Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ 2

Στην υπόθεση της παγκοσμιοποίησης πάντοτε εμπλέκεται το 666 και ο Αντίχριστος.
Οι άθεοι, άθρησκοι ή όπως αλλιώς αυτο-ονομάζονται απορρίπτουν την υπόθεση σαν γελοία. Κανένας δεν μπορεί να είναι πιο βαθιά νυχτωμένος. Καθισμένοι στον θρόνο της αυτάρκειάς τους νομίζουν ότι (επειδή διάβασαν σε κάποια βιβλία κάτι και επειδή ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ το θεωρούν σωστό) το σύμπαν και οι φυσικοί νόμοι ακολουθούν τις πεποιθήσεις τους. Νομίζουν ότι επειδή χρησιμοποιούν υψηλή τεχνολογία είναι και σημαντικοί. Είναι εγκλωβισμένοι στην θεωρία της εξέλιξης νομίζοντας ότι πάνε καλά και ότι προοδεύουν.
Στην άλλη άκρη βρίσκονται οι θρησκευόμενοι. Μιλάνε για αντίχριστο, θηρία, τσιπ, χαράγματα, αριθμούς, ταυτότητες και διάφορα άλλα τέτοια. Περιμένουν να έρθει ΚΑΠΟΤΕ ένας τύπος με κέρατα και ουρά «που θα κάνει μπαμ» ότι είναι ο Αντίχριστος. Και τότε αυτοί πανευτυχείς θα θυσιαστούν, δεν θα πάρουν το χάραγμα. Έπειτα θα έρθει ένα αγγελάκι θα σαλπίσει με την τρομπέτα του και έτσι θα κερδίσουν τον παράδεισο. Και αυτοί επίσης είναι βαθιά νυχτωμένοι. Τίποτε δεν μπορεί να είναι πιο κοντά στην αλήθεια, αλλά και ταυτόχρονα πιο μακριά.
Ποια είναι άραγε η πιο σημαντική ικανότητα του Διαβόλου; Η ίδια ή χριστιανική θρησκεία διδάσκει ότι είναι η ικανότητα να πείθει τον άνθρωπο ότι δεν υπάρχει. Και οι χριστιανοί βλέπουν τον διάβολο παντού εκτός από μέσα τους. Είτε σας αρέσει είτε όχι ο Αντίχριστος έχει έρθει. Και έχει πείσει όλους για το αντίθετο.
Ποιος είναι ο Αντίχριστος;
Μα εμείς οι ίδιοι και ο τεχνολογικός πολιτισμός μας. Ο οποίος κάνει θαύματα και μπροστά στον οποίο γονατίζουν όλοι και τον προσκυνούν.
Και όλοι έχουν πάρει τον αριθμό του Θηρίου. Ο αριθμός είναι ψυχολογικός. Έχει σχέση με την διαστρεβλωμένη ανθρώπινη ψυχολογία. Το Θηρίο στηρίζεται στην υπερηφάνεια, την ζήλεια, τον φθόνο, την κακία, την απληστία και γενικά στα «επτά θανάσιμα αμαρτήματα», τα οποία τόσο διαφημίζονται από την θρησκεία αλλά η μόνη θεραπεία που δίνεται είναι «δεν φταίω εγώ, ο διάβολος με έβαλε».
Αλλά έχει επίσης σχέση και με το υλικό μέρος. Για πείτε μου:
-Ποιος μπορεί να κυκλοφορήσει χωρίς ταυτότητα ή χωρίς δίπλωμα αυτοκινήτου;
-Ποιος μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς να έχει αριθμό εφορίας, αριθμό ασφάλισης κλπ;
-Ποιος μπορεί να πάει οπουδήποτε και να κάνει οτιδήποτε χωρίς τον αριθμό του Θηρίου;
-Ποιος μπορεί να κάνει οτιδήποτε χωρίς να «προσκυνήσει» την τεχνολογία του Θηρίου;
Η συνέχεια στην επόμενη ανάρτηση.