Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

11 Ιουνίου 2014

Στην ΦΡΙΚΗ του «πολιτισμού»

Σήμερα θα νομιμοποιηθώ να βρίσω.
Θα βρίσω κάθε κάθαρμα υπέρμαχο της παγκοσμιοποίησης, και κάθε υπέρμαχο «της ελεύθερης προσωπικής έκφρασης» και κάθε άλλο κάθαρμα που θέλει να εξισώσει τους εναπομείναντες πολιτισμένους και φυσιολογικούς ανθρώπους με όλα αυτά τα υπάνθρωπα κτήνη που υπάρχουν στην επιφάνεια της γης.
Είναι όλοι τους καθίκια, καθίκια του κερατά!
Ο λόγος του ξεσπάσματος;
Στην Υεμένη οκτάχρονη «νύφη» πέθανε από εσωτερικά τραύματα, μετά από την πρώτη νύχτα του γάμου της με σαραντάχρονο «γαμπρό». Αν δεν τα πιστεύετε ψάξτε στο διαδίκτυο. Θα βρείτε πολλές αναφορές για την «φρέσκια» αυτή είδηση.
Βέβαια ο γαμπρός-κτήνος είναι δικαιολογημένος, αφού εξασκεί τα «δημοκρατικά, θρησκευτικά και ανθρώπινα δικαιώματά» του.
Εσείς καθίκια υπέρμαχοι του «δικαιώματος στην έκφραση»;

Ιδέα για δενδροφύτευση (συνέχεια)

Είχα κάνει παλιότερα μία ανάρτηση σχετικά με το ότι θα μπορούσατε να μαζεύετε κουκούτσια από φρούτα και να τα πετάτε στα καμένα μέρη που βρίσκετε στις εκδρομές σας.
Ο κατάλογος είναι ατελείωτος, ειδικά για το καλοκαίρι: