Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

2 Νοεμβρίου 2011

στο Αρχαιολογικό Φεστιβάλ του Biskupin της Πολωνίας

Διαβάστε όλο το σχετικό κείμενο και δείτε όλες τις φωτογραφίες στο http://koryvantes.blogspot.com/2011/10/biskupin-1.html
Εγώ μόνο θα συμπληρώσω ότι λυπήθηκα ειλικρινά. Οι Πολωνοί φοιτητές έκαναν πράγματα που στο Ελλάντα μοιάζουν εξωπραγματικά και άκρως φασιστικά και επικίνδυνα για το «δημοκρατικό πολυπολιτισμικό» Ελλαδιστάν. Ασχολήθηκαν με την Αρχαία Ελλάδα. Φαίνεται ότι αυτοί είναι πιο Έλληνες από τους ημεδαπούς φοιτητές, οι οποίοι λόγω του εκπαιδευτικού συστήματος που μας ταλανίζει θεωρούν την απλή καθαρεύουσα των εφημερίδων  του 1960 ως ξένη άγνωστη γλώσσα.


Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο


Είδα εχθές στην τηλεόραση ότι πιάστηκαν κάμποσοι παιδεραστές μετά από συντονισμένες προσπάθειες της αστυνομίας. Μεταξύ τους ήταν ένας 24χρονος, ένας γερμανός επιχειρηματίας που μένει μόνιμα στην Κρήτη και διάφοροι άλλοι «λεφτάδες». Για την προστασία της κοινωνίας ανακοινώθηκε ΜΟΝΟ το όνομα του 24χρονου!!!!!!!!
Προφανώς -για την κρατικοδίαιτη συμμορία της «Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων»- η κοινωνία δεν κινδυνεύει από τον οποιονδήποτε ανώμαλο υπάνθρωπο έχει λεφτά στην Ελλάδα.