Έχουν σκοτωθεί με ρεύμα ή με μηχανικό πιστόλι και αλέθονται μαζί με τα κόκκαλα, τα έντερα, και φυσικά τις κοπριές τους. Κατόπιν ανακατεύονται με χημικά και νερό, μετατρεπόμενα σε μία ροζ κρέμα, η οποία με την σειρά της μετατρέπεται σε ωραία, νόστιμα, και κυρίως υγιεινά λουκάνικα. Και αν νομίζετε ότι το κόλπο υπάρχει μόνο στο εξωτερικό, νομίζω ότι γίνεται και στο ελλαντιστάν. Προσωπικά -πριν μερικά χρόνια- βρήκα σε ελληνικό παριζάκι κοτόπουλου κομματάκια κόκαλο, λόγος για τον οποίο σταμάτησα να τα αγοράζω.
Αλλά εσείς μην κολλάτε σε τέτοια μικροπράγματα: αφού ο εργάτης φοράει μάσκα και γάντια (να τηρούμε και τους κανόνες υγιεινής έτσι;) και αφού η εταιρεία διαφημίζει ότι τα προϊόντα της περνάνε αυστηρούς ελέγχους, όλα είναι καλά.
Συνεχίστε να ταΐζετε τα παιδιά σας χάμπουργκερ, χοτ-ντογκ, λουκάνικα και σαλάμια που βρίσκετε φθηνά-φθηνά στο Λίντλ και στα υπόλοιπα πολυεθνικά σουπερμάρκετ.
Συνηθίστε τα στις σκουπιδοτροφές των γκούντις και των λοιπών ταχυ-φαγείων.
Έχουμε να καταστρέψουμε την υγεία (σωματική, ψυχολογική και πολιτιστική) ολόκληρης της νέας γενιάς. Και έτσι υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει ακόμα…