Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

26 Μαΐου 2010

Πολιτική, οικονομία, Τυπος και Διαπλοκή

Διαμαρτυρόμαστε για την οικονομία, την ανεργία, τα ρουσφέτια, την εξωτερική πολιτική. Βρίζουμε τους τριακόσιους βουλευτές ή μάλλον «βολευτές». Ξεχνάμε βέβαια ότι εμείς φταίμε που υπάρχει αυτή η κατάσταση αφού εδώ και πενήντα χρόνια ψηφίζουμε οικογένειες. Φυσικά δεν είναι και οι τριακόσιοι σάπιοι. Αλλά σιγά-σιγά το Σύστημα τους τρώει.
Προσέξτε αυτά που λέει ο βουλευτής για τους πολιτικούς, τον τύπο, τα οικονομικά συμφέροντα και την διαπλοκή τους. Έχουν πολύ ζουμί και δείχνουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα.
Αυτός ο βουλευτής είναι κατά λάθος βουλευτής και δεν θα «πολυχρονίσει» στο Ελληνικό πολιτικό Σύστημα.

Δυστυχώς όμως τελικά όπως έχουμε καταντήσει δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε ούτε εκείνους που κάνουν αποκαλύψεις όπως αυτός. Ίσως κρύβει με την «ιερή αγανάκτησή» του κάποια μεγαλύτερη κομπίνα. Κάτι ανάλογο που κάνουν οι λαθρέμποροι ναρκωτικών. Στέλνουν ένα βαποράκι-θύμα-δόλωμα με μερικά κιλά ηρωίνη και το καρφώνουν στην Δίωξη. Και ενώ αυτή τρέχει να το πιάσει, από την άλλη μεριά αυτοί βάζουν στην χώρα μερικούς τόνους.