Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

3 Μαρτίου 2011

Οι γερμανοί ξανάρχονται: Η Μέρκελ ζήτησε ειρηνική παράδοση της Κρήτης!

Σύμφωνα με γερμανική ιστοσελίδα, για να μην ανοίξουν οι Γερμανοί το φάκελο και δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με το ποιοι και πόσα πήραν σε μίζες από τη SIEMENS, η Μέρκελ ζητά από τον Παπανδρέου να της επιτρέψει να βάλει χοντρό χέρι στην Κρήτη.Πιό συγκεκριμένα……οι Γερμανοί -ξανάρχονται- ζητώντας να τους
επιτραπεί να εκμεταλλευτούν γεωστρατηγικά (πετρέλαια, ΑΟΖ, Σούδα, κ.α.) αλλά και να «αξιοποπιήσει» τουριστικά την Μεγαλόνησο. «Η κα Μέρκελ ζήτησε πρόσφατα από τον Έλληνα πρωθυπουργό να δει την Κρήτη σαν το «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» που βρίσκεται στα χέρια του γερμανικού κολοσσού, της HOCHTIEF…», σημειώνει η γερμανική ιστοσελίδα.
Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας που προωθεί σύμπασα σχεδόν η πολιτική τάξη της χώρας, αλλά και από την δανειακή σύμβαση με το ΔΝΤ, σύμφωνα με την οποία η Ελλάς παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία, οι πληροφορίες που δίνει η γερμανική ιστοσελίδα δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα… Όλοι εύχονται η κυβέρνηση να διαψεύσει. 
Πηγή: 24wro.blogspot.com

Άλλοι δυό μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι πεθάνανε. Να τους εκατοστήσουμε

Άλλη μία μεγάλη νίκη του λαού. Σκοτώθηκαν άλλοι δύο φασίστες. Προφανώς οι τύποι με το καλάσνικωφ ήταν αγωνιστές του λαού. Το ότι οι δύο αστυνομικοί ήταν πιτσιρικάδες ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και με ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΟΠΛΙΣΜΟ είναι κάτι για το οποίο δεν θα ιδρώσει το αυτί κανενός.
-Για τους ηλίθιους αριστεριστές και αναρχικούς δεν το συζητάμε. Αυτοί θα γιορτάζουν.
-Ο Τσίπρας, ο Λαζόπουλος, ο Κανάκης και τα βλαμμένα του, και οι λοιποί γλοιώδεις «δημοκράτες» θα κάνουν μια δακρύβρεκτη αναφορά, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ότι συνήθως δικαιολογούν οποιαδήποτε πράξη εναντίον της αστυνομίας.
-Τα κώματα (όχι κόμματα) έχουν δεδομένη (και δικαιολογημένη) αντίδραση αφού δεν προλαβαίνουν από το τσιμπούσι.
-Οι ψηφοφόροι τους θα πουν κάτι για «τα καημένα τα παιδιά» και στις επόμενες εκλογές θα πάνε πάλι να ξαναψηφίσουν το κώμα τους.
-Και μερικοί θα αντιδράσουν λίγο, θα γράψουν κάποιο κείμενο (όπως εγώ πχ) και θα κάνουν μια τρύπα στο νερό, αφού οι «πολιτισμένοι» της Δύσης μας έχουν δέσει πολύ γερά στο αμερικανο-ευρωπαϊκό οικονομικο-πολιτικό σύστημά τους.
Εμπρός για νέες λαϊκές νίκες λοιπόν.
Να εκατοστήσουμε (τι λέω; να χιλιάσουμε) αυτά τα καθάρματα των 500 ευρώ, αυτά τα γουρούνια, τους δολοφόνους που καταπιέζουν τον λαό και που έφαγαν τις σφαίρες ΤΖΑΜΠΑ.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Εχθές το βράδυ ένας Ισπανός γνωστός μου που μόλις ήρθε στην Ελλάδα έλεγε ότι στην Ισπανία οι αστυνομικοί είναι οπλισμένοι με αυτόματα Ούζι και έχουν θωρακισμένα αυτοκίνητα. Πάντα συνεργάζονται σε ομάδες και είναι καλά εκπαιδευμένοι.
Οι δικοί μας εδώ πολλές φορές αγοράζουν μόνοι τους τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και αμφιβάλλω αν έχουν ρίξει μία σφαίρα όταν πρωτοβγούν από την «σχολή» της αστυνομίας.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Αλήθεια τι θα γίνει με την ΚΩΜΩΔΙΑ της «ασφάλειας» των τραπεζών; Τι σόι (σκατά είναι η προσφορότερη έκφραση) ασφάλεια προσφέρει ένας χοντρός εξηντάρης ή μία κοπελίτσα που παριστάνουν τους φύλακες στις τράπεζες; Ποιούς εξυπηρετεί αυτή ή «φύλαξη»;

Ανεξάρτητη Κρήτη

Η ιστορία ξεκινάει για μένα περίπου το 84, όταν είδα έναν χάρτη της Ελλάδας (σε ελληνικό Καζαμία) που είχε ένα σκίσιμο λίγο πάνω από την Κρήτη. Εκείνη την εποχή είχαν κυκλοφορήσει και ιστορίες για εβραίους που αγόραζαν εκτάσεις στην Κρήτη. Είχα κάνει κάποια ανάρτηση παλαιότερα.
Υποτίθεται όμως ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.
Μετά ήρθε η διαφήμιση της Βόνταφον.
Πάλι υποτίθεται ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα αφού «τυχαία» έβαλαν μία σημαία που δεν την γνωρίζει ΚΑΝΕΝΑΣ..
Τώρα όμως τα πράγματα αλλάξανε.
«Ανακαλύφθηκε» (για τους ηλίθιους τώρα, για τους υπόλοιπους μερικές δεκαετίες πριν) νότια της Κρήτης ένα κοίτασμα-τέρας που θα αποφέρει τρισεκατομμύρια σε όποιον το εκμεταλλευτεί, εκτός βέβαια από τα κορόιδα τους φυσικούς ιδιοκτήτες του που θα το πουλήσουν για ένα ξεροκόμματο.
Γερμανική εταιρία πουλάει σημαίες της ανεξάρτητης Κρήτης μέσω του διαδικτύου.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε την διεύθυνση και την φωτογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας.
Και αυτό το γεγονός τυχαίο είναι; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
Άντε και καλόξεπούλημα.
Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι είχα ένα σπίτι στο Ηράκλειο που το έχω πουλήσει. Διαφορετικά θα είχα περιουσιακά στοιχεία σε ένα νέο κράτος όπου θα μπορούσα να μετακομίσω τώρα που σε λιγάκι δεν θα υπάρχει το Ελλαντιστάν.
http://cgi.ebay.de/Kreta-Insel-Griechenland-Fahne-Flagge-Grosse-1-50×0-90-/220557661932?pt=Flaggen&hash=item335a42d6ec#ht_1468wt_982
Την πληροφορία ανέβασε το amynias.blogspot.com