Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

13 Δεκεμβρίου 2015

Τελευταία πολιτικο-οικονομικο-κλπ ανάρτηση

Πριν λίγο καιρό ο Λεβέντης έκανε την καταπληκτική δήλωση ότι «έχει γνωριμίες που αν τις έπαιρνε τηλέφωνο θα έβγαζε την Ελλάδα από την κρίση». (Θεέ μου Θεέμου)
Κανένας δεν σχολίασε την δήλωση και κανένας δεν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αφού «τώρα τα άκουσε και τα είδε όλα όλα».
Υπάρχει μία συλλογική μαλάκυνση από την οποία οι νεόπτωχοι του Ελλαντιστάν ξυπνάνε μόνο όταν έχει ποδόσφαιρο ή όταν κυκλοφορήσει κανένα καινούριο κινητό τηλέφωνο. Όλοι μιλάνε και αναλύουν μόνο για να μιλάνε και να αναλύουν. Θεωρούν ΔΕΔΟΜΕΝΑ και απόλυτα φυσικά τα απατεωνίστικα πολιτικο-οικονομικά τερτίπια της ΕΕ. Και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς πλέον με τα κοινά αφού η ανοησία έχει χτυπήσει κόκκινο.
Για αυτό έκατσα και έκανα μία μικρή έρευνα στις αναρτήσεις μου.  Γύρω στο 1983 είχα διαβάσει την δήλωση ενός πολιτικού της ΝΔ. έλεγε ότι τώρα δεν θα ψηφίζουμε κυβέρνηση για να εφαρμόσει την πολιτική της, αλλά για να εφαρμόσει την πολιτική της ΕΟΚ.
Ορίστε μερικά ενδιαφέροντα σημεία από τις «αποκαλύψεις μου»! (δοξάστε με…)

29 Νοεμβρίου 2012
Δεν καταλαβαίνω
2) Εὐρωπαῖος ὑπάλληλος μᾶς κατηγόρησε γιατί ἐνῶ ἡ Βουλγαρία ἔχει 150 εὐρὼ μισθὸ καὶ ἡ Πολωνία 200, ἐμεῖς θέλουμε 700. Ἀποκάλυψε δηλαδὴ τὰ σχέδια τῆς ΕΕ.
3) Αὐτὴν τὴν στιγμὴ οἱ ἐταιρίες ἀρχίζουν νὰ πληρώνουν μὲ τὸν νέο μισθὸ τῶν 430 εὐρὼ ΜΙΚΤΩΝ. Ποῦ σημαίνει ὅτι καθαρὰ εἶναι κάτω ἀπὸ 400.

18 Μαρτίου 2013
Ανάκαμψη ante portas
Πρίν μερικές ἡμέρες μου ἔστειλαν ἕνα κείμενο μέ μερικές ἐταιρίες πού ζήτησαν 250 μέχρι 300 εὐρώ μισθούς γιά νά κάνουν ἐπενδύσεις στήν Ἑλλάδα. Πάλι καλά πού ζήτησαν καί «μέχρι 300». Κανονικά θά ἔπρεπε νά ζητήσουν μέχρι 250.
Ἄν δέν κάνω λάθος ὁ ἐλάχιστος μισθός τῆς Βουλγαρίας εἶναι 75 εὐρώ καί ὁ μέσος μισθός 250.

8 Νοεμβρίου 2013
Οικονομικά μεγαλεία
Τέλος στην γενιά των 700 ευρώ
Υπομονή παιδιά.
Όπου νάναι (σε δυο τρία χρόνια) θα έχουμε μισθούς Βουλγαρίας (250-300 ευρώ) και τότε να δείτε ανάπτυξη…

5/1/2014
Η μεγάλη είδηση του νέου χρόνου
 

Και αν δεν το πιστεύετε πρέπει τουλάχιστον να πιστέψετε την πρωθυπουργάρα μας που δήλωσε ότι το 2014 θα…, θα…, θα…, θα…:
«Στο τέλος του 2014 όσοι δεν μας πιστεύουν θα αρχίσουν και αυτοί να βλέπουν το φως στο τούνελ!!!».
Πράγμα που σημαίνει ότι οι ΝΟΜΙΜΟΙ μισθοί των 500 και 600 ευρώ δεν μπορούν να μειωθούν σχεδόν στο μισό μέσα σε έναν χρόνο. Θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο χρόνια.
Εκτός βέβαια αν πάτε και ψηφίσετε όποιον τρομερό πολιτικό σας σερβίρει το Σύστημα ξαφνικά σαν Σωτήρα, και ο οποίος θα αρχίσει δραστικά την ανόρθωση της οικονομίας μας κορόιδα νεοέλληνες.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Προφανώς ο Σωτήρας της τελευταίας ανάρτησης δεν είναι άλλος από τον Τσίπρα που δεν μπορείτε να πείτε, επαναστάτησε και μας έσωσε!
Τώρα οι επιφανείς ειδικοί και οι μαχόμενοι δημοσιογράφοι αρχίζουν να μιλάνε για τα 350 ευρώ εθνική σύνταξη, μετά από 35 χρόνια εργασίας, η οποία ίσως να κατέβει και παρακάτω!
Για αυτό σταματάω τέτοιου είδους αναρτήσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει τίποτε ούτε τις καταλαβαίνουν οι περισσότεροι. Και οι λίγοι που τις καταλαβαίνουν ΔΕΝ τις έχουν ανάγκη.
Θα συνεχίσω όμως τις αναρτήσεις για τον «εσωτερικό άνθρωπο», τον πολιτισμό του και για κάποια «ελαφριά και διασκεδαστικά» θέματα. Είναι τα μόνα πράγματα που αξίζουν σήμερα (τουλάχιστον για εμένα).