Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

13 Μαΐου 2010

Ατυχήματα και "ατυχήματα"

Έπεσε ένα αεροπλάνο στην Λιβύη. Σκοτώθηκαν κάποιοι άνθρωποι και αυτό είναι τραγικό. Αλλά το πραγματικά τραγικό θα ήταν να μάθουμε αν υπήρχε κάποιος μέσα στο αεροπλάνο που θα άξιζε ο κόπος να «σκοτωθεί» σε ατύχημα «ωφελώντας» με τον θάνατό του «κάποιους». Και ορίστε ένα παράδειγμα για αυτό που λέω:
Η ΠΟΛΩΝΙΑ σε αντίθεση με όλες τις τέως ανατολικές χώρες ήταν η μόνη με ρυθμό ανάπτυξης 2%, όταν όλες οι άλλες (Λετονία, Βουλγαρία Ρουμανία, Ουκρανία, Λιθουανία είναι πλέον χρεοκοπημένες και όμηροι του ΔΝΤ! Ήταν η μόνη χώρα που απέκρουε τα "φλερτ" της ευρωπαϊκής ένωσης για άμεση σύνδεση και μεγάλη προσφορά χρυσών ευρώ. Επίσης ήταν η μόνη χώρα του τέως μπλοκ μέσω του προέδρου της που ηρνείτο το «πολύτιμο» δάνειο του ΔΝΤ για περαιτέρω ανάπτυξη. Ο Πρόεδρος Καζίνσκι αληθινός πατριώτης - σε αντίθεση με τον Τζέφρι Μινέικο Παπανδρέου - αντιστεκόταν με σθένος στις «καλές προθέσεις» της ΕΕ και ΔΝΤ, γιατί δεν ήθελε όπως είχε δηλώσει να κατεδαφίσει το σύστημα περίθαλψης, συντάξεων και μισθών του δημοσίου.
Από την άλλη, η ηγεσία των Πολωνικών ενόπλων δυνάμεων είχε αρνηθεί κατηγορηματικά την ανάπτυξη ΝΑΤΟικών πυραύλων στο έδαφος της με στόχευση την ρωσική επικράτεια!
Και τότε ακολούθησαν 2 συμπτώσεις:
1. Λίγα χιλιόμετρα από το Μινσκ, κατέπεσε ένα αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν ο Πρόεδρος Καζίνσκι, η οικογένειά του, η ελίτ των ενόπλων δυνάμεων της Πολωνίας και η αφρόκρεμα της επιχειρηματικής κοινωνίας της χώρας.
2. Τον Καζίνσκι διαδέχτηκε ο φιλοευρωπαίος μέχρι δουλικότητας Ντοναλντ Ντάσκ, ο οποίος είναι σύμφωνος με όλα τα προτεινόμενα από τους σωτήρες μέτρα. Έτσι τελείως συμπτωματικά άνοιξε ο δρόμος στην «αγέλη των λύκων» όπως ονόμασε ο Όλι Ρεν στην συνεδρίαση του Εκοφίν τα ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. 
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ» ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ 164 ΖΩΕΣ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ

Τι άραγε συνέβη πραγματικά στην Λιβύη; Αν συνέβη βέβαια, γιατί καμιά φορά υπάρχουν και πραγματικά ατυχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου