Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

23 Νοεμβρίου 2014

Πυροβολισμοί στον Πειραιά

Και τι άλλο περιμένατε με την αποδιοργάνωση που μας δέρνει;
-Οι πολυ-πολιτισμικοί (συνήθως αριστερών φρονημάτων εκ πεποιθήσεως, για τους δεξιούς το θεωρώ δεδομένο) χαϊδεύουν τους λαθρομετανάστες και τους προσκυνούν ως το «άλας της γης» ενώ ταυτόχρονα θεωρούν τους ντόπιους κολλήγους ως φασίστες αν τυχόν διαμαρτυρηθούν.
-Οι αριστεροί (γενικώς) βρίζουν και απαξιώνουν τις δυνάμεις ασφαλείας κάνοντας φασαρία για τους κακούς αστυνομικούς, «ξεχνώντας» τι γίνεται στα κράτη όπου κυριαρχεί ο κομμουνισμός (οι δεξιοί το κάνουν σιωπηλά μην τύχει και πάρουν είδηση οι χαχόλοι).
-Το λαθρεμπόριο όπλων, η πορνεία, τα ναρκωτικά και η προστασία στα νυχτερινά μαγαζιά «διασκέδασης» δίνει και παίρνει από ντόπιες και κυρίως εισαγόμενες συμμορίες.
-Η αστυνόμευση (με κακοπληρωμένους , άσχημα οπλισμένους και ανεκπαίδευτους αστυνομικούς) εξαντλείται σε περιπολίες των Ζητάδων (να είμαι και ευχαριστημένος που υπάρχουν και αυτοί), και ούτε λόγος για αστυνομικές περιπολίες, όπως γινόταν παλιά, αφού τα λεφτά (που υπάρχουν) χρειάζονται για να τα τρώνε οι κυβερνώντες.
Και τι περιμένατε να κάνει το κάθε θρασύ αλβανικό κάθαρμα που έχει μάθει ότι στο Ελλαντιστάν κάνει ότι του καπνίσει; Θα πάρει το καλάσνικοφ και θα αρχίσει να πυροβολεί το μαγαζί εκείνου που δεν πλήρωσε την προστασία (και ας διαβάσετε ότι μπούρδα λένε οι δημοσιογράφοι και η αστυνομία).
Είναι προφανές ότι  ο δράστης ήταν «εργάτης» και ότι το «αφεντικό» τον περίμενε στο αυτοκίνητο.
Είναι επίσης προφανές ότι και οι δύο ήταν ηλίθιοι. Για να μπλοκάρει το Καλάσνικοφ (όπως άκουσα) σημαίνει ότι ξέρουν για όπλα λιγότερα από όσα ξέρει ο πεντάχρονος ανιψιός μου. Αυτός θα σκεφτόταν να το λαδώσει. Έχουν όμως το πλεονέκτημα ότι μπορούν να πάνε στην Ομόνοια, στις συνοικίες των γύφτων και σε περιοχές λίγο έξω από την Αθήνα και να αγοράσουν ότι όπλο θέλουν.
Αντίθετα με εσάς χαχόλοι-πρόβατα ελλαντιστανοί, που τρέμετε την σκιά σας, και που το Σύστημα σας απαγορεύει να έχετε ένα πιστολάκι κρότου (από αυτά που όταν ήμουν μικρός μας τα αγόραζαν για να σκάμε καψούλια το Πάσχα) και που σε λίγο θα θεωρεί ότι οπλοφορείτε αν έχετε μαζί σας μία οδοντογλυφίδα.
Οπότε και λίγο είναι αυτό που έγινε, και λίγοι είναι οι τραυματίες. Και νεκροί να υπήρχαν ακόμα (καλά, αν σκοτωνόταν κανένας αστυνομικός; ούτε που θα τον θυμόμασταν τώρα) θα τους ξεχνούσατε σε έξι μέρες (όσο περίπου χρειάζεται για την επόμενη κλήρωση του λότο).