Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

24 Νοεμβρίου 2015

Ευρωπαϊκή πολιτική ή Fucking Ευρωπαϊκή Απάτη;

Ο τίτλος της ανάρτησης θα μπορούσε να είναι «Αυτός ο Fucking-άγγλος μου αρέσει» ή «Πως καταντήσαμε έτσι συν-Έλληνες; »
Χρησιμοποιώντας την αγαπημένη έκφραση των αγγλόφωνων θεωρώ τους άγγλους «Fucking-καθίκια» αφού είναι από τις βασικές αιτίες της παγκόσμιας ανακατωσούρας αλλά και σημαντικοί εκφραστές της «Fucking ευρωπαϊκής πολιτικής».
Ως γνωστόν όλο το πρόβλημα της δήθεν ανθρωπιστικής ΕΕ είναι τα κέρδη των τραπεζών και των πολυεθνικών εταιρειών, και πρέπει όλοι να κάνουμε ότι επιτάσσουν οι ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ αγορές και οι ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ επενδυτές που λειτουργούν μέσα από τα χρηματιστήρια, τους νέους καθεδρικούς ναούς της υφηλίου, και με ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ διαδικασίες επιβάλλουν την θέλησή τους σε όλο τον κόσμο. Και όλοι οι Fucking-πολίτες της Fucking-ΕΕ πιστεύουν (με θρησκευτική ευλάβεια) σε αυτό το Fucking-παραμύθι που πιπιλάνε συνέχεια τα Fucking-ΜΜΕ.
Φυσικά δεν τα Fucking-πιστεύουν Fucking-όλοι, αλλά Fucking-πάλι Fucking-φυσικά οι Fucking-αντίθετες φωνές δεν ακούγονται Fucking-ΠΟΤΕ από τα Fucking- «έγκυρα ΜΜΕ».
Δείτε λοιπόν αυτόν τον Fucking-άγγλο, που δεν τρώει Fucking-κουτόχορτο σαν και εμάς, να εξανίσταται για όλη αυτήν την Fucking-αδικία που υφίσταται σήμερα η Ελλάδα, μια Fucking-τύχη που οργανώθηκε και Fucking-περιμένει και τα υπόλοιπα Fucking-κράτη της Fucking-ΕΕ.
Το βίντεο το βρήκα στο Mykoniato του YouTube με τίτλο «ΣΟΚ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». Φυσικά το έκανα Fucking-«Κλοπη paste».