Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

24 Απριλίου 2011

Το ξεπούλημα της ΔΕΗ

Διαβάζω ότι γίνεται εισαγγελική έρευνα για τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ήταν για πολλά χρόνια ένας τεράστιος γραφειοκρατικός οργανισμός δημιουργίας βουλευτών. Όλοι οι πρόεδροί της στην σειρά γινόντουσαν βουλευτές και υπουργοί, αφήνοντας το προεδριλίκι των ηλιθίων εργαζομένων στον αντιπρόεδρο και επόμενο επίδοξο βουλευτή.
Στήριζε πάντοτε το ΠΑΣΟΚ και ποδηγετούσε τους εργαζόμενους σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, που βόλευαν είτε το ΠΑΣΟΚ είτε τα στελέχη της ΓΕΝΟΠ.
Ήμουν και εγώ ένας από αυτούς τους ηλίθιους εργαζόμενους που (σαν νεοπροσληφθείς υπάλληλος και φυσικά άσχετος ), πήρα μέρος στην απεργία του 80 με αποτέλεσμα να απολυθώ (μαζί με περίπου 300 άλλους) και έτσι να βρεθεί η αιτία (μία από όλες) για να πέσει η ΝΔ και να ανέβει ο Ανδρέας για να κάνει τα τόσα καλά που έκανε στον τόπο μας.
Το χρήμα έρεε άφθονο (από εργαζόμενους και ΔΕΗ) προς τα ταμεία της και οι παρανομίες στα τοπικά σωματεία έδιναν και έπαιρναν.
Έτσι η ερώτηση δεν είναι γιατί έψαξε το θέμα ο εισαγγελέας, αλλά γιατί έψαξε το θέμα ΤΩΡΑ και μάλιστα με κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Και η απάντηση είναι απλή. Πουλιέται η ΔΕΗ (για ένα κομμάτι ψωμί φυσικά) και πρέπει να τραβηχτεί η προσοχή του κόσμου από το ξεπούλημα. Έτσι όλοι μαζί (εφημερίδες-κανάλια-κυβέρνηση) βγάζουν στην φόρα τα άπλυτα της «κακής» ΓΕΝΟΠ και υποθέτω θα ακολουθήσουν τα άπλυτα των «κακών» εργαζομένων που προκαλούν πολλά δεινά στο δημόσιο ταμείο.