Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

16 Νοεμβρίου 2014

Θεωρίες συνομωσίας (Τεχνητοί σεισμοί;)

Όσο και αν φαίνεται απίθανο, γιατί να μην γίνεται;
Ποιος θα πίστευε πριν 50 μόλις χρόνια, ότι θα μπορούσε να πάει στην Αμερική σε μερικές ώρες ή να μιλάει με ένα μικροσκοπικό τηλέφωνο στους συγγενείς του στην Αυστραλία, ενώ ψαρεύει με μία βάρκα;
Ποιος θα πίστευε πριν 50 μόλις χρόνια, ότι θα μπορούσε να βάλει μεταλλικές αρθρώσεις ή να ρυθμίζει την καρδιακή λειτουργία του με «ηλεκτρονική ανάφλεξη»;
Ποιος θα πίστευε πριν 50 μόλις χρόνια, ότι θα  πήγαινε άνθρωπος στο φεγγάρι;
Αυτό που μας φαίνεται σήμερα αδύνατον, μας φαίνεται έτσι πρώτον γιατί δεν γνωρίζουμε τίποτε για την σχετική επιστήμη, δεύτερον γιατί η εφαρμοσμένη τεχνολογία έχει περιορισμένες δυνατότητες και τρίτον γιατί η λεγόμενη «τεχνολογία αιχμής» είναι άκρως απόρρητο στρατιωτικό μυστικό και θα γίνει γνωστή στην πλέμπα μετά από τουλάχιστον είκοσι χρόνια.
Ορίστε μερικά στοιχεία:
1) Οι Begich και Manning στο βιβλίο τους «Angels Don't Play This HAARP», αναφέρουν ότι η Leigh Richmond Donahue, είναι ερευνήτρια του Ιδρύματος Centric στο Maggie Valley, της Βόρεια Καρολίνας. Η Donahue κατέγραφε γεγονότα από τα μεταπολεμικά χρόνια μέχρι το 1977, μαζί με τον σύζυγό της Walter Richmond, που είναι ερευνητής φυσικός και μηχανικός. Σε ένα από τα πειράματα ο στρατός σκόρπισε μικροσκοπικά χάλκινα σύρματα στην ιονόσφαιρα για να αντανακλούν τα ραδιοκύματα. Συμπτωματικά(;) την ίδια περίοδο έγινε σεισμός 8,5 ρίχτερ στην Αλάσκα.
Τα χάλκινα σύρματα, φυσικά,  παρενέβησαν στο γήινο μαγνητικό πεδίο.
2) Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι όποτε συμβαίνουν σεισμοί αλλάζει το μαγνητικό πεδίο της Γης.
3) Ο ερευνητής Michael Unum αποκάλυψε, ότι το πείραμα για την δημιουργία μιας «τεχνητής ιονόσφαιρας», με τον διασκορπισμό χάλκινων συρμάτων στην ανώτερη ατμόσφαιρα, ενδέχεται να παρεμβαίνει στο μαγνητικό πεδίο της Γης, προκαλώντας σεισμούς.
4) Στην δεκαετία του 1960 πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από πειράματα στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Σε ένα, σκορπίστηκαν χάλκινες βελόνες στην ιονόσφαιρα ως «ασπίδα τηλε-επικοινωνιών». Η κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να δημιουργήσει μια τεχνητή ιονόσφαιρα έτσι ώστε να διατηρήσει τις ραδιοεπικοινωνίες της χωρίς παρεμβολές. Η φυσική ιονόσφαιρα επηρεάζεται τακτικά από έναν αριθμό παραγόντων, ιδιαίτερα την δραστηριότητα του ήλιου, η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ραδιοφωνική λήψη.
Ο στρατός προσπάθησε να στείλει 3,5 δισεκατομμύρια βελόνες, μήκους 2 έως 4 cm, σε τροχιά, σε υψόμετρο λίγο κάτω από τα 2.000 μίλια. Έπρεπε να σχηματιστεί μία τεχνητή ομοιόμορφη ιονόσφαιρα με 6 μίλια πλάτος και 25 μίλια μήκος. Έπειτα, αν το πείραμα ήταν επιτυχές, ο αριθμός των βελονών θα αυξανόταν. Στο σχέδιο αυτό αντιδρούσε σθεναρά η Διεθνής Ένωση των αστρονόμων.
Καλό ψάξιμο.

Πολυτεχνείο, ο Δούρειος Ίππος

Τι επαναστατικότητα είναι αυτή που έπιασε ξαφνικά τους «φοιτητές»;
Μετ από κάποια χρόνια «ησυχίας» όλοι ξύπνησαν και η μόνη λογική (για μένα) εξήγηση είναι ότι προφανώς πρέπει να φτιάξουν το κλίμα της «αλλαγής».
Πρέπει να γίνουν εκλογές και να βγει ένας νέος «σωτήρας»: ο Τσίπρας.
Ο οποίος μιλάει και φέρεται σαν τον προηγούμενο «σωτήρα» που μας έφερε την «αλλαγή» της οποίας τα αποτελέσματα υποφέρουμε σήμερα: τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Όχι, δεν υποστηρίζω τους σημερινούς εγκάθετους.
Όχι, δεν υποστηρίζω τους εγκάθετους που κυβερνούσαν πριν το 1981.
Όχι δεν υποστηρίζω τους αυριανούς εγκάθετους.
Και λέω απλά ότι ο Τσίπρας θα φέρει έναν νέο κύκλο καταστροφής σε βαρύτερο ακόμα επίπεδο. Έχετε δει ποτέ σε κάποια πορεία κομουνιστών ελληνική σημαία; Όχι βέβαια και αν υπάρχει κάπου καμία θα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Μην ξεχνάτε ότι τα κομουνιστικά μανιφέστα θεωρούν ότι όλοι είμαστε ίδιοι, αδέλφια, εργάτες και μη, αγρότες και μη, φοιτητές και μη, (λαθρο)μετανάστες και μη. Με λίγα λόγια ο κομμουνισμός είναι ο καλύτερος υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης.
Ο κομουνισμός (όπως ακριβώς και η Νέα Τάξη Πραγμάτων) θέλει τους ανθρώπους ισοπεδωμένους, χωρίς εθνική, θρησκευτική ή όποια άλλη ταυτότητα. Αν δεν το πιστεύετε μελετήστε λίγο τι έγινε όπου επικράτησε ο κομμουνισμός: επεβλήθη αναγκαστική αθεΐα και έγινε προσπάθεια να διαλυθούν οι εθνικές ομάδες. Ότι ακριβώς προσπαθούν να κάνουν (και εν μέρει το επιτυγχάνουν) σήμερα και οι νεοταξίτες καπιταλιστές
Εγώ λέω ότι οι Αμερικανοί θα έπρεπε να μένουν στην Αμερική και να κάνουν τις αμερικανιές τους, οι πακιστανοί στο Πακιστάν να κάνουν τις πακιστανιές τους, οι έλληνες στην Ελλάδα να κάνουν τις ελληνιές τους, κλπ, κλπ, κλπ.
Βασικά βέβαια δεν έχει και τόση σημασία, αφού ήδη η εθνική μας ταυτότητα πάσχει βαρύτατα. Από την μία η θρησκεία έχασε την αίγλη της, ενώ τα θρησκευτικά ήθη και έθιμα έχουν ξεθυμάνει ή νοθευτεί με ξένες αρλούμπες (όπως πχ οι βραζιλιάνες χορεύτριες στις Απόκριες). Από την άλλη η ελληνική γλώσσα έχει ήδη μισοξεχαστεί και άρχισε να κυριαρχεί στο ελαντιστάν ένα πολυεθνικό γλωσσικό υβρίδιο, με τις περισσότερες λέξεις ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ελληνικές.
Εξάλλου, μετά από δέκα ή είκοσι χρόνια που θα έχει συντελεστεί η νέα ελληνική εθνική καταστροφή, κανένας δεν θα θυμάται αυτό το κείμενο. Ούτε οι σημερινοί αγνοούντες παράγοντες (φοιτητές, ψηφοφόροι, κλπ) θα θυμούνται κάτι. Ούτε και εγώ (αν παρ’ ελπίδα ζω ακόμα) θα ενδιαφέρομαι να αποδείξω ότι είχα δίκιο.
Εύχομαι διακαώς να κάνω λάθος.
Εύχομαι διακαώς να αποδειχθώ ένας ηλίθιος γέρος που κινδυνολογεί.
Εύχομαι διακαώς οι επόμενοι ηγέτες (δηλαδή ο Τσίπρας) να πράξουν σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες τους. Αν και χλωμό το βλέπω από έναν άνθρωπο που δεν δούλεψε ποτέ του, μεγάλωσε στα πούπουλα με τις εταιρείες του πατέρα του και δεν γνωρίζει τι σημαίνει ανεργία, φτώχεια και έλλειψη. Πόσο νομίζετε ότι μπορεί να σας καταλάβει;
Κορόιδα αγρότες, εργάτες και φοιτητές…