Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

27 Δεκεμβρίου 2015

Σύμφωνο συμβίωσης και ανθρώπινα δικαιώματα (3)

Συνέχεια του «Σύμφωνο συμβίωσης και ανθρώπινα δικαιώματα (2)»

Συμβαίνει (ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ) μία «ηθική κατηφόρα» η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν λόγος αντίστασης στο σύμφωνο. Θα μπορούσε να πείσει τους λαούς να αντιδράσουν και να καθυστερήσουν ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ αυτήν την κατηφόρα. Φυσικά όμως οι πολέμιοι του συμφώνου την αγνοούν, ενώ επίσης φυσικά οι υπερασπιστές του συμφώνου την γνωρίζουν αλλά την παραβλέπουν γιατί δεν τους συμφέρει.
Μια γρήγορη έρευνα για βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο έδωσε (στα αγγλικά) τους παρακάτω καρπούς:
Πορνό με «φυσιολογικό» σεξ 294.000.000 αποτελέσματα
Ομοφυλοφιλία 25.900.000 αποτελέσματα
Αιμομιξία 9.710.000 αποτελέσματα
Παιδοφιλία  1.020.000 αποτελέσματα
Κτηνοβασία 866.000 αποτελέσματα

Νεκροφιλία 645.000 αποτελέσματα
Σαδισμός-μαζοχισμός 438.000 αποτελέσματα
Βίντεο με ΑΛΗΘΙΝΑ βασανιστήρια και φόνους. Δεν μπορώ να βρω αποτελέσματα αφού ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θυμάμαι το αγγλικό όνομα που έχουν.
(Μόλις τώρα, ένας φίλος έγραψε σε σχόλιο ότι λέγονται Snuff films)
Βέβαια στους αριθμούς αυτούς, εκτός από καθαρά πορνοβίντεο, θα υπάρχουν και επικαλύψεις σεξουαλικών ενδιαφερόντων (πχ μπορούν να βρεθούν ομοφυλοφιλικά βίντεο σε απλά πορνο-σάιτ), άρθρα εφημερίδων και αναρτήσεις υπέρ ή κατά, ή απλές αναφορές σε βιβλία και εγκυκλοπαίδειες (οι «έξυπνες» μηχανές του διαδικτύου δεν είναι και τόσο έξυπνες). Όμως ο αριθμός δείχνει το μέγεθος της ενασχόλησης και του ενδιαφέροντος για το κάθε θέμα.
Τι συμπέρασμα μπορεί να βγει από τα παραπάνω;
Πορνό: υπάρχει πλήρης αποδοχή του γεγονότος ότι ο καθένας κάνει σεξ όποτε και όπου θέλει. Οι αναχρονιστικοί θεσμοί της προίκας και της παρθενίας της γυναίκας τουλάχιστον στον περισσότερο κόσμο έχουν εκλείψει. Και φυσικά θεωρούμε φυσιολογικό να έχει έναν ή περισσότερους ερωτικούς συντρόφους μία ανύπαντρη κοπέλα και ούτε κατηγορείται σαν γεροντοκόρη επειδή πήγε 25 χρονών και δεν παντρεύτηκε.
Έχει επικρατήσει πλέον σχεδόν απόλυτη ελευθερία στο σεξ μεταξύ των δύο φύλων. Δεν είναι πολύς καιρός που ελληνίδα «σελέμπριτι» δήλωσε σε συνέντευξη ότι της αρέσει πολύ ο στοματικός έρωτας.
Ομοφυλοφιλία: είναι ήδη κοινωνικά αποδεκτή στις περισσότερες χώρες αφού επιβλήθηκε από τα ΜΜΕ και τους «καλλιτέχνες» και νομιμοποιείται ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ. Αν δεν την αποδέχεσαι είσαι φασίστας, απολίτιστος οπισθοδρομικός, κλπ, κλπ, κλπ. Και ποιοι είναι οι «δημοκρατικοί και ανθρωπιστές» υπέρμαχοί της; Οι παγκοσμιοποιητές, δηλαδή οι καπιταλιστές και οι κομμουνιστές που σαν πρώτο στόχο καταδίωξης είχαν τους ομοφυλόφιλους όπου επεκράτησαν σαν σύστημα.
Και τώρα μπαίνουμε στα ωραία! Παρά το γεγονός ότι το διαδίκτυο ελέγχεται,  ο καθένας μπορεί να ανεβάσει (και να κερδίσει από αυτό χρήματα) οτιδήποτε είδους διαστροφικό βίντεο. Και αυτό είναι φυσικό επόμενο αφού ένας βασικότατος σκοπός του Συστήματος που σας καταπιέζει είναι η πλήρης ηθική και ψυχολογική εξαθλίωση.
Αιμομιξία: η συγκεκριμένη σεξουαλική διαστροφή είναι αρκετά διαδεδομένη αλλά ακόμα μη αποδεκτή από τον περισσότερο κόσμο. Κανένας δεν μιλάει για αυτήν. Όμως στο διαδίκτυο θα βρείτε βίντεο με ότι συνδυασμό «τραβάει η ψυχή σας». Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία σημαντική «αγορά» που παρακολουθεί τέτοια βίντεο και έτσι «αξίζει τον κόπο» να δημιουργηθούν τα σχετικά σάιτ για τους «καταναλωτές» προφανώς υπάρχει αρκετό χρήμα από τις διαφημίσεις εκεί. Θα μπορούσα να βάλω στοίχημα ότι σε μερικά χρόνια θα αρχίσει να υπάρχει «κίνηση» για την νομιμοποίηση των αιμομικτών αφού ήδη το διαδίκτυο είναι γεμάτο με άρθρα-ερωτήσεις του στυλ «Αιμομιξία; Γιατί όχι;» ή «Είναι λάθος η αιμομιξία;» ή «Απαγορεύει η Αγία Γραφή την αιμομιξία»; Θα μπορούσα να βάλω αυτό το στοίχημα, με την ίδια λογική που θα μπορούσα να βάλω στοίχημα πριν 100 χρόνια για το ότι οι απεχθείς (τότε) ομοφυλόφιλοι θα νομιμοποιούνταν και θα επικρατούσαν κοινωνικά «αργά ή γρήγορα».
Παιδοφιλία:  Οι παιδόφιλοι έχουν ήδη δημιουργήσει πολιτικά κόμματα και συλλόγους και πιέζουν νομικά κατεβάζοντας όλο και περισσότερο το όριο ηλικίας στο οποίο κάποιος παιδί μπορεί να κάνει σεξ. Σε μερικές χώρες είναι ήδη τα 12!
Εξάλλου το Χόλυγουντ εκπαιδεύει εντατικά τις νέες γενιές. Σε προχθεσινή χριστουγεννιάτικη (και φυσικά κατάλληλη) ταινία μία μικρή της τρίτης δημοτικού αναρωτιέται αν θα πρέπει να αρχίσει να φιλάει ένα αγόρι που της αρέσει. Και φυσικά το επόμενο βήμα είναι η μικρή να αρχίσει να αναζητάει πιο έμπειρους στο θέμα. Και υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι για κάτι τέτοιο.
Επίσης κυκλοφορούν και άρθρα με τίτλο «Παιδόφιλος είμαι όχι τέρας» που προσπαθούν να μετατρέψουν την παιδοφιλία σε κάτι φυσικό και σε «επιλογή».
Κτηνοβασία: τα τελευταία χρόνια η μία μετά την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες ψηφίζουν νόμους που θεωρούν την κτηνοβασία παράνομη γιατί παραβιάζονται τα δικαιώματα των ζώων!!! Αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα διογκώνεται και για κάποιον (άγνωστο για μένα λόγο) οι κυβερνήσεις προσπαθούν να το ελέγξουν. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αναρτήσεις με τίτλους όπως «Σεξ με ζώα - Ναι, γιατί όχι;», στα οποία οι κτηνοβάτες προωθούν το «ηθικό και ανθρώπινο» δικαίωμά τους για σεξ με ζώα.
Νεκροφιλία: Πέτυχα βίντεο όπου κάποιος που δουλεύει σε γραφείο τελετών λέει στον δημοσιογράφο ότι κάνει σεξ με πτώματα και ότι αυτό είναι καλό γιατί μαθαίνει να μην φοβάται τον θάνατο!
Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ένας «σκεπτόμενος αθεϊστής», αφού ο νεκρός μπορεί να χαρίσει την περιουσία και τα όργανά του γιατί να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί το σώμα του από έναν νεκρόφιλο; Που είναι το παράνομο ή το κακό; Αφήστε δε που κατά τον ευφυή αρθογράφο αν κάνεις σεξ με πεθαμένο δεν κινδυνεύεις να κολλήσεις AIDS ή κάποιο άλλο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα!!!!!!!
Τέλος υπάρχουν κάποιοι που προσφέρουν τέτοιου είδους σεξουαλικές υπηρεσίες όπως σεξ με κατάλληλο διάκοσμο και φέρετρα. Προφανώς όλο και κάποιοι «ακτιβιστές» θα κινούνται και για αυτού του είδους την «απελευθέρωση».
Σαδισμός-μαζοχισμός: πάει πακέτο με την γενική ελευθεριότητα στο σεξ και δεν θεωρείται πλέον κολάσιμος νομικά αφού γίνεται με συναίνεση των δύο μερών. Μπορείτε να αγοράσετε «εργαλεία βασανιστηρίων» στα απόλυτα νόμιμα σεξ-σοπ και να νοιώσετε την «ηδονή του πόνου». Και μην πείτε «και τι έγινε, σιγά το πρόβλημα». Ο σαδομαζοχισμός έχει άμεση σχέση ΚΑΙ με το απλό σεξ όπου ο πόνος χρησιμοποιείται σαν «αλατοπίπερο» από πολλούς, αλλά ΚΑΙ με την επόμενη κατηγορία.
Βίντεο με ΑΛΗΘΙΝΑ βασανιστήρια και φόνους: δεν μπορώ να βρω αποτελέσματα αφού ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θυμάμαι το αγγλικό όνομα που έχουν. Υπάρχει ένα παράνομο (προς το παρόν φυσικά) εμπόριο μικρών ταινιών με αληθινά βασανιστήρια και φόνο του θύματος. Αν το θεωρείτε υπερβολικό δεν είναι. Σκεφτείτε μόνο πόσα κινηματογραφικά έργα του «καλλιτεχνικού» Χόλυγουντ περιέχουν (και επομένως προωθούν και διαφημίζουν) βία, φόνους, βασανιστήρια και σεξ όλα μαζί. Μέχρι που υπάρχουν και χαρακτήρες που ερεθίζονται σεξουαλικά ενώ σκοτώνουν το θύμα τους.
Όλα αυτά είναι τα σκαλοπάτια του κατήφορου που κατεβαίνουμε αργά αλλά σταθερά. Του κατήφορου που οδηγεί στην πλήρη ηθική αποκτήνωση και στην απελευθέρωση του ανθρώπου-ζώου με το «νομικό δικαίωμα της προσωπικής ελευθερίας» να ικανοποιεί οποιαδήποτε διαστροφή μπορείτε (ή δεν μπορείτε) να φανταστείτε.