Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

14 Μαΐου 2010

Θα πάω να ζητήσω την τουρκική υπηκοότητα.

Θα πάω να ζητήσω την τουρκική υπηκοότητα.
Έτσι ίσως να αισθανθώ για μία φορά υπερήφανος για την κυβέρνησή μου και την χώρα μου.
Έρχεται ο Ερντογάν με έναν στρατό από επιχειρηματίες και υπουργούς και με το παντελόνι ανοιχτό και «φτιαγμένος», αφού ξέρει ότι ο Giorgos έχει βάλει ήδη την βαζελίνη. Έρχεται ο «επικυρίαρχος», η «τοπική υπερδύναμη» για να μας πάρει και τα σώβρακα. Ελπίζω (ελέω θεού βέβαια) να μην τα καταφέρει τελικά.
Φωνάζουν μερικοί ότι δεν πρέπει να γίνει η συνάντηση γιατί ο Ερντογάν θα έρθει σαν «σωτήρας» αλλά ποιος τους ακούει τους παλιοφασίστες. Τα μεσημεριανάδικα να είναι καλά, οι διαγωνισμοί για «καλλιτέχνες» και «σταρ» (το όνειρο κάθε νεοέλληνα) και τα 090 με τις συκιές και τα ξέκολα που διαφημίζουν όλο το βράδυ όλα τα σεμνά μας κανάλια τα οποία προωθούν την ηθική και την τιμιότητα σε αυτόν τον τόπο.
Οι Νουδούληδες λούφαξαν και χωνεύουν τα κλεμμένα.
Οι Πασοκτζήδες κάνουν το κορόιδο για τον ίδιο λόγο (εξάλλου όταν τρώνε δεν μιλάνε).
Τα αριστερά κόμματα έχουν χεστεί από την χαρά τους, αφού γίνεται φασαρία και ως γνωστόν «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Εξάλλου ως γνήσιοι διεθνιστές δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για εθνικές κυριαρχίες και άλλα τέτοια φασιστικά, αφού το όνειρό τους είναι μια ομογενοποιημένη γη, χωρίς σύνορα, θρησκείες και πολιτισμικές διαφορές αλλά με καλά διαχωρισμένες κάστες καταπιεστών εργοδοτών και εργατών «που παλεύουν για τα δικαιώματά τους».
Έχετε δει ποτέ έλληνα πρωθυπουργό να είναι τόσο δραστήριος σαν τον Ερντογάν, και να κουβαλάει μαζί του έναν στρατό επιχειρηματίες και στελέχη;
Όχι βέβαια. Το πολύ πολύ οι δικοί μας έπαιρναν μαζί τους δημοσιογράφους για να γίνεται «σωστή ενημέρωση» στα φυτά που τους ψήφισαν.
Υπάρχει και η εξοργιστική και καταθλιπτική φωτογραφία του Καραμανλή να πατάει επάνω σε μια μικρή ελληνική σημαία (είχαν μπει μικρές σημαίες για να ξέρουν οι ηγέτες την θέση τους για την φωτογράφιση). Ταυτόχρονα κοίταζε ο μπούλης τον τούρκο να σκύβει και να βγάζει με σεβασμό στην άκρη την δική του για να μην την πατήσει!

Θα πάω να ζητήσω την τουρκική υπηκοότητα.
Έτσι θα αισθανθώ και εγώ για μία φορά υπερήφανος για την κυβέρνησή μου. Γιατί θα  πιέζει μόνιμα και με οποιονδήποτε τρόπο και προσπαθεί να αυξήσει την επιρροή της χώρας προς κάθε κατεύθυνση.
Θα μου πείτε ότι οι Τούρκοι είναι σκέτα καθάρματα, έχουν κάνει γενοκτονίες, μια ζωή έχουν στρατιωτική δικτατορία (και ας μην φαίνεται) και ο λαός τους είναι φτωχός και ζει με μεροκάματα πείνας.
Συμφωνώ, τονίζοντας ότι πραγματικά οι τούρκοι δεν είναι παρά ένα είδος θεϊκής τιμωρίας και αν εξαφανιστούν μαζί με τις αγγλικές φυλές η γη θα γίνει παράδεισος. Αλλά τελικά: 
Δεν αντέχω άλλο αυτήν την υποκριτική, άνευρη, ψεύτικη και δουλική πολιτική ζωή, την ψωρο-υποτέλεια, την δειλία και την μόνιμη υποχωρητικότητα και ενδοτικότητα παντού.
Δεν αντέχω άλλο μια ζωή να μας πηδάνε (σαν έθνος, σαν κράτος και σαν οικονομία) να μας δέρνουν και από πάνω να μας ζητάνε και τα ρέστα.
Δεν αντέχω άλλο να δίνουμε τα πάντα πριν καν μας τα ζητήσουν.
Δεν αντέχω άλλο να θεωρούμαι φασίστας (αλλά και ηλίθιος) στην ίδια μου την χώρα από διεθνιστές, αριστερούς, δεξιούς, προοδευτικούς, αναρχικούς κλπ.
Δεν αντέχω άλλο που έχουν γεμίσει τα ΜΜΕ ξεφωνημένες αδελφές και πολιτικά φερέφωνα ιδιωτικών συμφερόντων.
Δεν αντέχω άλλο να βλέπω ανεγκέφαλους, καλομαθημένους μπεμπέδες, που δεν δούλεψαν ποτέ τους (αφού ο μπαμπάς έχει Καγιέν και ζει στα βόρεια προάστια) να κατεβάζουν την σημαία μου και να την καίνε μέσα στην ίδια μου την χώρα.
Δεν αντέχω άλλο  να βλέπω μηνύματα και κείμενα στα γκρίκλις, κείμενα χωρίς τόνους και κείμενα «σφαγμένα» από γραμματικής και συντακτικής άποψης.
Δεν αντέχω άλλο να ακούω αυτό το καταραμένο αγγλικό «ΟΚ» αντί για το «εντάξει», «έγινε», «ναι», «οπωσδήποτε», «να είσαι σίγουρος», «φυσικά», «βεβαίως», «μάλιστα» κλπ, κλπ, κλπ.
Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την χώρα μου γεμάτη νεοέλληνες, δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, αναρχικούς, αεκτζήδες, ολυμπιακούς, παλαιοημερολογίτες, νεοημερολογίτες,  δωδεκαθεϊστές, καθολικούς, διαμαρτυρόμενους, μουσουλμάνους, πακιστανούς, σέρβους, αλβανούς, βούλγαρους, ινδούς, αιγύπτιους, μαροκινούς, λετονούς, ρουμάνους, ουκρανούς, λιθουανούς, πολωνούς, σενεγαλέζους, ρώσους, σουδανέζους, φιλιππινέζους, κινέζους κλπ.
Δεν αντέχω άλλο να βλέπω τους δρόμους της Αθήνας γεμάτους με μαύρες πόρνες, έμπορους ναρκωτικών, ηλίθια πρεζόνια και μεθυσμένους.
Δεν αντέχω άλλο αυτό το πολιτικό και πολιτιστικό παπατζιλίκι που με πνίγει.
Δεν αντέχω άλλο τίποτε πια.
Για αυτό και θα πάω να γίνω τούρκος υπήκοος.
Έτσι κι αλλιώς τούρκος έγινα ήδη εδώ και χρόνια.

ΥΓ: Αλήθεια πως θα αντιδρούσαν οι Τούρκοι και η τουρκική κυβέρνηση σε ένα βίντεο ανάλογο με αυτό που μεταδόθηκε από το κρατικό κανάλι της γερμανικής ARD στις 26/2/2010,στην εκπομπή κάποιου «κύριου» Harald Schmidt;