Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

15 Μαρτίου 2015

Θεωρίες συνομωσίας (Αεροψεκασμοί 1)

Φυσικά αεροψεκασμοί δεν γίνονται.
Φυσικά αν κατά λάθος γίνονται, δεν γίνονται για αυτό που λένε οι συνομωσιολόγοι. Γίνονται με εντελώς αθώα κίνητρα. Έτσι για το καλό της επιστήμης βρε αδελφέ!
Αφήστε που καμία υπερδύναμη δεν έχει συμφέρον να χειριστεί τον καιρό ή τις ανθρώπινες διαθέσεις. Σιγά τώρα μην αποτελεί όπλο η δυνατότητα να καταστρέψεις με ξηρασία, πλημμύρες, χιόνια ή τυφώνες την χώρα του εχθρού.
Εξάλλου τέτοια πράγματα δεν θα ήταν πρώτο θέμα στα μεσημεριανάδικα σανοπωλεία της τηλεόρασης που σας ενημερώνουν για όλα τα σημαντικά πράγματα;
Δεν θα ήταν πρώτο θέμα στα «έγκυρα» δελτία ειδήσεων με τους «μαχόμενους» δημοσιογράφους;
Δεν έχει σημασία που κυκλοφοράνε διάφορες αναφορές στον ξένο τύπο, για παράδειγμα το αμερικανικό λέιζερ που μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στον καιρό μιας περιοχής (δυστυχώς έσβησα κατά λάθος τον σελιδοδείκτη και δεν μπορώ τώρα να βρω την ελληνική ανάρτηση όπου διάβασα την πληροφορία).
Αλλά τέλος πάντων για όσα κορόιδα πιστεύουν ότι «κάποιοι» ασχολούνται με τέτοια χαζά αντί να κάνουν like στο Facebook κατεβάστε και δείτε το παρακάτω Power Point:
 Πειράματα για το κλίμα
 Πρόκειται για καταπληκτικές πληροφορίες που μπορούν να πείσουν όποιον είναι δύσπιστος. Δυστυχώς ούτε για αυτό έχω στοιχεία για το ποιος έφτιαξε και κυκλοφόρησε αυτήν την εργασία. Όταν έπρεπε ΔΕΝ κράτησα τα στοιχεία της πηγής.