Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

10 Μαρτίου 2014

Αναβάθμιση πλατείας

Πριν καιρό ο δήμαρχος είχε «αναβαθμίσει» μία πράσινη γωνία στις εργατικές πολυκατοικίες του Περιστερίου. Κόπηκαν αρκετά τεράστια πεύκα, πλακοστρώθηκε το γρασίδι (για να απορροφάται και πιο πολλή θερμότητα από την ήλιο) και κάποιος καλλιτέχνης έβγαλε το «μεροκάματο» βάζοντας ένα άγαλμα στην μέση του νέου «πάρκου».
Δεν ξέρω πόσα φάγανε για την αναβάθμιση και το άγαλμα, αλλά εκείνο που ξέρω είναι ότι έχω μαντικές ικανότητες. Είχα γράψει ότι θα ενσκήψουν κάποιοι ανεγκέφαλοι «επαναστάτες» και θα κάνουν το μέρος χάλια.
Και ορίστε η απόδειξη:
α) Πως ήταν η γωνία πριν την αναβάθμιση.










β) Πως έγινε μετά.










γ) Πως κατάντησε μετά την «καλλιτεχνική» παρέμβαση των επαναστατών του σπρέι. Μπορείτε να μεγεθύνετε τις εικόνες για να απολαύσετε αμερικανικής ποιότητας νεοελληνικό πολιτισμό.