Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

25 Δεκεμβρίου 2015

Σύμφωνο συμβίωσης και ανθρώπινα δικαιώματα (2)

Συνέχεια του «Σύμφωνο συμβίωσης και ανθρώπινα δικαιώματα (1)»

Ξέρετε ποιοι είναι οι σημαντικότεροι υποστηρικτές του συμφώνου συμβίωσης;
Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο είναι εκείνοι που αντιδρούν:
1) Η Χρυσή Αυγή. Οι χρυσαυγίτες έχουν αποκτήσει μια σχετικά κακή φήμη, λόγω της εντατικής προπαγάνδας των ΜΜΕ αλλά και λόγω της δικής τους ανεγκεφαλιάς. Παρουσιάζουν μία υπερβολικά «επιθετική» συμπεριφορά, ενώ στην πραγματικότητα αμύνονται. Δεν έχουν αντι-πρόταση για το σύμφωνο συμβίωσης. Απλά αρνούνται την πραγματικότητα.
2) Η Ορθόδοξη Εκκλησία. Παρουσιάζει συμπεριφορά παρόμοια με της Χρυσής Αυγής. Αν και κατέχει απίστευτα σημαντικούς πνευματικούς θησαυρούς, τους έχει θάψει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Αυτό βέβαια είναι η κοινή, φυσική μοίρα όλων των πνευματικών θησαυρών που αρχίζουν πάντοτε πετροβολούμενοι και τελειώνουν σαν ξερές, κατεστημένες προκαταλήψεις.
Η εκκλησία αποδυναμωμένη από τα επί σειρά δεκαετιών σκάνδαλα (οικονομικά και ηθικά) βρίσκεται και αυτή σε άμυνα. Παρουσιάζει και αυτή μέσω των εκπροσώπων της μία υπερβολικά «επιθετική» συμπεριφορά.
Αυτήν την συμπεριφορά την περιμένουν «πως και τι» τα κοράκια των ΜΜΕ. Θα την αναπαράγουν και θα την φουσκώσουν για να την καταναλώσουν τα πρόβατα/ψηφοφόροι.
Θα την αντιπαραβάλλουν επίσης με την ΗΡΕΜΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ και ΓΕΜΑΤΗ «ΑΝΘΡΩΠΙΑ» εικόνα των υπέρμαχων της ομοφυλοφιλίας που συνήθως αποτελούνται από ηθοποιούς, συγγραφείς και άλλους ανθρώπους «του πνεύματος».
Τελικά η μεγάλη ανθρώπινη μάζα:
-ζαβλακωμένη από τις απανωτές οικονομικές επιθέσεις…
-τρομοκρατημένη για το ενδεχόμενο να πεθάνει της πείνας αν πει όχι στους βρικόλακες που ρουφάνε το αίμα των λαών…
-φοβισμένη από το ενδεχόμενο να «ανέβει ο φασισμός» (λες και αυτό που ζούμε σήμερα δεν είναι φασισμός του χειρότερου είδους)…
αποδέχεται οτιδήποτε απαιτήσει η Νέα Τάξη στον δρόμο για μία παγκόσμια σούπα ανίκανων, ανήμπορων, φοβισμένων ανθρώπων χωρίς προσωπικότητα, έθνος, θρησκεία, ήθη και έθιμα που το μόνο τους όφελος είναι ότι φυτοζωούν για όσα χρόνια τους επιτρέψει το Κατεστημένο να φυτοζωούν.
Ποιός θα μπορούσε όμως να είναι όμως ο αντίλογος στο σύμφωνο; Αν και πρακτικά δεν πρόκειται να φέρει αποτέλεσμα στην συνέχεια (3) της ανάρτησης θα προσπαθήσω να τον αναπτύξω.