Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

29 Νοεμβρίου 2014

Θεωρίες συνομωσίας (Ατλαντίδα)

Η καημένη η Ατλαντίδα έχει τραβήξει τα πάνδεινα. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και ο καθένας την ανακαλύπτει όπου μπορείτε να φανταστείτε. Την έχουν συνδέσει με εξω-γήινους, εσω-γήινους, θεούς, δαίμονες, τέρατα και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου.
Και στο μόνο μέρος που δεν την ψάχνουν είναι ο Ατλαντικός ωκεανός. Εκεί όπου η μοναδική πηγή, ο Πλάτωνας, είπε ότι υπήρχε.
Φυσικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η Ατλαντίδα. Ο Πλάτωνας προφανώς, παρά το τεράστιο μυαλό του, πίστευε σε παραμύθια που του έλεγαν ξεμωραμένοι γέροι στους ναούς της Αιγύπτου.
Εμείς είμαστε πολιτισμένοι, έχουμε αυτοκίνητα και αεροπλάνα και δεν πιστεύουμε σε αρχαίους αναπτυγμένους πολιτισμούς που χάθηκαν. Εξάλλου αυτό δεν μας είπαν στο σχολείο; Ότι ο πολιτισμός ξεκίνησε ξαφνικά στην Μεσοποταμία πριν πέντε χιλιάδες χρόνια;
Τι κι αν στην Μαχαμπαράτα περιγράφονται ιπτάμενα οχήματα με όπλα το ίδιο καταστροφικά με τα σημερινά;
Τι κι αν βρίσκουν αντικείμενα από λευκόχρυσο που υποτίθεται δεν τον γνώριζαν οι αρχαίοι και ούτε μπορούσαν να τον κατεργαστούν;
Τι κι αν υπάρχουν πόλεις κάτω από το νερό της θάλασσας δείγμα ότι κάποιος τις έχτισε πριν τουλάχιστον 10.000 χρόνια, την περίοδο των παγετώνων;
Τι κι αν κάποια αρχαία κτίσματα έχουν τόσο ογκώδεις πέτρες που σήμερα ΔΕΝ υπάρχει γερανός να τις σηκώσει;
Εμείς ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν υπήρχε τίποτε πριν από πέντε χιλιάδες χρόνια. Και ποιος είμαι εγώ που θα φέρω αντίρρηση στους σοφούς που γράφουν τα σχολικά βιβλία; Κάπως έτσι εξάλλου σε μερικά χρόνια δεν θα πιστεύει κανείς ότι έγινε σφαγή στην Σμύρνη, αφού κάποιος «σοφός» άλλαξε το κείμενο της ιστορίας. Βέβαια σε μερικά χρόνια μάλλον δεν θα υπάρχουμε καθόλου, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Ευτυχώς που λέτε που υπάρχει και η Google με τους χάρτες της. Οι θάλασσες εμφανίζονται διαφανείς και μπορεί κανείς να δει στον βυθό ενδιαφέροντα πράγματα. Κοντά λοιπόν στα Κανάρια νησιά (κόκκινος κύκλος στην πρώτη εικόνα) και εκεί περίπου όπου υποτίθεται ότι βρισκόταν η Ατλαντίδα, υπάρχει μία περίεργη περιοχή. Στην δεύτερη εικόνα βλέπετε την μεγέθυνση. Δυστυχώς δεν έχω την εικόνα από το παλιό μπλόγκ που ήταν καθαρή. Η σημερινή είναι πια πολύ θολή και τα σχήματα μισοσβησμένα. Μπορείτε όμως να δείτε καθαρά οριζόντιες και κάθετες γραμμές που δημιουργούν ένα είδος χάρτη στον βυθό.
Φυσικό δημιούργημα; Ίσως αν και προσωπικά βρίσκω λίγο δύσκολο να κάνει τέτοια κόλπα η φύση. Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται για τα υπολείμματα της Ατλαντίδος.
Εσείς μπορεί αν μην το πιστεύετε και μπορείτε να φέρετε αντιρρήσεις.
Παρακαλώ όμως να είναι λογικές. Στην παλιά ανάρτηση, κάποιος είπε ότι πρόκειται για απόνερα πλοίων!!! Έλεος…



Ανατριχιαστική τεχνολογία (αγελάδα με τάπα)

Στο βίντεο που θα δείτε στο τέλος της ανάρτησης, η δημοσιογράφος με απαλή και καθησυχαστική φωνή μιλάει για την «νέα πρόοδο» της επιστήμης. Έβαλαν τάπα στις αγελάδες και μπορούν να βλέπουν μέσα στο στομάχι τους. Όχι μόνον οι αγελάδες δεν υποφέρουν καθόλου (όποιος θέλει το πιστεύει αυτό), αλλά επιπλέον οι επιστήμονες μαθαίνουν περισσότερα για την διαδικασία χώνευσης και ποια χόρτα είναι καλύτερα.
Προφανώς οι περισσότεροι είτε θα ανατριχιάσετε από υπερηφάνεια για το πόσο εξελιγμένοι και πολιτισμένοι είμαστε, είτε θα αδιαφορήσετε αφού το θέμα δεν έχει σχέση ούτε με διάσημους, ούτε με ποδοσφαιριστές ούτε με like στο Facebook.
Για τους υπόλοιπους θα δώσω μία δυνατότητα της νέας «αγελάδας με τάπα».
Αργά ή γρήγορα ένας καλός και προοδευτικός επιχειρηματίας θα σκεφτεί: «γιατί να ξοδεύω τόσο χρήμα γα να ταΐζω την αγελάδα χόρτα;  Εξάλλου χρειάζεται πολλή ενέργεια στην χώνευση και αυτό σημαίνει λιγότερο γάλα, άσε που παράγουν πολύ μεθάνιο».
Θα πάρει τις νέες αγελάδες και ένας υπάλληλος-σκλάβος θα τους ρίχνει έτοιμη συνθετική τροφή από την τρύπα για να την χωνεύουν αμέσως. Έτσι θα χρειάζονται λιγότεροι εργάτες, δεν θα υπάρχει πρόβλημα υγιεινής με τις κοπριές των αγελάδων και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: αν η αγελάδα σταματήσει να παράγει μεθάνιο, οι εταιρείες (και τα κράτη) θα μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό των ζώων που «εκτρέφουν».
Να μην έχετε όμως ΚΑΜΙΑ αμφιβολία ότι η τροφή των αγελάδων θα είναι «υγιεινή» σύμφωνα με τους νόμους, ενώ θα παράγεται περισσότερο γάλα, με λιγότερη εργασία και έξοδα. Θα απολυθούν βέβαια μερικοί εργάτες και κάποιοι αγρότες δεν θα μπορούν να πουλήσουν την σοδειά τους, αλλά τι στα κομμάτια… Δεν μπορείς να φτιάξεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά!
Οι καρεκλοκένταυροι -απανταχού της γης- θα πετάξουν την σκούφια τους με τα νέα κέρδη, θα βάλουν την σφραγίδα και θα αρχίσουν να σας πουλάνε το νέο, υγιεινό και νόστιμο  γάλα, ΦΥΣΙΚΑ όχι φθηνότερα…
Έτσι σε μερικά χρόνια θα πίνετε «φρέσκο» και «υγιεινό» (θα το λέει και το ταμπελάκι) καθόλα νομότυπο και εγκεκριμένο γάλα από ζώα που δεν βλέπουν ποτέ το φως της ημέρας, δεν πατάνε ποτέ σε χώμα, δεν κινούνται ποτέ και δεν θα έχουν φάει ούτε μία φορά φυσιολογική τροφή.
Αλλά δεν θα αναρωτιέστε γιατί πεθαίνετε σαν τις μύγες…
ΥΓ: Και σιγά μην σας το έλεγαν στα "καταξιωμένα" κανάλια.