Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

24 Μαΐου 2010

Νόμιμες παρανομίες

ΕΝΩ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
«ΑΙΡΟΝΤΑΙ» ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ.
«ΑΙΡΟΝΤΑΙ» ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (SECURITY). ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.
ΚΑΙ ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ.
Εγώ δεν λέω τίποτε.
Τα λέει όλα το  φύλλο της εφημερίδος της κυβερνήσεως που θα δείτε παρακάτω σε εικόνες.
Βέβαια οι πιστοί μέχρι αηδίας ψηφοφόροι θα παραβλέψουν το θέμα ή θα βρουν μια απίστευτη (όσο και το φύλλο αυτό) δικαιολογία.
Οι υπόλοιποι μπορείτε απλά να διαβάσετε την περίληψη.
Μετά ποιος κάθεται να σκάει για οικονομίες, Αιγαίο, Θράκη και λοιπά. Η κατάσταση πλέον είναι απίστευτη.
Να γιατί η δικαιοσύνη εμφανίζεται με μαντήλι στα μάτια: ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.

Αίρονται:
1. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του… 
α) για κατοχή, πώληση ινδικής κάνναβης, κατοχή πυρομαχικών
β) για αγορά, πώληση, κατοχή ναρκωτικών ουσιών
γ) για ληστεία, κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία
προκειμένου να διοριστεί στην Δήμο Ρεθύμνης.

4. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του… 
α) για πώληση κοκαΐνης από τοξικομανή
β) ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών μετατραπείσα για παράβαση Ν. 1729/87 (περί ναρκωτικών)
γ) ποινή φυλάκισης εννέα (9) μηνών μετατραπείσα για διάθεση ναρκωτικών ουσιών από τοξικομανή
 δ) 2721/6−10−1988 του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών μετατραπείσα, Σ.Π.Δ. για έξη (6) μήνες για παράβαση Ν.5422/1932, προκειμένου να προσληφθεί στο Δήμο Κορδελιού ως μόνιμος υπάλληλος.

7. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του…  για από κοινού παράνομη εισαγωγή κατά συρροή με αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών σε μικροποσότητες, κατά συρροή με οδήγηση χωρίς άδεια, προκειμένου να προσληφθεί στο Δήμο Κορδελιού ως μόνιμος υπάλληλος.

8. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του… για πλαστογραφία μετά χρήσεως και απάτη σε βάρος του Δημοσίουπροκειμένου να δύναται να επαναλειτουργήσει το φαρμακείο του στη Γαστούνη Ηλείας.

9. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του… 
α) για κλοπή
β) για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας (άρθρο 337 Π.Κ.), προκειμένου να προσληφθεί ως χειριστής μηχανημάτων στο Δήμο Ακρωτηρίου Χανίων, στο Δημόσιο, Ο.Τ.Α., Ν.Π.Δ.Δ.

10. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του… 
α) για κλοπή από κοινού
β) για κλοπή από κοινού.
Οι ανωτέρω συγχωνεύτηκαν… προκειμένου να μην υφίσταται κώλυμα για την ανανέωση της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου με την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης− Αποχέτευσης Αργοστολίου.

11. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του…  για ζωοκλοπή από κοινού, παράνομη κατοχή φυσιγγίων, προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό του ή την πρόσληψη του σε Ο.Τ.Α.

12. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του για λιποταξία στο εσωτερικό, προκειμένου να ανακτήσει τα πολιτικά του δικαιώματα και να αποκτήσει δίπλωμα θερμικού μηχανήματος.

13. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες της…
α) για παράβαση αγορανομικού κώδικα 
β) για παράβαση αγορανομικού κώδικα 
γ) για παράβαση Ν. 614/77
δ) για παράβαση Ν.Δ. 9/35, προκειμένου να μην αποτελούν κώλυμα για την συμμετοχή τόσο της ίδιας όσο και των Εταιρειών “ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.” και “ ΜΙΧΑΗΛ ΛΕΒΗΣ Ανώνυμη−Εμπορική−Τεχνική − Εκπαιδευτική και Ναυτιλιακή Εταιρεία” που αυτή εκπροσωπεί σε διαγωνισμούς του Δημοσίου και για την ίδρυση από την ίδια Εταιρείας υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και τις κάθε είδους έννομες συνέπειες αυτών.

14. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του…  για κατοχή, αγορά αποθήκευση και χρήση ναρκωτικών με ελαφρυντικά, προκειμένου να διορισθεί στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης στον τομέα καθαριότητας.

16. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του… 
α) για απάτη κατ’ εξακολούθηση
β) για απόπειρα κλοπής.
προκειμένου να αποκτήσει ειδική άδεια οδήγησης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου.

17. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του…  για απόπειρα ληστείας από κοινού, προκειμένου να του εκδοθεί άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας καθώς και άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας.

18. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του…  για παράβαση άρθρου 3 παρ. 6, 9 και περ. β του Ν.2168/93, προκειμένου να αποκτήσει την Ελληνική Ιθαγένεια και να δύναται να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς εργολαβίας δημοσίων έργων.

21. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη της… για παράβαση άρθρου 30 Αγορανομικού κώδικα, προκειμένου να μην υφίσταται κώλυμα για την συμμετοχή της Εταιρείας “ ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.” της οποίας τυγχάνει μέλος του Δ.Σ. σε διαγωνισμούς για την προμήθεια γαλακτοκομικών προϊόντων.

22. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του…
α) για κλοπή από κοινού
β) για κλοπή,προκειμένου να του χορηγηθεί άδεια εργασίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.



 Πηγή: Φοιτητικό αντίφωνο