Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

30 Μαρτίου 2013

Ελληνικά προϊόντα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

1) Μόλις γύρισα από το e.bloko που βρίσκεται χαμηλά στον Κηφισό κοντά στην Πειραιώς.
Πραγματικά έμεινα έκθαμβος από την ποικιλία των προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα. Μέχρι οδοντόκρεμες υπήρχαν. Και κυρίως από την πολύ καλή ποιότητα που δεν έχει σχέση με τα περισσότερα προϊόντα των άλλων σουπερ-μάρκετ.

Μπορεί βέβαια να μην έχει σολομό Καναδά, Καμπάρι, μαρμελάδα Νορβηγίας και άλλα εισαγόμενα πλαστικά «νόστιμα και υγιεινά» προϊόντα, αλλά τί να κάνουμε; Πτωχευμένοι είμαστε εξάλλου!


2) Ένα άλλο νέο κατάστημα βρίσκεται στο Μπουρνάζι.

Έχει σχετικά λίγα αλλά καλά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών. Όποιος μπορεί ας επισκεφτεί και αυτό το σημείο. Έχει μεγάλο πάρκινγκ και άμεση πρόσβαση από τον δρόμο. Αξίζει τον κόπο να ξεφύγετε λίγο από τα ξένα μαγαζιά που μας πουλάνε μόνιμα τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Άντε παιδιά να κινηθούμε λίγο. Ας αγοράσουμε και κανένα ελληνικό προϊόν.