Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

6 Δεκεμβρίου 2014

Φυσικά: Βίβα λα ρεβολουθιόν

Ξαφνικά, μετά από μια πενταετία, θυμήθηκαν όλοι οι «δημοκράτες/επαναστάτες» τον Γρηγορόπουλο. Και μετατραπήκαμε πάλι σε μπαχαλιστάν.
ΦΥΣΙΚΑ επίσης ξαφνικά ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ο φίλος του Ρωμανός αποφάσισε να κάνει απεργία πείνας. Αποφάσισε λέει να πάει στην σχολή, αφού με τις ληστείες και τις τρομοκρατικές οργανώσεις δεν πάει κανείς μπροστά. Και δεν τον αφήνουν τον καημένο…
ΦΥΣΙΚΑ επίσης ο Ρωμανός έχει «ξεχάσει» ότι θεωρούσε τον εαυτό του αιχμάλωτο πολέμου όταν τον συνέλαβαν μετά την ληστεία, οπότε δεν μπορεί να ζητάει από τον εχθρό να τον αφήσει να παίζει τον φοιτητή.
ΦΥΣΙΚΑ το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι αναρχικοί, οι οργανώσεις φίλων των μεταναστών και λοιποί δημοκράτες σχίζουν τα ιμάτιά τους για το καημένο το παιδί.
ΦΥΣΙΚΑ δικηγόρος του είναι ο επαναστάτης, και δημοκράτης Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος ΦΥΣΙΚΑ έχει «ξεχάσει» να δηλώσει στην εφορία πάνω από ενάμισι εκατομμύριο ευρώ. Αλήθεια τι σχέση έχει με τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση και την ξαδέρφη του βουλευτίνα Άννα Νταλάρα-Ραγκούση;
ΦΥΣΙΚΑ, μετά από τόσα ΦΥΣΙΚΑ, δικαιούμαι να βγάλω κάποια ΦΥΣΙΚΑ συμπεράσματα:
1) ΦΥΣΙΚΑ καί ο Γρηγορόπουλος καί ο Ρωμανός είναι δύο ανεγκέφαλοι και θερμόαιμοι πιτσιρικάδες που πιάστηκαν στις μασέλες της «επανάστασης».
2) ΦΥΣΙΚΑ αν ο Ρωμανός την βγάλει μέχρι τέλος καθαρή, σε μερικά χρόνια θα τον δούμε στην Βουλή να τρώει με δέκα μασέλες, όπως εξάλλου έκαναν και οι «επαναστάτες» του Πολυτεχνείου.
3) ΦΥΣΙΚΑ σε δέκα χρόνια δεν θα θυμάται κανένας τον Γρηγορόπουλο. Όπως ακριβώς δεν θυμάται πια κανένας τον άλλο δεκαεξάχρονο τον Μιχάλη, το «καλό παιδί», που τον πυροβόλησε ο αστυνομικός πριν ρίξει την μολότοφ μέσα στην ανοιχτή κλούβα με την προφανή διάθεση να κάψει ζωντανούς τους τρεις αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί. Τον θυμάστε τον Μιχάλη; ΣΙΓΑ μη τον θυμάστε!
4) ΦΥΣΙΚΑ κανένας δεν θα θυμάται σε δέκα χρόνια (ά ρε μεγάλε Μητσοτάκη) την «επαναστατική πορεία» του Ρωμανού.
5) ΦΥΣΙΚΑ όλη η φασαρία γίνεται για να βγει πρωθυπουργός ο Τσίπρας.
6) ΦΥΣΙΚΑ η φασαρία βολεύει πολύ για να καλυφθούν πράγματα που προφανώς γίνονται ή υπογράφονται τώρα (με έναν σμπάρο δυό τρυγόνια). Ποια είναι αυτά θα τα μάθουμε όταν θα κάνετε με την ψήφο σας πρωθυπουργό τον νέο και φέρελπι εθνοσωτήρα για να τα εφαρμόσει.
7) ΦΥΣΙΚΑ κάποιοι θα με θεωρήσουν φασίστα που λέω τέτοια κακά πράγματα.
ΦΥΣΙΚΑ…
ΥΓ1: Αλήθεια τους τρεις νεκρούς της Μαρφίν θα τους θυμηθεί κανένας «επαναστάτης»; Αν και αυτοί μάλλον δεν πιάνονται γιατί προφανώς είναι φασίστες.
ΥΓ2: Καημό το έχω να δω έναν «επαναστάτη» να διαμαρτύρεται και να κάνει πορεία για τους συνταξιούχους και τους άνεργους που πεινάνε.