Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

3 Δεκεμβρίου 2009

Γρίπη των χοίρων

Είναι ενα από τα δεκάδες βίντεο που κυκλοφοράνε στο διαδίκτυο. Επειδή όμως πρόκειται για συνέντευξη της ΠΡΩΗΝ υπουργου υγείας της Φιλανδίας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Georgia Guidestones

Είναι πάνω από δύο χρόνια που είχα μαζέψει τις σχετικές πληροφορίες θέλοντας κάποτε να τις ανεβάσω στο διαδίκτυο. Με κάποιον τρόπο καθυστέρησα και τελικά έχασα το κείμενο. Έτσι τώρα περιορίζομαι να το αναπαράγω όπως κυκλοφορεί σήμερα σε πολλά σάϊτ.

Σε έναν από τους ψηλότερους λόφους του Elbert County, στην Georgia των ΗΠΑ στέκει ένα μνημείο ύψους 6 μέτρων και βάρους 100 τόνων, φτιαγμένο από γρανίτη.
Χαραγμένες σε 8 διαφορετικές γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Αραβικά, Κινεζικά, Ινδικά, Σουαχίλι και Εβραϊκά) βρίσκονται 10 οδηγίες ή εντολές, επάνω στις τέσσερις γιγάντιες λιθόπλακες οι οποίες συγκρατούν έναν κοινό κορυφαίο οριζόντιο λίθο.

Επίσης υπάρχει ένα μικρότερο μήνυμα γραμμένο σε τέσσερις αρχαίες γλώσσες :
Αρχαία Ελληνικά με μικρογράμματη Ελληνική γραφή, Βαβυλωνιακά με σφηνοειδή γραφή, Αρχαία Αιγυπτιακά με ιερογλυφική και Σανσκριτικά με γραφή devanagari.
Στο αντίστοιχο Ελληνικό κείμενο αναγράφεται : «Οίτε οι λίθοι την οδόν δεικνύντων οιώνι σωφροσύνης» . Αν και δεν είναι απόλυτα αναγνωρίσιμο από την φωτογραφία, το νόημα που προφανώς ήθελαν να δώσουν με αυτό είναι : « ας είναι αυτοί οι λίθοι οδηγοί στην οδό μιας εποχής σωφροσύνης».
 
Επίσης, σε παρακείμενη πλάκα μιλά για μια χρονική κάψουλα θαμμένη κάτω από το μνημείο, αλλά οι θέσεις πάνω στην πλάκα που προορίζονταν για τη συμπλήρωση ημερομηνιών κατά τις οποίες η κάψουλα υποτίθεται ότι θάφτηκε, καθώς και ημερομηνιών που επρόκειτο ν» ανοιχτεί, απουσιάζουν, οπότε δεν είναι βέβαιο αν η χρονική κάψουλα υπήρξε καν.
Παρ» ότι είναι σχετικά άγνωστο στον πολύ κόσμο, αποτελεί έναν σημαντικό σύνδεσμο με την κρυφή και ιεραρχημένη εξουσία που κυβερνά τον πλανήτη μας.
Η κατασκευή του καλύπτεται από μυστήριο γιατί κανένας δεν γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των ανθρώπων που ανέλαβαν την ανέγερση του. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τον Ιούνιο του 1979, ένας καλοντυμένος ξένος επισκέφθηκε τα γραφεία της τοπικής εταιρείας Elberton Granite Finishing Company και ανακοίνωσε ότι ήθελε να κτίσει ένα οικοδόμημα για να αποστείλει ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. Παρουσιάστηκε ως R. C. Christian, αλλά σύντομα έγινε αντιληπτό ότι αυτό δεν ήταν το πραγματικό του όνομα, καθώς και ο ίδιος το παραδέχθηκε αργότερα.

Δήλωσε ότι αντιπροσωπεύει μια ομάδα ανθρώπων που ήθελαν να προσφέρουν μια κατεύθυνση στην Ανθρωπότητα.
Σήμερα αν και έχουν περάσει τρείς δεκαετίες από τότε, κανένας δεν γνωρίζει το πραγματικό του όνομα ή αυτών που αντιπροσώπευε,
ενώ βρίσκεται κτισμένο επάνω σε έδαφος αμφιβόλου ιδιοκτησίας. Βρίσκεται πολύ κοντά σε μια περιοχή που οι ινδιάνοι Τσερόκι ονομάζουν Al-yeh-li A lo-Hee δηλαδή «το κέντρο του κόσμου».
Στην δημόσια βιβλιοθήκη του Elberton, βρέθηκε ένα βιβλίο που γράφτηκε από τον R.C. Christian. Εκεί αναφέρεται ότι το μνημείο που ανέλαβε να κατασκευάσει, ανεγέρθη εις αναγνώριση του Thomas Paine και της απόκρυφης φιλοσοφίας την οποία εκείνος είχε υιοθετήσει εναντίον της Ιουδαιο-Χριστιανικής θρησκείας.
Οι δέκα «οδηγίες – εντολές» του μνημείου :
1. Κρατείστε την Ανθρωπότητα κάτω από τα 500,000,000 σε μια διαρκή ισορροπία με την φύση.
2. Ελέγξτε την αναπαραγωγή με σοφία – βελτιώνοντας το σώμα και προστατεύοντας την διαφορετικότητα .
3. Ενώστε την Ανθρωπότητα με μια νέα ζωντανή γλώσσα.
4. Ελέγξτε το Πάθος την Πίστη, την Παράδοση και όλα τα πράγματα με μετρημένη λογική.
5. Προστατέψτε τους λαούς και τα έθνη με δίκαιους νόμους και αμερόληπτα δικαστήρια.
6. Αφήστε τα έθνη να αυτοδιοικούνται και να προσφεύγουν σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο για εξωτερικές διαφορές.
7. Αποφύγετε άχρηστους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
8. Ισορροπείστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
9. Βραβεύστε την αλήθεια, την ομορφιά και την αγάπη αναζητώντας αρμονία με το άπειρο..
10. Μην γίνετε καρκίνωμα για την Γη – Αφήστε τόπο για την Φύση - Αφήστε τόπο για την Φύση
.
Από την παραπάνω επιχείρηση παραγωγής «θεόσταλτων εντολών» προκύπτουν κάποια σαφή συμπεράσματα για τους σκοπούςτων εμπνευστών της :
(1) Ψυχολογική προετοιμασία για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης
(2) Ενέργειες με κατεύθυνση την δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με προφανή σκοπό τον καλύτερο έλεγχο του.
(3) Επιβολή νέων τεχνολογιών με δικαιολογία την περιβαλλοντική και οικολογική βελτίωση.
(4) Επιβολή ενός νέου είδους πνευματισμού.

Το να περιοριστεί ο πληθυσμός της γης στα 500 εκατομμύρια σημαίνει απλά τον αφανισμό πλέον του 90% σημερινού παγκόσμιου πληθυσμού και η προσπάθεια αυτή εκφράζεται με την προώθηση κάθε είδους πολέμων και συρράξεων, τον αποπροσανατολισμό από κάθε θεραπεία για τις ασθένειες που προκαλούν τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων όπως ο καρκίνος, οι καρδιοαγγειακές παθήσεις, ο διαβήτης το AIDS και η υπέρταση. Με την καθημερινή διεξαγωγή αεροψεκασμών σε παγκόσμια κλίμακα με βαρέα μέταλλα που εξασθενούν το ανοσοποιητικό του σύστημα. Με την ρύπανση των θαλασσών με τοξικά και πυρηνικά απόβλητα. Με την επιβολή του Κώδικα Διατροφής ή Codex Alimentarius, ο οποίος θα απαγορεύει ή θα περιορίζει κάθε είδους ουσία με θεραπευτική ή συντηρητική αξία για τον άνθρωπο όπως οι βιταμίνες τα μέταλλα και τα λοιπά μικροθρεπτικά στοιχεία.. Πάμπολλες άλλες μέθοδοι μαζικού αφανισμού βρίσκονται τέλος σε εξέλιξη, χωρίς δυστυχώς η πλειονότητα του κόσμου να γνωρίζει την επικινδυνότητα ή την προέλευση τους
Η αναφορά σε προσφυγές σε παγκόσμιο δικαστήριο ήδη από το 1980 δείχνει την σημερινή προσπάθεια για δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός δικαστικού οργάνου με παγκόσμιες εξουσίες. Η έμφαση στην διατήρηση της φύσης προεξοφλεί το περιβαλλοντολογικό κίνημα του 1990 και την επιβολή νέων τεχνολογιών μέσα από την δημιουργία ενοχών για την ρύπανση του περιβάλλοντος, ενώ η αναφορά σε «αναζήτηση της αρμονίας με το άπειρο» αντικατοπτρίζει την προσπάθεια για υποκατάσταση της τρέχουσας Ιουδαιο-Χριστιανικής θρησκείας με ένα νέο είδος σκοταδιστικού πνευματισμού.
Η ομάδα που ανέλαβε την ανέγερση του μνημείου, προφανώς δεν είναι παρά μια από τις πολλές ομάδες που εργάζονται μεθοδικά για τη δημιουργία μιας «Νέας Τάξης Πραγμάτων». Πίσω από αυτές τις ομάδες βρίσκονται σκοτεινές πνευματιστικές ομάδες και για την κατανόηση των σκοπών τους χρειάζεται περισσότερη γνώση γύρω από τις δραστηριότητες τους με τις οποίες ερμηνεύονται οι σκοπιμότητες όλων των φαινομενικά ασύνδετων και ακατανόητων γεγονότων ανά τον κόσμο που δοκιμάζουν την λογική και την γνώση μας.
Το γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη του μνημείου και μάλιστα ούτε καν οι ίδιοι οι Αμερικανοί στην πλειονότητα τους, αν και βρίσκεται μέσα στην χώρα τους, δείχνει ότι πρέπει να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στην αποκάλυψη, την κατανόηση και τον συσχετισμό τέτοιας έκτασης γεγονότων και καταστάσεων όπως οι παγκόσμιες μάστιγες που προαναφέρθηκαν, πριν είναι πολύ αργά.
Το ότι κάποιοι σχεδιάζουν με μακρόπνοα και παγκοσμίου εμβελείας σχέδια, το ότι διαθέτουν τεράστια ποσά για το στήσιμο δήθεν συμβολικών μνημείων, δήθεν προφητικών γεγονότων και δήθεν αποκαλυπτικής φύσεως καταστάσεων δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι σε θέση να το πετύχουν κιόλας. Είναι λίγοι και στηρίζονται μόνο στην τεράστια οικονομική τους δύναμη για να στρέψουν ένα μικρότερο μέρος του πληθυσμού ενάντια στο μεγαλύτερο. Από εμάς τους ίδιους εξαρτάται το αν θα επιτρέψουμε να πετύχουν το σκοπό τους και όχι από τους πάσης φύσεως «σωτήρες».
Δυστυχώς δεν πρόκειται για εφιαλτικά σενάρια κάποιας νοσηρής φαντασίας. Μια βόλτα στο Διαδίκτυο θα το επιβεβαιώσει άμεσα.
Πρόκειται για έναν πραγματικό και ανηλεή πόλεμο ενάντια στο ανθρώπινο είδος από κάποιους που μας αντιμετωπίζουν όχι ως νοήμονα όντα, αλλά από κάθε άποψη ως έντομα προς εξόντωση.
Μόνο η διαρκής εγρήγορση και η μόρφωση μπορούν να εμποδίσουν την δράση τους, διότι ο πόλεμος αυτός βρίσκεται σε εξέλιξη και η επιτυχία του σχεδιασμού του έχει βασιστεί στην άγνοια και την παραπληροφόρηση των μαζών μέσα από την άχρηστη υπερπληροφόρηση.