Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

10 Ιουλίου 2015

Διατροφή και άλλα κόλπα

Όπως είχα γράψει παλαιότερα μεταφράζω το βιβλίο «The Trillion Dollar Conspiracy». Εκεί λοιπόν αναφέρεται το εξής: στις ΗΠΑ μόνο το 1998 και μόνο μία εταιρεία (η Sara Lee) ανακάλεσε 15.909 τόνους!!! χοτ-ντογκ και μερίδες τροφίμων με βάση το κρέας επειδή είχαν μολυνθεί με Λιστέρια.
Επί τη ευκαιρία, στην ιστοσελίδα www.recalls.org/food μπορείτε να βρείτε ανά μήνα τις αμερικανικές ανακλήσεις τροφίμων λόγω μολύνσεων από επικίνδυνα μικρόβια.
Και επειδή είμαι πονηρός τύπος και ο νους μου πάει μόνιμα στο κακό θα σας κάνω μία ερώτηση:
Από όλα αυτά τα «υγιεινά» εισαγόμενα προϊόντα που αγοράζετε στις υπεραγορές (νεοελληνιστί σούπερ μάρκετ), πόσα άραγε έχουν αποσυρθεί στις ΗΠΑ και την Ευρώπη και μετά σας τα τάισαν εσάς μεταχρονολογημένα;
Αλλά τι ρωτάω… Τώρα που θα μας ξαναπτωχεύσουν θα χάσουμε την ευκαιρία να τρώμε όλες αυτές τις εισαγόμενες σκουπιδοτροφές που έχουν γίνει «μαστ» τις τελευταίες δεκαετίες.