Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

27 Ιανουαρίου 2010

Δραστικό φάρμακο για το κρυολόγημα

Πριν από ένα περίπου μήνα είχα κάνει μία καταχώρηση με τίτλο Μαγειρική σόδα εναντίον της γρίπης και του καρκίνου;
Σίγουρα πολλοί δεν θα κάτσατε να το διαβάσετε ολόκληρο και έτσι ίσως να σας ξέφυγε η συνταγή για την περίπτωση που σας πιάσει γρίπη ή κρυολόγημα. Με λίγη σόδα και νερό αποφεύγετε τα φάρμακα και τις παρενέργειές τους χωρίς να ξοδευτείτε επιπλέον αφού η σόδα είναι πάμφθηνη.
Από τότε έχουμε πειραματιστεί κάμποσα άτομα με αυτό και τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά. Το «φάρμακο» λειτουργεί και στα κρυολογήματα και στις γρίπες. Δοκιμάστε το.

-Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας έξι φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, κάθε περίπου δύο ώρες.
-Κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας τέσσερις φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, με την ίδια συχνότητα
-Κατά την τρίτη ημέρα από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό πρωί και βράδυ.
-Στην συνέχεια μισό κουταλάκι σόδα με ένα ποτήρι δροσερό νερό κάθε πρωί μέχρι την αποθεραπεία.

Να μην υπερβαίνετε τις επτά δόσεις με μισό κουταλάκι ανά ημέρα.
Αν είστε πάνω από την ηλικία των 60 ετών μην πάρετε πάνω από τρεις δόσεις με μισό κουταλάκι την ημέρα. Επιπλέον, να μην χρησιμοποιείτε την μέγιστη δοσολογία για περισσότερο από δύο εβδομάδες.