Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

10 Αυγούστου 2014

Μέση Ανατολή και ανθρώπινος πολιτισμός(;)

Κάνοντας μια πρόχειρη έρευνα παραθέτω μερικά από τα πιο εύκολα να βρεθούν στοιχεία για τους πολέμους από το 1944 και μετά.
Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν όχι μόνο τον «πολιτισμό» που δέρνει γενικά την ανθρωπότητα, αλλά και την αμνησία της επίσης, καθώς και την ψυχολογική αδράνεια και ύπνωση των απανταχού «πολιτισμένων» πολιτών και κυβερνώντων.
Ελλάδα
Επειδή συνέβησαν κατά την διάρκεια του πολέμου ξεχνάμε:
-τις 300.000 νεκρούς από πείνα στην κατοχή (κύριοι υπεύθυνοι οι Άγγλοι και το αναγκαστικό δάνειο προς τους Γερμανούς)
-τους νεκρούς από τις εκτελέσεις Γερμανών και Ιταλών
-τους 5.500 νεκρούς από τις συμμαχικές βόμβες στον Πειραιά
Επισήμως, ο αριθμός των θυμάτων του εμφυλίου πολέμου έφτασε στα 154.000 άτομα. Ανεπίσημα προσωπικά θα το διπλασίαζα. Καταστράφηκαν 47.000 κατοικίες, 240 βιομηχανικές επιχειρήσεις και νοσοκομεία, 930 γέφυρες, 1.650 σχολεία και σκοτώθηκαν 1.500.000 ζώα. Οι πρόσφυγες έφτασαν τους 684.607, ενώ άλλοι 57.000 πήγαν στο Σοβιετικό μπλοκ.
Βιετνάμ
Νεκροί περίπου δύο εκατομμύρια βιετναμέζοι (οι μισοί άμαχοι και παιδιά) και περίπου 80.000 αμερικανοί. Ο αριθμός όσων πέθαναν (και πεθαίνουν μέχρι τώρα) από τις παλιές νάρκες, βόμβες και τα χημικά που σπάρθηκαν είναι άγνωστος.
Καμπότζη
Ο Πολ Ποτ και οι Κόκκινοι Χμερ, μόνο από τον Μάιο ως τον Δεκέμβριο του 1978 σκότωσαν μέχρι 250.000 άτομα, όταν ο συνολικός πληθυσμός ήταν 1.700.000!
Μπιάφρα
Οι συγκρούσεις και η πείνα (επειδή οι «πολιτισμένοι» δυτικοί αρνήθηκαν να στείλουν βοήθεια) σκότωσαν κάπου 3,5 εκατομμύρια ανθρώπους.
Περού
Σκοτώθηκαν τουλάχιστον 31.000 άνθρωποι από τις συγκρούσεις του στρατού με το Φωτεινό Μονοπάτι.
Χιλή
Ο Πινοσέτ σύμφωνα με τους επίσημους υπολογισμούς σκότωσε 3.000 ανθρώπους. Προφανώς είναι πολύ περισσότεροι, αφού κάποιοι αναφέρουν μέχρι και δύο εκατομμύρια αριθμό εμφανώς υπερβολικό!
Σάμπρα και Σατίλα
Οι Ισραηλινοί σκοτώνουν στους καταυλισμούς Σάμπρα και Σατίλα κάπου 3.000 γυναικόπαιδα. Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τις μπουλντόζες να ισοπεδώνουν τους οικισμούς ανακατεύοντας πτώματα και παράγκες.
Γιουγκοσλαβία
Μόνο από τους συμμαχικούς βομβαρδισμούς σκοτώθηκαν επισήμως 2.500 Σέρβοι. Άγνωστος είναι ο αριθμός από τις σφαγές που έκαναν οι γερμανόφιλοι μουσουλμάνοι στην Κροατία και αλλού.
Και τώρα βλέπω τους πολυπολιτισμένους (πχ ο Τσίπρας με την παλαιστινιακή μαντήλα) και τους καναπεδάκηδες (με μνήμη χρυσόψαρου) να ανησυχούν για τις σφαγές στην Γάζα, και να δείχνουν την ανθρωπιά και τον πολιτισμό τους, με πολιτικές δηλώσεις, με αχ-βαχ περιγραφές και σπαραξικάρδιους τίτλους στα μπλογκ.
Και προφανώς οι περισσότεροι από εσάς (μέχρι να το βαρεθούν βέβαια) θα κάνουν κάθε τόσο like και κοινοποιήσεις και σχόλια του στυλ: «πω πω», «φρικιαστικό», «ανατρίχιασα», «τι κάνει η διεθνής κοινότητα;» και άλλα τέτοια σπαραξικάρδια.
Άλλοι θα καλούν σε πανστρατιά κατά των κακών ισραηλινών, κατά του πολέμου, κατά των ιμπεριαλιστών, υπέρ των θυμάτων κλπ, μέσα από κάποια πολιτική οργάνωση ή κυρίως μέσα από κάποια αγνώστου ταυτότητος και χρηματοδότησης ΜΚΟ.
Ανόητα όντα (δομικά στοιχεία αυτής της ανόητης ανθρωπότητας) που έχετε δημιουργήσει αυτόν τον φρικιαστικό πολιτισμό: ψάξτε βαθιά μέσα σας και θα βρείτε την αιτία που γίνονται οι σφαγές, στους αέναους πολέμους από αρχής «πολιτισμού».
Ξέρω ότι ΔΕΝ θα το κάνετε και θα απορρίψετε ΑΜΕΣΩΣ τις επόμενες γραμμές αφού:
1) Όλοι οι άνθρωποι είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τις ΠΙΟ σωστές ιδέες, τις ΠΙΟ σωστές συνήθειες και την ΠΙΟ σωστή θρησκεία.
2) Και εφόσον μας δοθεί η δυνατότητα θα «εκπολιτίσουμε» όλους τους άλλους και θα τους «σώσουμε» ΕΣΤΩ και παρά την θέλησή τους.

Και μην μου πείτε ότι εσείς δεν θα κάνατε το ίδιο…

Περί σεξ

Η σεξουαλική λειτουργία είναι ένα από τα πιο ισχυρά ένστικτα.
Έχουμε άπειρα παραδείγματα στην φύση, όπου τα όντα προκειμένου να αναπαραχθούν, δίνουν ακόμα και την ζωή τους. Το καλύτερο παράδειγμα είναι οι αρσενικές αράχνες. Πολύ μικρότερες σε μέγεθος από τις θηλυκές καταλήγουν να γίνονται το πρώτο γεύμα της «εγκύου συζύγου» τους.
Επίσης πολλά θηλυκά «Αλογάκια της Παναγίας» αρχίζουν να τρώνε τον αρσενικό σύντροφό τους, ενώ ακόμα συμβαίνει η γονιμοποίηση.
Το πανίσχυρο, λοιπόν, ένστικτο της αναπαραγωγής, δεν μπορούσε παρά να γίνει εργαλείο χειραγώγησης των πληθών, μέσω της θρησκείας των ηθών και των εθίμων.
Έτσι το σεξ από φυσικό δικαίωμα στην αναπαραγωγή (φυσική και ψυχολογική), έχει καταντήσει να θεωρείται σατανικό, αμαρτία, περιττό, αδιάφορο κλπ.
Υπάρχει απίστευτη παραπληροφόρηση και άγνοια, ακόμα και μεταξύ των «εργολαβικά» ειδημόνων, αφού ο κάθε ένας βλέπει το πρόβλημα, ανάλογα με τις θρησκευτικές, πολιτικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές πεποιθήσεις και ορέξεις του.
Η παρακάτω σειρά αναρτήσεων, του ιστολογίου ΙΔΟΥ, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό σε όλα αυτά. Διαβάστε με την σειρά, μελετήστε το θέμα και ΚΥΡΙΩΣ, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα από μία μικρή απομονωμένη φράση ή λέξη, η οποία μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις σας.
Μην ξεχνάτε ότι κάποιος σοφός είπε: «Αν ακούσεις κάτι που συμφωνεί με τις ιδέες σου, πρόσεξε μήπως είναι λάθος. Αν ακούσεις κάτι που δεν συμφωνεί με τις ιδέες σου, πρόσεξε μήπως είναι σωστό».

Εισαγωγή
Διευκρινήσεις εισαγωγικές
Οι κανόνες
Ο τρόπος
Τα αποτελέσματα
Οι αποδείξεις (1)
Οι αποδείξεις (2)
Οι αποδείξεις (3)
Οι αποδείξεις (4)
Οι αποδείξεις (5)
Συμπεράσματα 

Τι σύμπτωση, τι συγχρονικότητα!!!