Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

4 Ιουλίου 2013

Ο Μεγάλος Αδελφός μας παρακολουθεί

Μόλις τελείωσα την μετάφραση από ένα βιβλίο με απίστευτες πληροφορίες για την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και με τεχνολογίες οι οποίες αναφέρονται μόνο σε μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας.
Θα σας αναφέρω μόνο τρία παραδείγματα για να δείτε την έκταση της άγνοιας στην οποία σας κρατάνε τα ΜΜΕ και σία…
1)  Έχουν κατασκευαστεί ρομπότ τα οποία «τρώνε» φυτά και κρέας για να πάρουν ενέργεια και να κινηθούν! Φυσικά το πιο πρόχειρο και μπόλικο κρέας θα είναι οι αντίπαλοι των «ειρηνευτικών στρατευμάτων».
2) Έχει κατασκευαστεί ηλεκτρονικός εγκέφαλος από φαιά ουσία ποντικού. Ο εγκέφαλος έμαθε να πετάει (στον προσομοιωτή προς το παρόν) αεριωθούμενο πολεμικό αεροπλάνο.
Φυσικά στην Νέα Τάξη πραγμάτων θα υπάρχει τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει τις «βαριές δουλειές». Αποδείξεις χρήσης αυτής της νοημοσύνης βρίσκονται καθημερινά μπροστά στα μάτια σας. Δείτε αυτήν την εικόνα.
3) Ακόμα και αν δεν είσαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, υπάρχει συσκευή που μπορεί να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στον υπολογιστή σας από την ακτινοβολία που εκπέμπει η οθόνη, ακόμα και η νέα επίπεδη που μόλις αγοράσατε. Αυτό φυσικά θα γίνει μόνο αν αξίζετε τον κόπο.

Κάποτε είχα παίξει μερικά παιχνίδια, αφού είχα γραφτεί δοκιμαστικά. Ένα πρόγραμμα μελετάει τις ημερομηνίες γέννησης που αναφέρονται στην σελίδα σας και στέλνει σχετικές ανακοινώσεις-διαφήμιση. Δεν πιστεύω να πιστεύετε ότι κάποιος εργαζόμενος κάνει αυτήν την δουλειά. Πρόκειται για κάτι που μπορεί να κάνει ένα απλό ηλίθιο πρόγραμμα (ούτε καν ένα που να θυμίζει τεχνητή νοημοσύνη), αφού ΟΛΑ τα στοιχεία που έχετε γράψει στο προφίλ σας μπορεί να τα πάρει ο πάροχος και να τα πουλήσει σε οποιονδήποτε.
Επί τη ευκαιρία να αναφέρω πως οτιδήποτε γράφετε, σε δικό σας μπλογκ, σε διάφορα σάιτ, μηνύματα που στέλνετε και το ιστορικό της βόλτα σας στο Δίκτυο, δεν σβήνονται ΠΟΤΕ και αποθηκεύονται «κάπου», προς μεγάλη χαρά διαφημιστών, εταιριών και μυστικών υπηρεσιών που αγοράζουν τα πάντα με μεγάλη τους χαρά. Εξάλλου τα λεφτά δεν είναι δικά τους. Από τους ηλίθιους παρακολουθούμενους τα παίρνουν.

Πραξικοπήματα παντός καιρού

Και:
-ενώ γενικά γίνεται χαμός…
-ενώ οι Αζέροι ανακάλυψαν ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ πόσο αγαπάνε την Ελλάδα και πόσο τους συμφέρει να φέρουν τον αγωγό τους σε ελληνικό έδαφος…
-ενώ η τρόικα ανακάλυψε ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ότι ίσως να μην πάρουμε την επόμενη δόση…
-ενώ ο Σόρος ανακάλυψε ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ότι οι μετανάστες (όχι λάθρο- όπως λένε οι ντόπιοι φασίστες) υποφέρουν στο Ελλαδιστάν και σε αυτό φταίει και η ΕΕ, οπότε αποφάσισε να στήσει δύο κέντρα βοήθειας στο Ελλάντα (θα βοηθάνε και ντόπιους άμα λάχει)… (τώρα για το ότι ΔΕΝ θα είναι κέντρα ανθελληνικών συνομωσιών σε αυτό μην βάλετε στοίχημα)
-ενώ η Αλβανία ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ απέκτησε την οικονομική επιφάνεια να μπει στην ΕΕ (το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;)…
στην Αίγυπτο ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ο στρατός απέκτησε δημοκρατικές ευαισθησίες και έριξε τον πρόεδρο (ο οποίος προφανώς δεν βγήκε τόσο πειθήνιος στους Αμερικανούς)…
και ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, στο Ελλάντα ΚΑΝΕΝΑΣ «δημοκράτης» δεν διαμαρτυρήθηκε για το ολοφάνερο αμερικανοκίνητο πραξικόπημα. Βλέπετε είναι όλοι απασχολημένοι με το φλέγον θέμα της Χρυσής Αυγής…
Καλά που είναι και αυτοί οι απύθμενα βλάκες στην πολιτική, για να κρατάμε τους χαχόλους στο μαντρί της δημοκρατίας.