Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

3 Ιουνίου 2013

Ο πακιστανός είναι αθώος

Σε όλα τα κορόιδα που τώρα φρίττουν για το έγκλημα που έκανε ο πακιστανός μπορώ να σας πω την δική μου άποψη περί δικαιοσύνης: ο πακιστανός ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Ο πακιστανός δικαιολογείται ΑΠΟΛΥΤΑ στο έγκλημα που έκανε και μάλιστα για τον δικό του τρόπο ζωής ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ. Ο πακιστανός είναι ένα άτομο που:
1) Μεγάλωσε σε ένα μέρος όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μηδενική αξία.
2) Είναι ουσιαστικά αγράμματος, αφού το μόνο που ίσως μπορεί   να διαβάσει είναι μερικές Σούρες (χωρία) από το Κοράνι.
3) Σαν μουσουλμάνος μπορεί να σκοτώσει με άνεση έναν «άπιστο» και μάλιστα είναι πρακτικά αναγκασμένος να το κάνει για να μπορέσει να πάει στον παράδεισο με τα ουρί.
4) Οι «άπιστες» γυναίκες και μάλιστα όσες κυκλοφοράνε χωρίς φερετζέ δεν είναι παρά απλές πουτάνες στα μάτια του μουσουλμάνου. Δεν συνέβη λοιπόν τίποτε σπουδαίο που έλιωσε το κεφάλι της γυναίκας.
5) Από την ημέρα που ήρθε στην φασιστική και ρατσιστική Ελλάδα έμαθε ότι η αστυνομία δεν μπορεί να τον πειράξει μόνο και μόνο επειδή είναι μουσουλμάνος.
6) Από την ημέρα που ήρθε στην φασιστική και ρατσιστική Ελλάδα, ένα σωρό ηλίθιοι καλοθελητές, δήθεν αριστεροί και δήθεν επαναστάτες, τον χάιδευαν και τον μάθαιναν να κάνει εκ του ασφαλούς διαδηλώσεις και απεργίες πείνας, πράγματα που δεν θα τολμούσε ούτε καν να ονειρευτεί στην πατρίδα του.
Οπότε σε τι ακριβώς έχει φταίξει ο αγράμματος νεαρός; Και γιατί (όπως έγραψε και ένας ΜΑΛΑΚΑΣ) να σκάσουμε επειδή σκοτώθηκε ένας φοροφυγάς;
Αφήστε τον ελεύθερο να σκοτώσει και μερικούς ακόμα φοροφυγάδες, φασίστες και ρατσιστές Έλληνες.
Έτσι θα ευχαριστηθεί και η Ρεπούση αλλά ίσως και οι ανεγκέφαλοι που στηρίζουν με την ψήφο τους το κόμμα της.