Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

25 Ιουνίου 2010

Έλεγχος των μαζών ή Ύπνος της συνείδησης

Αυτό που ονομάζω Σύστημα (όχι αυτό που εννοούν οι περισσότεροι) είναι μία περίεργη «κατασκευή», της οποίας δουλειά είναι να κρατάει σε βαθύ συνειδησιακό ύπνο όλη την ανθρωπότητα.
Εκτός από την τεχνολογία ελέγχου των μαζών που χρησιμοποιεί μικροκύματα, χημικές ουσίες, φωτορυθμικά και διάφορες άλλες επιστημονικές κατασκευές, υπάρχουν και περίεργοι ψυχολογικοί τρόποι ελέγχου της μάζας των ανθρώπων.
Το βίντεο αυτό αποκαλύπτει μία από τις βασικές «αδυναμίες» του ανθρώπου στην προσπάθειά του να παραμείνει αυτόνομος.
Το Σύστημα τον χειραγωγεί και ταυτόχρονα του δίνει την εντύπωση ότι είναι ανεξάρτητος. Το χειρότερο είναι ότι αυτό το έχετε (το έχουμε δηλαδή) πιστέψει όλοι. Νομίζετε ότι σκέφτεστε ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους ανθρώπους και μάλιστα ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι πρόκειται για δικές σας ιδέες. Και το χειρότερο ότι αυτές οι ιδέες σας είναι οι ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ.