 27χρονη Μεργιέμ (Μαρία) Ρόσταμπουρ και η 30χρονη Μαρζιέχ Εσμεϊλαμπάντ θα πεθάνουν επειδή άλλαξαν θρήσκευμα.
Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας Bild, στο Ιράν, δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε θάνατο με την κατηγορία ότι έγιναν χριστιανές.
Η Meryem και η Marziah που κρατούνται σε φυλακή της Τεχεράνης μαστιγώνονται κάθε φορά που ο ιμάμης καλεί για προσευχή τους πιστούς μουσουλμάνους, ταπεινώνονται και τιμωρούνται με στέρηση τροφής και νερού.
Συνελήφθηκαν στις 5 Μαρτίου όταν έγινε έφοδος στο σπίτι τους και βρέθηκε εκεί η Καινή Διαθήκη. Η υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγγραφέας Sabatina James που αγωνίζεται για την απελευθέρωσή τους διαμαρτύρεται: «Ζουν στην απομόνωση και ανακρίνονται με τα μάτια κλειστά. 5 φορές την ημέρα, όταν ο ιμάμης καλεί σε προσευχή, μαστιγώνονται. Τους δίνουν πολύ λίγο νερό και φαγητό.»
Σύμφωνα με τους Ισλαμικούς νόμους του Ιράν, όσοι εγκαταλείπουν το ισλάμ, αν πρόκειται για γυναίκες, 5 φορές την ημέρα-τις ώρες που καλούνται οι «πιστοί» σε προσευχή- μαστιγώνονται και μέχρι να υποκούσουν (εννοεί να επιστρέψουν στο ισλάμ) ευτελίζεται η ποιότητα της ζωής τους και μειώνεται η ποσότητα φαγητού και νερού που τους παρέχεται.
Πηγή: http://haber.mynet.com/detay/dunya/bu-iki-kadin-idam-edilecek/468288
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στην ιστοσελίδα της Sabatina James, συγκεκριμένα στη σελίδα http://www.sabatina-ev.de/Botschaft.html υπάρχει περιεκτική αναφορά στην υπόθεση. Εκεί μαθαίνουμε ότι οι δυο γυναίκες κρατούνται από τον Μάρτιο στη φυλακή Evin, αρχικά σε ένα κελί με άλλες 25 γυναίκες και στη συνέχεια σε απομόνωση, ότι η πρώτη μέρα της δίκης ήταν στις 9 Αυγούστου και ότι παρότι ο δημόσιος κατήγορος κ. Haddad πίεσε να απαρνηθούν την πίστη τους γραπτά και προφορικά, εκείνες δήλωσαν επανειλημμένα ότι «δεν μετανιώνουν για τίποτα και δεν θα αρνηθούν την πίστη τους στον Χριστό».
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2: Στην ιστοσελίδα http://www.isavelives.be/en/node/3401 υπάρχει παλιότερο άρθρο της 9ης Απριλίου, πριν δηλ. καταδικαστούν οι δυο κοπέλες. Μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι οι αρχές ζήτησαν από τις οικογένειές τους 400.000 δολάρια για να τις ελευθερώσουν (οι οικογένειες δεν τα είχαν, πρότειναν να υποθηκεύσουν τα σπίτια τους αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό) και ότι δεν τους έδιναν πρόσβαση σε δικηγόρο αλλά τους επέτρεπαν να δέχονται μια επίσκεψη την εβδομάδα και… ένα τηλεφώνημα 1 λεπτού την ημέρα η καθεμιά! Εκεί υπάρχουν και κάποιες διευθύνσεις όπου μπορούσε να απευθυνθεί κανείς μέχρι τοις 20 Μαΐου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ:
Ετοιμάσαμε ένα μικρό μήνυμα στην αγγλική, το οποίο μπορείτε να στέλνετε από αυτή τη σελίδα στην πρεσβεία του Ιράν στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο) και στη μόνιμη αντιπροσωπεία του Ιράν στον ΟΗΕ. Στις 4 Σεπτεμβρίου προσθέσαμε και το e-mail της ιρανικής πρεσβείας στις Βρυξέλλες. Η πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα, όπως μας είπαν τηλεφωνικά, δεν έχει ε-mail αλλά μόνο FAX, το οποίο είναι: +302106747945. Όποιοι έχουν φαξ μπορούν να στείλουν τη διαμαρτυρία τους σε αυτό. Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο το να στείλετε την παρακάτω φόρμα, αλλά έχει σημασία να το κάνετε!
Το μήνυμα διαμαρτυρίας έχει ως εξής στα ελληνικά:
«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι από τον Μάρτιο του 2009 κρατούνται σε φυλακή της Τεχεράνης δυο γυναίκες, η 27χρονη Μεριέμ Ρόσταμπουρ και η 30χρονη Μαρζιέχ Εσμελαϊμπάντ, οι οποίες καταδικάστηκαν σε θάνατο επειδή από μουσουλμάνες έγιναν χριστιανές.
Η είδηση αυτή ήδη μεταδίδεται με μεγάλη ταχύτητα στο Ίντερνετ και προκαλεί πολλά αρνητικά σχόλια για τη χώρα σας.
Ενώνουμε τη φωνή μας με αυτή της ακτιβίστριας Sabatina James και πολλών άλλων επώνυμων και ανώνυμων, ακτιβιστών και απλών ανθρώπων, Ελλήνων και αλλοδαπών, ζητώντας να γίνουν σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι Μεριέμ Ρόσταμπουρ και Μαρζιέχ Εσμεϊλαμπάντ να αφεθούν αμέσως ελεύθερες.»
ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην παρακάτω φόρμα πρέπει να γράψετε το όνομά σας ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. Τα ελληνικά θα είναι ακατανόητα για τους παραλήπτες του μηνύματος. Μην ξεχνάτε να βάζετε και όνομα ΚΑΙ επώνυμο στο πεδίο Name-Surname.
Στο πεδίο Subject δεν χρειάζεται να γράψετε κάτι, γι’ αυτό και δεν έχει αστερίσκο. Το έχουμε ρυθμίσει έτσι ώστε να μπαίνει αυτόματα ως θέμα η φράση «Release Meryem Rostampour and Marzieh Esmaeilabad».
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ. Η φόρμα ξεκινά εκεί που είναι τα κενά πεδία.
ENGLISH TEXT
EN: In Iran, 27 year old Meryem Rostampour and 30 year old Marzieh Esmaeilabad (see the above photo) will be put to death on charges of having changed their religion.
Since March 2009, both Meryem and Marzieh are being detained in Tehran’s notorious Evin prison. First with 25 women in one (!) cell, then in solitary confinement, where they were interrogated while blindfolded. Their crime? They were Muslims and they converted to Christianity.
The fact that we find particularly worrying is that there is an ongoing investigation against Mariam and Marzieh, for «apostasy».
The provision of Iranian law for cases of abandoning Islam is life imprisonment or the death penalty.
In addition, clause 225.10 of this law foresees for women : «During the five daily prayer times, they must be whipped and their living conditions and the quantity of food, clothing and water must be lowered until they show remorse.»
The 9th of August 2009 was the first day in court. Haddad, the deputy prosecutor insisted with great pressure that the women should renounce their Christian faith, both in writing and verbally. According to secure information, it was a moving sight, how the two women persisted, even with Mr. Haddad, and repeatedly stressed that they did not regret anything and would not recant their faith in Christ.
SOURCE: http://haber.mynet.com/detay/dunya/bu-iki-kadin-idam-edilecek/468288 (in Turkish), http://www.isavelives.be/en/node/3401 (in English) and the webpage of Sabatina James (in German): http://www.sabatina-ev.de/Botschaft.html
This page includes a form via which you can send protest e-mails to the Permanent Mission of the Islamic Republic of Iran to the United Nations (iran@un.int) to the Embassy of the Islamic Republic of Iran in Bruxelles (secretariat@iranembassy.be) and to the Embassy of the Islamic Republic of Iran to the U.K. (info@iran-embassy.org.uk.)
If you want to send protest messages to other Iranian embassies, you can find all the embassies of Iran worldwide at http://www.worldembassyinformation.com/iran-embassy/index.html

Προβλήματα μέσης

Υπάρχει μία μέθοδος που λέγεται «μεσοθεραπεία». Αυτό είναι κάτι σχετικά γνωστό σε όσους ασχολούνται με την κοσμητική ιατρική.
Εκείνο που είναι σχετικά άγνωστο είναι το ότι μερικοί από τους γιατρούς που ασχολούνται με αυτήν την μέθοδο την χρησιμοποιούν και σε μυοσκελετικά προβλήματα.
Τι συμβαίνει όταν για παράδειγμα σας πονέσει η μέση σας; Σε κάποιο σημείο εμφανίζεται (για διάφορους λόγους οίδημα). Το οίδημα πιέζει τον νωτιαίο μυελό και ανάλογα με το σημείο και τον βαθμό πίεσης δημιουργούνται (εκτός του πόνου) και πολλά προβλήματα.
Η πρώτη αντίδραση είναι να κάτσεις λίγο και να περιμένεις να περάσει. Αργότερα παίρνεις και φάρμακα, αλλά βασικά μένουν δύο προβλήματα.
Πρώτον: Η αιτία που σε έπιασε η μέση σου δεν εξαφανίζεται ως δια μαγείας. Πρέπει να υπάρχει ΣΩΣΤΗ γυμναστική και ΣΩΣΤΗ διατροφή για να μπορεί να ανταπεξέλθει το σώμα και να διορθώσει τις βλάβες που του προκαλεί ο μοντέρνος και τραγικά ηλίθιος τρόπος ζωής μας.
Δεύτερον: Ακόμη και όταν δεν σας πονάει η μέση παραμένει στις αρθρώσεις ένας ερεθισμός, ο οποίος «δουλεύει υπόγεια». Προκαλεί μικρές και συνεχείς εντάσεις στους μύες της σπονδυλικής στήλης και μικρούς μόνιμους πόνους. Όπως συμβαίνει με όλα τα ερεθίσματα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ο άρρωστος δεν αντιλαμβάνεται πλέον αυτά τα μικρά σήματα. Οι μύες του παραμένουν σε συνεχή εικοσιτετράωρη ένταση με αποτέλεσμα οι μεσοσπονδύλιοι δίσκοι σιγά σιγά να καταρρέουν.
Έτσι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος που σας φτάνει τελικά στο χειρουργείο με αποτελέσματα όχι σίγουρα και ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ όχι μόνιμα.
Προσωπικά όσες φορές ήπια χάπια και έβαλα αλοιφές δεν κατάλαβα να προκαλούν κάτι ιδιαίτερο. Πρακτικά το πρόβλημα αντιμετωπιζόταν από τον ίδιο τον οργανισμό και αυτό είναι μια πολύ κοινή εμπειρία.
Στην μεσοθεραπεία λοιπόν ο γιατρός σας κάνει μικρές υποδερμικές ενέσεις στα στρατηγικά σημεία της σπονδυλικής στήλης ανάλογα με το πρόβλημα. Οι ενέσεις περιέχουν μικρές ποσότητες από αντιφλεγμωνώδη και παυσίπονα. Και ΟΧΙ δεν χρησιμοποιεί καθόλου κορτιζόνη, γιατί αν δεν το ξέρετε η κορτιζόνη έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα όσον αφορά τον πόνο, αλλά ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τις αρθρώσεις.
Το πλεονέκτημα των τοπικών ενέσεων είναι πολύ απλό και έξυπνο.
Υποθέτουμε ότι παίρνετε ένα γραμμάριο φάρμακο. Από αυτό ένα 10% θα φύγει από το έντερο χωρίς να απορροφηθεί. Ένα άλλο 10% θα καταστραφεί στο σηκώτι, ένα άλλο 20% θα αποβληθεί από τα νεφρά. Το υπόλοιπο 60% που θα «σωθεί» να διασπαρεί σε όλο το σώμα. Τελικά ας υποθέσουμε ότι φτάνει στο σημείο του προβλήματος το 1% του γραμμαρίου που ήπιατε. Εσείς όμως πίνετε φάρμακο για να κάνετε καλά την μέση σας και όχι για να πλημμυρίσετε το σώμα σας με κάτι που δεν χρειάζεται.
Έτσι ο γιατρός παίρνει το 1% του φαρμάκου και το βάζει με τις μικροενέσεις κοντά στο σημείο που έχει το πρόβλημα. Έτσι η θεραπεία γίνεται πολύ πιο γρήγορα και ο οργανισμός δεν βομβαρδίζεται με χημικά. Το σηκώτι και τα νεφρά δεν ζορίζονται, το στομάχι δεν χαλάει και όλοι μένουν ευχαριστημένοι, αφού η θεραπεία είναι αρκετά γρήγορη και αρκετά ριζική. Φυσικά υποτίθεται ότι μετά κάποιος προσέχει γιατί οι ενέσεις θα διώξουν την φλεγμονή και τον πόνο αλλά δεν μπορούν να επαναφέρουν τους μεσοσπονδύλιους δίσκους και τους μύες στην φυσιολογική τους κατάσταση..
Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες αν βάλετε στο ψαχτήρι «μεσοθεραπεία».
Αν πάλι κάποιος θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα. Θα του δώσω το τηλέφωνο του γιατρού που «ανακάλυψα» στην Αθήνα. Υπάρχουν και μερικοί στην επαρχία (πχ ένας στο Ηράκλειο Κρήτης) αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Ορίστε και πως φαίνεται η μέση ενός ασθενούς μετά την θεραπεία με τις ενέσεις. Θα δείτε μικροσκοπικά κόκκινα σημαδάκια στο δέρμα, αποτέλεσμα των τσιμπημάτων.