Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

4 Μαρτίου 2010

Η γρίπη των χοίρων και οι μίζες των γουρουνιών

Ο Χειμώνας δεν πέρασε και εμείς κοντεύουμε να ξεχάσουμε τη γρίπη (των γουρουνιών καλέ). Όσο θυμάμαι τα δελτία ειδήσεων… ακόμα ο χρόνος δεν έκλεισε, που με τις ώρες τρόμαζαν τον κόσμο με την επικείμενη προσέλευση τουριστών το καλοκαίρι και τη έξαρση της γρίπης το Φθινόπωρο. Θα ανοίξουν κανονικά τα σχολεία ή όχι. Ποιοι θα εμβολιαστούν; Θα μας φτάσουν οι εντατικές μονάδες στα νοσοκομεία; Θα προλάβουμε; Μετά πόσα κρούσματα θα κλείνουν τα σχολεία; Οι έγκυες θα εμβολιάζονται;
Αφού λοιπόν μας επισκέφτηκαν οι μολυσμένοι τουρίστες και αφού έπιασαν τα κρύα και ο κόσμος άρχισε να αρρωσταίνει καταλάβαμε ότι τέτοιες γρύπες… να’ ταν κι άλλες! Αντιληφθήκαμε λοιπόν ότι τον ιο, το σώμα μας, τον καταπολεμούσε θαυμάσια, ίσως και καλύτερα και από τους χρόνιους ιους. Όμως, αυτό που δεν μπορούσαμε εύκολα να καταπολεμήσουμε ήταν οι παρενέργειες από τον εμβολιασμό! Είδαμε ακόμα και σοβαρές περιπτώσεις, κι ευτυχώς, αυτό ήταν που μας έσωσε. Μια γυναίκα να τρέμει σύγκορμη ήταν αρκετό να μας πείσει ότι από το εμβόλιο πρέπει να προφυλαχτούμε κι όχι από τον υποτιθέμενο ιό που υποτίθεται φτιάχτηκε για να καταπολεμήσει!
Το ποσοστό των παρενεργειών από το εμβόλιο ήταν μεγαλύτερο από το ποσοστό της μόλυνσης στο ιό σε μη εμβολιασμένα άτομα!
Αν το καλοσκεφτείτε αυτό θα αντιληφθείτε ότι ή οι φαρμακοβιομηχανίες αρχικά μας υποτίμησαν, ότι τρώμε κουτόχορτο, ή εμείς αρχικά υπερτερήσαμε αυτούς πόσο γρήγορα θα μας έσωζαν δίνοντας εν μέσω οικονομικής κρίσης, πακτωλό εκατομμυρίων για την υγεία μας!
Όμως μπορούμε να κάνουμε άλλη μια σύγκριση για να αντιληφθούμε καλύτερα το φαινόμενο. Αυτοί που πέθαναν από εμβολιασμό ενώ δεν είχαν τίποτα ήταν περισσότεροι, αναλογικά, από αυτούς που πέθαναν επειδή μολύνθηκαν χωρίς να εμβολιαστούν!
Δεν χρειάζεται να πούμε ότι αρχικά από τους 145 θανάτους της νέας γρίπης 128 είχαμε μόνο στο Μεξικό, επειδή προηγήθηκε ο εμβολιασμός!
Αυτό θυμίζει το 1976 στην Αμερική που με την εμφάνιση της γρίπης των χοίρων διατάχθηκε μαζικός εμβολιασμός στρατιωτών στο στρατόπεδο Φορτ Ντιξ του Νιου Τζέρσεϊ. Μετά κατάφεραν να τρομοκρατήσουν άλλα 46 εκατομμύρια Αμερικανούς να εμβολιαστούν. Τότε ήταν που ξέσπασε επιδημία γρίπης στους εμβολιασμένους.
Ίσως εκεί αποσκοπούσαν και οι φαρμακοβιομηχανίες. Βέβαια, τότε έπεσαν μηνύσεις και ζητήθηκαν τεράστια ποσά για αποζημιώσεις. Γι αυτό τώρα προνόησαν όσοι κάνουν το εμβόλιο, με δική τους ευθύνη το κάνουν. Και υπογράφουν γι αυτό!
Όταν είχαμε τη γρίπη των πουλερικών βλέπαμε το θάνατο πτηνών, όμως τώρα δεν σας φαίνεται παράξενο που δεν είδαμε ούτε ένα γουρούνι να αρρωστήσει;
Όμως αυτό δεν θα συνέφερε το εμπόριο των χωρών όπου το χοιρινό κρέας βρίσκεται πρώτο στις λίστες κατανάλωσης.
Η τρομοϋστερία στην Αμερική ώθησε κάποιους να πουν ότι ο ιός αυτός προσβάλει και τις γαλοπούλες! Όμως γρήγορα κόπασε ο θόρυβος όταν αναλογίστηκαν, τι θα τρώγανε την μέρα των Ευχαριστιών!
Τέτοια παραδείγματα μπορούσα να αραδιάσω πολλά για το θέμα αυτό, αλλά νομίζω αυτά αρκούν κι εγώ νομίζω αρχίζω να εκνευρίζομαι όλο και πιο πολύ! Ε, φίλοι μου η υποκρισία περισσεύει, δεν νομίζετε;
Σαν βοήθημα ρίξτε και μια ματιά σε άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ


Πηγή: http://tetrafarmakos.blogspot.com/2010/03/blog-post.html