Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

15 Φεβρουαρίου 2014

Διαφήμιση της Κρήτης

Δεν είναι όλοι στο Ελλαντιστάν τεμπέληδες και κλέφτες δημόσιοι υπάλληλοι ή απατεώνες, όπως ισχυρίζονται τα νεοταξικά ΜΜΕ και τα αφεντικά τους. Η διαφήμιση για την Κρήτη μιλάει από μόνη της για αυτό το θέμα.
Μακάρι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες διαφημίσεις, μήπως και ξεφύγουμε από την ευρωπαϊκή μιζέρια που μας έχουν προγραμματίσει ως μέλλον.
Μακάρι κάποτε να άλλαζε κάτι σε αυτό το πάλαι ποτέ κέντρο του κόσμου, που κατάντησε νεοταξικός σκουπιδοτενεκές...

Γάτος ικέτης

Όπως αναφέρεται και από τον Όμηρο, οι πρόγονοί μας όταν ήθελαν να παρακαλέσουν κάποιον τον ακουμπούσαν στον μηρό. Ο γάτος του βίντεο έχει κρατήσει αυτήν την συνήθεια.
Δυστυχώς ο ήλιος ήταν αντίθετος και υπάρχει έντονη λάμψη. Επίσης δεν έβλεπα καλά και η κάμερα δεν είναι σωστά τοποθετημένη. Αλλά ο γάτος φαίνεται καθαρά να σηκώνεται κάθε τόσο και να αγγίζει απαλά με την πατούσα του το πόδι της γυναίκας μου ικετεύοντας για κάποιον μεζέ. Δυστυχώς για αυτόν το φαγητό που είχαμε παραγγείλει δεν επέτρεπε σπουδαία ανταμοιβή για αυτή του την ικανότητα.