Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

14 Νοεμβρίου 2015

Η Ευρωπαϊκή «11η Σεπτεμβρίου»

Μια παροιμία λέει: Δεν χρειάζεται να πιεις όλο το βαρέλι για να καταλάβεις ότι το κρασί ξίνισε!
Έτσι δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι «κάτι βρωμάει» στην όλη υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.
Λένε ότι σε κάθε έγκλημα για να βρεις τον ένοχο πρέπει να βρεις ποιος ωφελείται από αυτό. Και ο τελευταίος που ωφελείται είναι η ΙΣΙΣ.
Τώρα -λόγω της συγκεκριμένης επίθεσης- η Ευρώπη θα κόψει και άλλο τα πολιτικά και όποια άλλα ανθρώπινα δικαιώματα απέμειναν, οι ευρωπαίοι θα ξεχάσουν την άσχημη οικονομική τους κατάσταση, θα πάψουν τις διαμαρτυρίες, θα δοθούν απίστευτα ποσά χρημάτων σε εξοπλισμούς και όλοι μαζί θα εισβάλουμε στην κακή Συρία για να καθαρίσουμε τους κακούς τζιχαντιστές (και μαζί τον κακό Άσαντ επ΄ ευκαιρία) και μετά θα αναλάβουν το έργο της ανοικοδόμησης και της τήρησης της τάξης (και της διακίνησης ναρκωτικών και πετρελαίου) οι καλές πολυεθνικές, όπως στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Λιβύη και αλλού. Και έτσι θα αυξηθούν οι οικονομικοί δείκτες, θα ανέβει και πάλι το χρηματιστήριο και όλοι οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ πολίτες στην «πολιτισμένη» Ευρώπη θα αισθάνονται δικαιωμένοι  και «ασφαλείς» και ευτυχείς που είναι «πολιτισμένοι» και θα συνεχίσουν να πληρώνουν με χρήμα και αίμα τον ΑΕΝΑΟ αγώνα «κατά της τρομοκρατίας».
Σαν τους Αμερικανούς ένα πράγμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου