Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

7 Αυγούστου 2014

Ναζί-Εβραίοι: οι διαφορές

Επί τη ευκαιρία μιας παλαιότερης σφαγής στην Γάζα, είχα φτιάξει σε βίντεο μία σειρά εικόνων με τις ομοιότητες Εβραίων και Γερμανών και το είχα ανεβάσει στο You tube. Μου το έσβησαν με την δικαιολογία ότι ήταν ακατάλληλο για παιδιά!
Ξέρετε, τα παιδιά μπορούν να μπουν και να δουν απίστευτης ασχήμιας καρτούν, μάχες, όπλα, πυροβολισμούς, ζόμπι, τέρατα, κινηματογραφικά έργα με άγριο σεξ, βία, ξεκοιλιάσματα και ποταμούς αίματος, καθώς και όλα τα καλά και παιδαγωγικά που κυκλοφοράνε στο You tube. Όμως δεν κάνει να δουν την εικόνα ενός νεκρού μικρού παλαιστίνιου γιατί θα τους κάνει κακό.
Ανέβασα και πάλι το βίντεο αλλά μόνο με τέσσερις «απαλές» εικόνες. Όποιος θέλει μπορεί να με ειδοποιήσει με μήνυμα για να του τις στείλω όλες.

Πολυπολιτισμική απορία

Όταν πρωτο-άρχισαν να εισβάλλουν στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι, αρχίσαμε να διαμαρτυρόμαστε. Κάποιοι «προοδευτικοί» και «δημοκράτες» έγραφαν πύρινα άρθρα όπου φασίστες μας ανέβαζαν ρατσιστές μας κατέβαζαν. Οι υπερβολές ήταν απίστευτες.
Μέχρι που ένας (ο οποίος αξίζει Όσκαρ πανηλιθιότητας) έγραψε για κάποιον Αφγανό, ο οποίος λέει -μεσούσης της εισβολής των Αμερικανών στο Αφγανιστάν- ήθελε να γυρίσει εκεί γιατί στην Αθήνα φοβόταν!!!
Άραγε όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» και «δημοκράτες» έχουν γράψει κανένα κείμενο που να καταδικάζει τις αγριότητες και τις σφαγές που κάνουν οι τζιχαντιστές εναντίον άλλων μουσουλμάνων αλλά και κυρίως των χριστιανών;
Δυστυχώς έκανα το σφάλμα να μην κρατήσω «ονόματα και διευθύνσεις». Τώρα θα βρισκόμουνα στην ευχάριστη θέση να τους τρίψω στην μούρη τα γεγονότα, ζητώντας την γνώμη τους για τους «καημένους τους μουσουλμάνους». (όχι ότι θα καταδέχονταν να απαντήσουν…).
Εσείς ξέρετε τίποτε σχετικά;