Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

23 Ιουνίου 2015

Απορία για τους πρόσφυγες

Ρε παιδιά, έχω κάποιες απορίες:
Πριν κάτι χρόνια οι Αμερικάνοι έκαναν ολόκληρη σταυροφορία στο Αφγανιστάν  (και παρέσυραν και την ΕΕ στην εισβολή) για να σώσουν τον «ελεύθερο κόσμο».
Αφού ο κρατικός και κοινωνικός ιστός του Αφγανιστάν διαλύθηκε, επικράτησαν τελικά οι φανατικοί Μουτζαχεντίν, που όλως περιέργως τους εξόπλιζαν και τους οργάνωναν οι Αμερικάνοι, κατά την διάρκεια της Ρωσικής εισβολής. Επίσης αυξήθηκε κατακόρυφα και η παραγωγή και διακίνηση ηρωίνης και όλα ήταν πλέον καλά και δημοκρατικά.
Έπειτα οι Αμερικανοί αποφάσισαν να σώσουν τον λαό του Ιράκ που υπέφερε από τον κακό Σαντάμ.
Ο κακός Σαντάμ, λοιπόν, έριχνε δηλητηριώδη αέρια στους Κούρδους και άλλες μειονότητες, είχε χημικά και πυρηνικά όπλα και με τους πυραύλους του απειλούσε το ειρηνικό Ισραήλ.
Όλως περιέργως (και πολύ βολικά) ο Σαντάμ εισέβαλλε στο Κουβέιτ, το οποίο κάποτε ανήκε στο Ιράκ αλλά οι σύμμαχοι το «ανεξαρτητοποίησαν» μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο (αφού ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ είχε τεράστια αποθέματα πετρελαίου)
Έγινε πανικός για χρόνια, μάθαμε για Σκουντ, πυρηνικούς φυγοκεντριστές, τροχιές πυραύλων, αποθήκες χημικών και τρόπους αντιμετώπισης αερίων. Ο Σαντάμ πιάστηκε και εκτελέστηκε από ένα «δημοκρατικό» δικαστήριο του Ιράκ, το κράτος διαλύθηκε και όλοι ξέχασαν το Ιράκ εκτός βέβαια τις αμερικανικές πολυεθνικές που ανέλαβαν την ανοικοδόμηση με αντάλλαγμα το ιρακινό πετρέλαιο.
Βέβαια πυρηνικά και χημικά όπλα ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για την δημοκρατική Δύση και κυρίως για τους σανοφάγους καταναλωτές των «έγκυρων» ειδήσεων των ΜΜΕ.
Γενικά, λοιπόν, οι καλοί Αμερικανοί, το δημοκρατικότατο ΝΑΤΟ και η υπηρέτριά τους η ΕΕ, ανέλαβαν να σώσουν την δημοκρατία στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Υεμένη, στην Λιβύη, την Αίγυπτο και πρόσφατα στην Συρία.
Και μετά από τόσα σωσίματα της δημοκρατίας από τους κακούς μουσουλμάνους, εμφανίζεται στην Συρία η μουσουλμανική ΙΣΙΣ, με σειρές ολοκαίνουρια αυτοκίνητα, με βαρύ οπλισμό, και με ομοιόμορφες στολές. Όλως περιέργως η ΙΣΙΣ εξοπλιζόταν και οργανωνόταν από τους Αμερικανούς, για να ρίξει τον κακό Χουσεΐν (που όπως ο Σαντάμ) καταπίεζε και έσφαζε τον λαό του.
Η ΙΣΙΣ λοιπόν αρχίζει κάθε είδους μουσουλμανική βαρβαρότητα, σφάζει και λεηλατεί, καταστρέφει αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία και δημιουργεί στρατιές προσφύγων προς την Τουρκία και ΦΥΣΙΚΑ προς την Ελλάδα. Μέχρι η ευαίσθητη Ατζελίνα Ζολί ανακάλυψε ότι η Τουρκία «δεν αντέχει» άλλους πρόσφυγες και ότι καταπατώνται τα ανθρώπινα δικαιώματα χιλιάδων Σύρων, και κλαίει με μαύρο δάκρυ στην πολυτελή σουίτα της.
Και τώρα οι απορίες μου:
ΓΙΑΤΙ η Δύση, οι Αμερικάνοι, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ (δηλαδή οι υπερασπιστές της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και όλων των άλλων ανθρωπίνων αξιών) ΔΕΝ επεμβαίνουν στην Συρία, όπως έκαναν στο Ιράκ;
ΓΙΑΤΙ επιτρέπουν στους τζιχαντιστές να σκοτώνουν και να καταστρέφουν;
ΓΙΑΤΙ επιτρέπουν στους ευρωπαίους μουσουλμάνους (ακούγεται για 20 με 30.000 άτομα) να συμμετέχουν στις σφαγές;
ΓΙΑΤΙ μένουν απαθείς στις ομαδικές εκτελέσεις, τους βιασμούς και τους αποκεφαλισμούς;
ΓΙΑΤΙ δεν ελέγχουν την πηγή των εξοπλισμών της ΙΣΙΣ;
ΓΙΑΤΙ δεν τραβάνε το αυτί στην Αραβία που βεβαιωμένα την βοηθάει;
ΓΙΑΤΙ αυτή η ΦΡΙΚΤΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ απάθεια;