Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

12 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ 4

Πριν συνεχίσω με την περιγραφή της Νέας Τάξης Πραγμάτων μπορείτε να κατεβάσετε διάφορα ενδιαφέροντα έγγραφα σχετικά με τις τεχνολογίες και τα μυστικά σχέδια του στρατού των ΗΠΑ.
Κατεβάστε τα αυθεντικά, αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της κυβέρνησης και τα «λευκά χαρτιά», για να τα διαβάσετε με τα μάτια σας για να δείτε ποια σκοτεινά σχέδια έχουν ήδη υλοποιηθεί, και τί μας ετοιμάζουν.
Διαβάστε την περιγραφή και διαλέξτε το κείμενο που σας ενδιαφέρει. Φυσικά όλα τα έγραφα είναι στην αγγλική γλώσσα.
Αν κάποιος σύνδεσμος δεν λειτουργεί να μου το πείτε για να το διορθώσω.
Μετά από πίεση της Επιτροπής για την 11η Σεπτεμβρίου, ο Λευκός Οίκος αποχαρακτήρισε την Προεδρική Καθημερινή Ενημέρωση (PDB), με ημερομηνία 6 του Αυγούστου του 2001, η οποία είχε δισέλιδο ενότητα με τίτλο «Ο Μπιν Λάντεν αποφασισμένος να χτυπήσει στις ΗΠΑ». Το σημείωμα αναφέρονται πολλαπλές ενδείξεις που δείχνουν ότι το δίκτυο του Bin Λάντεν σχεδίαζε αεροπειρατείες και άλλες επιθέσεις κατά της Αμερικής και μπορεί να είχε έναν πυρήνα που στρατολογούσε ανθρώπους στην Νέα Υόρκη για τις επιθέσεις. Ο Μπους και άλλοι ισχυρίζονται ότι οι επιθέσεις ήταν μια μεγάλη έκπληξη.
Bilderberg Το εκκαθαριστικό της εφορίας για το έτος 2007
Bilderberg Το εκκαθαριστικό της εφορίας για το έτος 2008 
Bilderberg Το εκκαθαριστικό της εφορίας για το έτος 2009

Bilderberg Το εκκαθαριστικό της εφορίας για το έτος 2010

Ο στρατός των ΗΠΑ έχει ένα πρόγραμμα αναγκαστικής εργασίας των πολιτικών κρατούμενων. Όχι το Αναμορφωτικό Σύστημα, αλλά ο στρατός των ΗΠΑ. 
  
Το 1976, ο TimMcNiven ισχυρίζεται ότι έλαβε μέρος σε μια αμερικανική στρατιωτική μελέτη, στην οποία περιλαμβάνονταν ασκήσεις που ήταν ακριβώς όπως τα γεγονότα στις επιθέσεις της 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Κατά την άσκηση, σε αεροπειρατεία αεροσκάφους άνδρες χρησιμοποιούν μαχαίρια και υποθετικά πέφτουν με το αεροσκάφος επάνω στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. 
Μια έκθεση της διερεύνησης του Echelon από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το Echelon είναι ένα εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας κατασκοπευτικό σύστημα που καταγράφει όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις και τις αναλύσεις συνομιλίες για λέξεις-κλειδιά.   
Μάθετε τις λεπτομέρειες μιας πυρηνικής επίθεσης και τα μοτίβα ακτινοβολίας ανάλογα με τον καιρό και την απόσταση από την έκρηξη. 
Κείμενο γραμμένο από τον MichaelAquino, στρατιωτικό και μέλος σατανιστικής εκκλησίας, μιλάει για χρήση υποηχητικών κυμάτων για καθοδήγηση των ανθρώπων.  
Το έγγραφο «HumanPerformance» που γράφτηκε για το Πεντάγωνο, το 2008, αναγνωρίζει τις «κακά» από την χρήση εμφυτεύσιμων νευρωνικών διασυνδέσεων στον άνθρωπο και παραδέχεται ότι «μπορεί κανείς να εξετάσει το ενδεχόμενο ότι ο αντίπαλος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει επεμβατικές διεπαφές σε στρατιωτικές εφαρμογές. Ένα ακραίο παράδειγμα θα ήταν η απομακρυσμένη καθοδήγηση ή ο έλεγχος ενός ανθρώπου».
Αυτό το έγγραφο περιγράφει τους στόχους για το μέλλον της τεχνολογίας στον στρατό των ΗΠΑ. Προτείνει την εμφύτευση τσιπ υπολογιστών στους εγκεφάλους των στρατιωτών και αναγνωρίζει ότι θα υπάρξει αντίσταση σε τέτοιες ιδέες που πρέπει να ξεπεραστούν πριν γίνουν δεκτά τα τσιπ.  
Ο JohnYoo δικαιολογεί νομικά τις «επιτρεπόμενες τεχνικές ανάκρισης» των Αμερικανών κατά των αιχμαλώτων πολέμου ακυρώνοντας έτσι την συνθήκη της Γενεύης.
Μόλις τρεις μήνες πριν από τις επιθέσεις της 9/11, η διαδικασία για την αντιμετώπιση αεροπειρατειών εντός των Ηνωμένων Πολιτειών άλλαξε τον χρόνο αντίδρασης της NORAD για να επιτρέψει στις επιθέσεις να πετύχουν.
Πειράματα ελέγχου του νου με την χρήση ναρκωτικών, ύπνωσης, και βασανιστηρίων έχουν γίνει δεκτά από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.
Αυτό το κυβερνητικό σχέδιο εγκρίθηκε από το Επιτελείο, το 1962, και περιγράφονται διάφορες τρομοκρατικές ενέργειες τις οποίες το Πεντάγωνο σχεδιάζει να εκτελέσει κατά της Αμερικής, ενώ ταυτόχρονα θα κατηγορηθεί μια ξένη χώρα.
Αυτή η οργάνωση-βιτρίνα των Illuminati συνέταξε έγγραφα που εξηγούν την ανάγκη τους για «ένα καταλυτικό γεγονός - όπως ένα νέο Περλ Χάρμπορ» (σελίδα 51), το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ώστε οι ΗΠΑ να πραγματοποιήσουν την ημερήσια διάταξη των Illuminati να καταλάβουν την Μέση Ανατολή, και να δημιουργήσουν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.    
Το Πρόγραμμα Μεγκίντο είναι ένα πρόγραμμα του FBI που χαρακτηρίζει ως εν δυνάμει τρομοκράτες τους ανθρώπους οι οποίοι μιλούν για την Νέα Παγκόσμια Τάξη και την δεύτερη έλευση του Χριστού.
Ο πρώην σύμβουλος αντιτρομοκρατίας RichardClarke έγραψε ένα προειδοποιητικό σημείωμα για το ότι η Αλ Κάιντα σχεδιάζει μια επίθεση στην Αμερική. Οι προειδοποιήσεις του αγνοήθηκαν παντελώς, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι οι επιθέσεις θα συμβούν.
Έκθεση από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας που ισχυρίζεται ότι οι βετεράνοι και οι υποστηρικτές της Δεύτερης Τροπολογίας του Αμερικανικού Συντάγματος είναι ρατσιστές που μισούν τον Μπαράκ Ομπάμα και θα πρέπει να θεωρηθούν ως επικίνδυνοι και αντι-αμερικανοί. 
Η διδακτορική διατριβή του PeterPhillips για το BohemianGrove.
Φυλλάδιο γραμμένο από τους Foster και Miller, όπου αναφέρει λεπτομερώς τις προδιαγραφές ενός ρομπότ-δολοφόνου, το οποίο κατασκευάζεται σήμερα από το Υπουργείο Άμυνας.
Η Λέσχη της Ρώμης, μια διαβόητη «δεξαμενή σκέψης», δημοσίευσε ένα βιβλίο το 1972 με τίτλο «Τα όρια της ανάπτυξης» που θα σηματοδοτήσει την πρώτη μεγάλη προπαγάνδα που προειδοποιεί για τον ταχέως αυξανόμενο πληθυσμό και τους πεπερασμένους φυσικούς πόρους.
Η έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας που χαρακτηρίζει ως πιθανούς εγχώριους τρομοκράτες τους ιδιοκτήτες όπλων, όσους είναι κατά της Federal Reserve, τους ανθρώπους που μιλούν για αντίσταση στα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ.
Ένα επίσημο εγχειρίδιο από τον αμερικανικό στρατό για τις μεθόδους πλύσης εγκεφάλου στον πληθυσμό μέσω του φόβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου