Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

31 Οκτωβρίου 2014

Θεωρίες συνομωσίας (τροποποίηση του καιρού)

Ήδη, από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο οι αμερικανοί (και άλλοι) στρατιωτικοί προσπαθούν να ελέγξουν τον καιρό προς όφελός τους. Ο έλεγχος του καιρού θα ήταν ένα πολύ καλό όπλο. Μπορεί να γονατίσει οικονομικά τον εχθρό με πλημμύρες ή ξηρασίες, «χωρίς να ανοίξει ρουθούνι» από τα αμερικανικά ηρωικά στρατεύματα.
Γελάτε έ;
Αυτά δεν γίνονται έ;
Δεν είναι για σοβαρούς ανθρώπους αυτά έ;
Παρακαλώ μην γελάτε.
Αν αυτά δεν γινόντουσαν, τότε τα Ηνωμένα Έθνη δεν θα είχαν υπογράψει από το 1970 την Συμφωνία ENMOD η οποία προσπαθεί να απαγορεύσει την χρήση του καιρού σαν όπλο.
Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρη την συμφωνία. Αλλά για να μην παιδευόσαστε, διαβάστε τι λέει το άρθρο 2:  
As used in article 1, the term «environmental modification techniques» refers to any technique for changing - through the deliberate manipulation of natural processes - the dynamics, composition or structure of the Earth, including its biota, lithosphere, hydrosphere and atmosphere, or of outer space. 
Μετάφραση:  
Όπως χρησιμοποιείται στο άρθρο 1, ο όρος «τεχνικές περιβαλλοντικής τροποποίησης» αναφέρεται σε οποιαδήποτε τεχνική για την αλλαγή -με την σκόπιμη χειραγώγηση των φυσικών διεργασιών- της δυναμικής, της σύνθεσης ή της δομής της Γης, συμπεριλαμβανομένων των έμβιων όντων, λιθόσφαιρας, της υδρόσφαιρας και της ατμόσφαιρας, ή του διαστήματος. 
Με λίγα λόγια η συνθήκη απαγορεύει την «τροποποίηση»:
-των έμβιων όντων (πνευματική και ψυχολογική χειραγώγηση)
-της ατμόσφαιρας (βροχή, ξηρασία κλπ)
-της υδρόσφαιρας (τσουνάμι;)
-της λιθόσφαιρας (σεισμοί;)
-του διαστήματος ( τρύπες όζοντος κλπ)
Εφόσον θεωρείτε ηλίθιους τον ΟΗΕ και τις 47 χώρες που υπέγραψαν την απαγόρευση, μπορείτε να συνεχίσετε να γελάτε και να κοροϊδεύετε με την ησυχία σας, κάνοντας like και post με το καινούριο ipod σας στο Facebook.
Καλή σας διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου