Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

5 Νοεμβρίου 2014

Η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ

Διαβάζω: «Κομπίνα μαμούθ από ελληνικές εταιρίες, που έκλεψαν 50 εκατομμύρια ευρώ από την ΕΕ».
Και τελικά στο κείμενο λέει ότι μέσα σε εννιά χρόνια ΙΣΩΣ να κλάπηκαν 50 εκατομμύρια ευρώ, αφού προς το παρόν υπάρχουν αποδείξεις για 700.000 ενώ για τα υπόλοιπα υπάρχουν ΜΟΝΟ ενδείξεις οι οποίες ερευνώνται.
Και παρακάτω λέει το εκπληκτικό ότι στην κομπίνα συμμετείχε σύσσωμη η Ευρώπη, αφού το ποσόν που χάθηκε από τα ευρωπαϊκά ταμεία είναι 25 δις!!!
Στην ηλίθια αυτή χώρα, ο εντυπωσιασμός, η παραπληροφόρηση, η λάσπη και η διαστρέβλωση καλά κρατούν, αφού η δήθεν κομπίνα-μαμούθ είναι ένα ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ 0,2% της συνολικής πανευρωπαϊκής απάτης.
Άραγε ποιος θα θυμάται την λεπτομέρεια των 25 δις σε λίγες μέρες; Κανένας φυσικά.
Άραγε ποιος θα προσέξει ότι αυτά τα 25 δις τα φάγανε οι «νομοταγείς» και «τίμιοι» άγγλοι, γάλλοι, γερμανοί κλπ; Κανένας φυσικά.
Μάλιστα θα βρεθούν κάποιοι να δικαιολογήσουν με την υποτιθέμενη απάτη και την λιτότητα που επιβλήθηκε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ από τον Παπανδρέου, που προεκλογικά διαλαλούσε  ότι «λεφτά υπάρχουν» για να τον ψηφίσουν οι κάφροι.
Έχω πια βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω στα ΜΜΕ τέτοιες Γκεμπελίστικες εκφράσεις.
Θα ήθελα κάποιος από τους ανεγκέφαλους χρήστες τέτοιων φράσεων (ή όποιος τις πιστεύει) να μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις:
Αν είναι απάτη μαμούθ τα 50 εκατομμύρια ευρώ, τότε τα 25 δις ευρώ τι σόι απάτη είναι;
Αν πούμε τους Έλληνες κλέφτες για τα 50 εκατομμύρια, τους Ευρωπαίους με τα 25 δις πως πρέπει να τους πούμε;
Αν λόγω της «απάτης» του 0,2% στους Έλληνες αξίζει η λιτότητα, στους  Ευρωπαίους άραγε τι αξίζει;