Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

10 Ιουνίου 2012

Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή


1) Γιατί πολύ ευχαριστήθηκα που διέταξαν «εγέρθητι» τα ανδρείκελα που αυτο-αποκαλούνται δημοσιογράφοι, και τα οποία ανδρείκελα δεν ενοχλήθηκαν καθόλου όταν ο Πάγκαλος τους είπε «Δεν γαμιέστε πρωί-πρωί».
2) Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕ την πολύ δημοκρατική δήλωση της Λιάνη λίγο πριν φάει το χαστούκι «όταν έρθει η ώρα θα σφάξω και εσένα. Κανένα πρόβλημα!».
3) Γιατί την ημέρα που ο βλάκας αυτός χαστούκισε την Λιάνη, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολήθηκε με το γεγονός ότι ψηφίστηκε νόμος για να μπορούν πλέον ΝΟΜΙΜΑ οι Τράπεζες να σου πάρουν το σπίτι για 3000 ευρώ χρέος.
4) Γιατί βαρέθηκα τον επί 30 χρόνια συνεχόμενο φασισμό ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ.
5) Γιατί βαρέθηκα να με βρίζουν ως εθνικιστή όλοι αυτοί οι «δημοκράτες» που θέλουν να ξεπουλήσουν τα πάντα εν ονόματι της παγκοσμιοποίησης και της συναδέλφωσης (δηλαδή της εξαθλίωσης) των λαών.
6) Γιατί βαρέθηκα να μην βλέπω την σημαία μου μέσα στο κοινοβούλιο. Ίσως η Χρυσή Αυγή να ξαναβάλει την Ελληνική σημαία μέσα στην Ελληνική Βουλή, όπου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αναρτηθεί.
7) Γιατί βαρέθηκα να πληρώνω από την τσέπη μου τις δεκάδες μη κυβερνητικές οργανώσεις-παράσιτα που ξεφυτρώνουν κάθε μέρα.
8) Γιατί βαρέθηκα να φιλοξενώ το «δημοκρατικό» Ιντιμίντια για να κάνει αναρτήσεις πως κατασκευάζονται οι βόμβες μολότωφ. Αν δεν το γνωρίζετε κακό του κεφαλιού σας. Και αν είστε αρκετά ανεγκέφαλοι για να μην πιστεύετε ότι οι «δημοκράτες» μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα πάτε στην διεύθυνση https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=88548και θα το διαπιστώσετε μόνοι σας.
9) Γιατί μόλις η Χρυσή Αυγή πήρε αυτό το ποσοστό, όλοι μα όλοι (κανάλια, πολιτικοί, εφημερίδες και λοιποί δημοκράτες) άρχισαν να φωνάζουν που πήραν κεφάλι οι φασίστες.
10) Γιατί επανεμφανίστηκαν στα ΜΜΕ δακρύβρεκτες ιστορίες για «επιζώντες του Ολοκαυτώματος» σε μια προσπάθεια να ταυτίσουν τους Χρυσαυγίτες με τον Χίτλερ. Τα ΜΜΕ όμως εμφανίζουν ΒΑΡΙΑ ΑΜΝΗΣΙΑ για τις εκατοντάδες σφαγές που κάνουν οι Ισραηλινοί στο δήθεν κράτος τους. Κάντε μια έρευνα για την Σάμπρα και την Σατίλα και θα δείτε τι εννοώ.
Θα μπορούσα να συνεχίσω τον κατάλογο, αλλά σταματάω εδώ. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Η προφητεία του Χάρι Κλίν


Από την Μπουάτ «Διαγώνιος», Παράσταση «Αλλαγή και πάσης Ελλάδος», 1983

«Aν οι μισοί Έλληνες ξέρανε πώς ζουν οι άλλοι μισοί, θα ήταν κι αυτοί απατεώνες. Tι να πεις για τους Έλληνες. Κάθονται δυο ολόκληρες ώρες, για να πιουν στιγμιαίο καφέ! Στην Ελλάδα την άγνοια τη λέμε ψυχραιμία. O νεοέλληνας είναι το άτομο εκείνο που έχει δυο τηλεοράσεις στο σπίτι του, δυο αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιό του, και δυο κατοστάρικα στην τσέπη του. Τα δυο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας, είναι πώς θα χάσει δέκα κιλά και πού θα βρει πάρκινγκ. Με αυτοκόλλητο στο κούτελο θα κυκλοφορούμε όλοι, για να φαίνεται ποιος έκανε φορολογική δήλωση και ποιος όχι. Εδώ και δύο χρόνια (εννοεί το 1981) έχει αρχίσει το μεγάλο κακό, που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων. Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει. Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης».

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα