Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

9 Νοεμβρίου 2014

Θεωρίες συνομωσίας (Αεροψεκασμοί)

Οι αεροψεκασμοί γίνονται. Όχι φυσικά για εμάς (ακόμα τουλάχιστον).
Ο γήινος οργανισμός είναι ένα περίπλοκο σύστημα, το οποίο δεν «υπακούει» τόσο εύκολα σε ότι θέλουν κυβερνήσεις ή μυστικές υπηρεσίες. Έτσι οι αεροψεκασμοί είναι καθαρά πειραματικοί και χωρίζονται σε δύο «είδη»:
-Τους ψεκασμούς που έχουν σχέση με την τροποποίηση του καιρού.
-Τους ψεκασμούς που έχουν σχέση με την τροποποίηση του ανθρώπου (μεταβολή σκέψεων και συναισθημάτων).
Προς το παρόν μιλάμε για το περιβάλλον. Αν και δεν έχω πολλά στοιχεία για αυτό (θέλει πολύ ψάξιμο) ορίστε τι αναφέρεται σε ένα βιβλίο για το Χάαρπ:
Στην ανώτερη ατμόσφαιρα σκορπίστηκαν επίσης μια παράξενη ποικιλία χημικών ουσιών όπως πχ η σκόνη βαρίου. Ισραηλινοί επιστήμονες πρότειναν ακόμη και τα θανατηφόρα βακτήρια e-coli σαν υλικό σποράς των νεφών. Αυτή η πρόταση έγινε με το σκεπτικό ότι ο ιωδιούχος άργυρος λειτουργούσε μόνο σε κρύα σύννεφα (χαμηλές θερμοκρασίες), ενώ τα βακτήρια θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σε ζεστό καιρό. Δεν είναι σαφές αυτή την στιγμή εάν η πρότασή τους πραγματοποιήθηκε.
Φυσικά και να πραγματοποιήθηκε, θα μαθευτεί μετά από 30 ή 40 χρόνια.
Αλλά στο κάτω-κάτω βρε αδερφέ, ΔΕΝ μας ψεκάζουν. Έτσι δεν είναι;