Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

12 Σεπτεμβρίου 2011

.Ο πολιτικός αμοραλισμός ενός μεταλλαγμένου πρώην καριερίστα αριστερού

Περιχαρή τα media μετέδωσαν τη δήλωση του αρεσκόμενου σε ακραίες συχνά δηλώσεις εντυπωσιασμού υπουργού κ. Ανδρέα Λοβέρδου, για το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρεί δέκα εκατομμύρια έλληνες. Ανάλογη δήλωση είχε κάνει σχετικά πρόσφατα και ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.
Συμφωνώ από μια πλευρά, ανήκω κι εγώ στα δέκα εκατομμύρια έλληνες που έχουν πολλές φορές βάναυσα ταλαιπωρηθεί από απαράδεκτους υπαλλήλους σε υπηρεσίες του δημοσίου. Όπως επίσης έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολλές φορές και από υπαλλήλους ιδιωτικών εταιριών -αλλά αυτό ας είναι μια άλλη ιστορία.
Διερωτόμαι όμως και αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει σας παρακαλώ. Συγκαταλέγει άραγε και τον εαυτό του στο ένα 1.000.000.000 δημοσίων υπαλλήλων ο κ.υπουργός; Ή θεωρεί ευατόν τον μόνο που εργάζεται, μαζί με τον κ.Πάγκαλο, σε αντίθεση με τους άλλους 999.998 κηφήνες που είναι  άχρηστοι και τεμπέληδες και δεν δουλεύουν (αυτό δεν υπονοεί ο υπουργός;).

Κάθισα κι έψαξα πάντως και σας μεταφέρω την πορεία του κ.Λοβέρδου, με αφορμή μια συζήτηση με τον πατέρα μου που μου ανέφερε πως τουλάχιστον ο Λοβέρδος δεν είναι κάποιος τυχαίος ανεπάγγελτος πολιτικός όπως τόσοι άλλοι, αλλά έχει δουλέψει κι έχει κολλήσει ένσημα και είναι και καθηγητής.
Ιδού λοιπόν συνοπτικά η επαγγελματική πορεία του εξαπανέκαθεν κρατικοδίαιτου και νυν επαγγελματία πολιτικού Ανδρέα Λοβέρδου... έχει κολλήσει ένσημα ο άνθρωπος όντως, ως ένας εκ του ενός εκατομμυρίου "κοπριτών" που ταλαιπωρούν τα δέκα εκατομμύρια έλληνες... εργαζόμενος επί 2 ολόκληρα χρόνια!!!!!! ως καθηγητής... Τεράστια μακρόπνοη ανεκτίμητη θητεία, στην υπηρεσία της ελληνικής παιδείας και των γραμμάτων... 2 ολόκληρα χρόνια!!!
Από το 1973 ήταν οργανωμένος Κνίτης συνδικαλιστής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Νομική Σχολή, στην Πανσπουδαστική (τη φοιτητική οργάνωση του ΚΚΕ). Μέσω αυτής εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου της σχολής του. Στη σύνθεση του συμβουλίου ήταν επίσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος (ως εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Πορείας), η Γιάννα Δασκαλάκη (υπό τη σημαία της ΔΑΠ), ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Λάζαρος Λωττίδης (υφυπουργός Εθνικής Άμυνας), ο Λεωνίδας Τζαννής (πρώην υφυπουργός Εσωτερικών), ο Γιάννης Μαγκριώτης (μαζί με τον Φοίβο Χατζή έκαναν τα πρώτα βήματα τους στο ΠΑΣΟΚ εκπροσωπώντας την ΠΑΣΠ). Παρόντες και τα σημερινά εξέχοντα στελέχη του περιοδικού Τύπου, Δημήτρης Παγαδάκης ("σύντροφος" του Λοβέρδου στην ΚΝΕ) και Μανώλης Αναγνωστάκης (εκπρόσωπος τότε της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς)... Δηλαδή, όλη η αφρόκρεμα που παραδίδει σήμερα τη χώρα στο 4ο Ράϊχ και την Τρόϊκα.
Το 1986 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο. Δε θα βιαστώ να τον κατηγορήσω αιώνιο φοιτητή, όπως πχ. τον Τσοχατζόπουλο που έκανε 17 χρόνια να πάρει πτυχίο (τουλάχιστον ο Λοβέρδος πήρε κι ένα διδακτορικό σε αυτό το διάστημα...). Ούτε ως τενεκέ που πήρε τα πτυχία του με μόνο όπλο τη συνδικαλιστική του ιδιότητα όπως η πλειονότητα της σημερινής "πολιτικής ελίτ", ή γλύφοντας και  ικετεύοντας τους καθηγητές όπως ο Σκανδαλίδης να του βάλουν βαθμό να περάσει καθώς θα ασχολείτο με την πολιτική και μόνον και δεν επρόκειτο να πάρει κανέναν στο λαιμό του ως "επιστήμον"...
Το 1992, σύμφωνα πάντα με το βιογραφικό του, ο Λοβέρδος εξελέγη επίκουρος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο και το 1995 κατέλαβε θέση αναπληρωτή καθηγητή. Την ίδια χρονιά τον διόρισε ο Σημίτης στη γενική γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης, με τον οποίο είχαν γνωριστεί αππό το 1993. Και έκτοτε είναι ο επαγγελματίας πολιτικός που όλοι βλέπουμε στην τηλεόραση και τον θαυμάζουμε...
Περισσότερο απ' όλα εγώ θαυμάζω -δεν ξέρω αν συμφωνείτε κι εσείς- τον πολιτικό αμοραλισμό του πρώην καριερίστα στην αριστερά (όταν η αριστερά ήταν της μόδας για τα μαλάκια) και νυν νεοφιλελεύθερου μεταλλαγμένου μέχρι μυελού των οστών, που αυτάρεσκα παρουσιάζει τον κυνισμό του ως ελικρίνεια με την ελαφρότητα μιας στάρλετ του '60, όταν δήλωνε ότι: «το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι η ειλικρίνεια»! ...που τόσα χρόνια και χρόνια σε κυβερνητικά πόστα και θέσεις ευθύνης τόσο ο ίδιος όσο και ο κ.Πάγκαλος και οι εν ενεργεία συνάδελφοί τους, δεν διόρθωσαν τίποτα απ' αυτά που κατηγορούν αλλά αντίθετα επέτειναν το πρόβλημα διορίζοντας δεκάδες χιλιάδες κόσμο στο δημόσιο οι ίδιοι προς αποκατάσταση της εκλογικής τους πελατείας και των μελών των οικογενειών τους.
Όσον αφορά την ουσία της δήλωσής του υπουργού, εγώ έχω να προτείνω το εξής: Να απολυθούν άμεσα όλοι οι υπάλληλοι του δημοσίου, αφού με βάση τα λεγόμενα του υπουργού το 100% αυτών (ένα εκατομμύριο) είναι άχρηστοι κοπρίτες που μόνο τεμπελιάζουν χωρίς να δουλεύουν, ώστε το κράτος να εξοικονομήσει τα χρήματα από τους μισθούς, και να γλυτώσουν οι πολίτες από τους "δυνάστες" τους. Όλοι να απολυθούν, ακόμα και οι τρεις αστυνομικοί που απασχολεί ο κ.υπουργός για να τον φυλάνε και να του κάνουν τα ψώνια απ' το supermarket. Να κλείσουν τα πάντα, έτσι κι αλλιώς άχρηστα είναι αφού δεν δουλεύει κανείς, σχολεία, νοσοκομεία, δικαστήρια, φυλακές, αστυνομικά τμήματα, ένοπλες δυνάμεις, πυροσβεστική, μέσα μεταφοράς, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, τελωνεία, ΚΕΠ, αεροδρόμια, λιμάνια, σκουπιδιάρικα, όλα, τα πάντα. Δεν νομίζω ότι θα ενοχληθεί κανένας πολίτης αφού σύμφωνα πάντα με τον κο Λοβέρδο, δεν δουλεύουν ούτως ή άλλως...

Πολιτισμός και πυρηνικά

Ο Αϊνστάιν είχε πει ότι δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Έπειτα πρόσθεσε «και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος».
-Το ότι είμαστε ηλίθιοι και ότι παρά τον «πολιτισμό» που κοκορεύονται όλοι ότι έχουμε, το μόνο που δημιουργούμε είναι πόλεμος φτώχεια και καταστροφές. Είναι κάτι που δεν χρειάζεται απόδειξη.
-Δημιουργούμε πεινασμένους και μετά φτιάχνουμε «καραβάνια» τροφίμων.
-Δημιουργούμε πλήθη προσφύγων σε εμφυλίους-επειδή παρεμβαίνουμε στην τοπική πολιτική- και μετά κλαίμε και οδυρόμαστε για αυτούς τους «άτυχους».
-Μεγάλες μάζες πληθυσμών -σε αυτόν τον τρομερά ανθρωπιστικό πολιτισμό μας- γίνονται ινδικά χοιρίδια για τον στρατό, που τις χρησιμοποιεί για να δει «τα μοντέλα διασποράς» των ιών που ηθελημένα αφήνουν στις πόλεις.
-Έχουμε κατακλυστεί από χιλιάδες Ινδούς και Πακιστανούς που έρχονται εδώ για μερικά ευρώ, την στιγμή που οι πατρίδες τους είναι πυρηνικές δυνάμεις!
Κάτι σχετικά άγνωστο στον «πολιτισμό» μας έχει σχέση με την ατομική ενέργεια. Και οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν τους ίδιους τους στρατιώτες τους σαν πειραματόζωα. Έπρεπε να αποκτήσουν εμπειρία για την ατομική ενέργεια γρήγορα. Έτσι χιλιάδες στρατιώτες περπάτησαν προς το κέντρο μιας ατομικής έκρηξης φορώντας για προστασία μία απλή μάσκα αεριών! Πόσοι πέθαναν από ραδιενέργεια ή άλλες σχετικές αρρώστιες είναι άγνωστο. Θα πρέπει να ρωτήσετε τις «δημοκρατικές» χώρες των ΗΠΑ και της ΕΣΣΔ.
Μόνο στην έκρηξη Σεντάν, υπόγεια έκρηξη στις ΗΠΑ μολύνθηκε περίπου το 7% του αμερικανικού πληθυσμού του 1962, ή 13 εκατομμύρια άτομα!
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι φτιαγμένο από έναν Ιάπωνα. Δείχνει με αναλαμπές τις πυρηνικές εκρήξεις σε όλο τον κόσμο από το 1945 μέχρι το 1948. Θα δείτε 2053 πυρηνικές δοκιμές, μία κάθε 9 μέρες περίπου. Λείπει μία πυρηνική δοκιμή της Κορέας, και κάποιες άλλες που έγιναν μετά το 1998. Θα βλέπετε επίσης πότε έγινε μία έκρηξη και ποιος την έκανε από τους δείκτες επάνω και κάτω από το βίντεο.
Σε όλα αυτά προσθέστε τα εκατοντάδες πυρηνικά ατυχήματα, τις χαμένες ατομικές βόμβες από πτώσεις αεροσκαφών, τους πυρηνικούς αντιδραστήρες από πυρηνικά υποβρύχια που βούλιαξαν και θα έχετε μια ιδέα για την περιβαλλοντική συνείδηση του τόσο κακαρισμένου πολιτισμού μας.
Μέχρι την Σελήνη, τον Άρη και το ίδιο το διάστημα φροντίσαμε να μολύνουμε με ραδιενέργεια στέλνοντας δορυφόρους και οχήματα που λειτουργούν με πυρηνικούς αντιδραστήρες.
Επ’ ευκαιρία μάθατε τι έγινε στην Φουκουσίμα; ΟΧΙ βέβαια! Ο δυτικός «πολιτισμός» πνίγει» τις σχετικές ειδήσεις. Χρειάζεται μόνο να ξέρετε ποιος «επώνυμος» σελέμπριτι πηδάει ποιόν «επώνυμο» σελέμπριτι, ποια ομάδα κερδίζει στο ποδόσφαιρο, ποια είναι τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων και πως ανεβοκατεβαίνουν οι δείκτες στα οφθαλμοφανώς ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΑ  χρηματιστήρια.
Να με συγχωρείτε, αλλά αν πιστεύετε ότι είσαστε πολιτισμένοι επειδή έχετε τηλεοράσεις, αεροπλάνα, αυτοκίνητα, κινητά τηλέφωνα και δίνετε κάθε τόσο μερικά ευρώ στις οργανώσεις που βοηθάνε τον Τρίτο Κόσμο, θα πρέπει να σας πληροφορήσω ότι είσαστε παντελώς ηλίθιοι.
Απέραντα ηλίθιοι και εμφανώς τυχεροί αφού γεννηθήκατε στην «Δύση».